"Policija brutalno tukla i devojke"

Pa u tome je štos.A problem to što imaju roditelje bandite koji ih podržavaju,kao neki ovde.Glume zakon ispred zgrada a kad stradaju,onda kmee...zlotvor mi ubio dete.Kod mene su za ovih 5 godina u kraju poginula trojica.Bolje da su ih policajci tukli,bili bi živi.

ti si napisao da nisu izazivali nered ,galamu itd. pa onda ne vidim razlog zasto? a te koji prave sranja why not

Знао сам да су их мало тукли.И требало би да обиђу све кладионице у граду.Какве су то баште које раде после 12 и идиоти у њима урлају и глуме закон целу ноћ???То су криминалци или будући криминалци и боље је да им мама и тата плаћају инвалидска колица него држава затворски смештај.

A policija se sveti tako sto bije ljude? Ma daj...policija nema pravo na osvetu...nisu bre oni serifi...

Stronci potpuno se slazem sa tobom...samo ja nemam iskustvo sa policijom ama bas nikakvo...

Čisto sumnjam da je to policija uradila iz čista mira, nije sve tako crno i belo...
Navedeno je da su oni pre incidenta pozvali policajce na piće, sada da li je to bio samo poziv ili su ih vređali...
Momci izgledaju problematično, ali to ne mora ništa da znači...
Ovde je problem za policiju, ako se utvrdi da je neko od policajaca bio pijan, a i problem je u tome što policija kada je ušla u lokal, pošto se ovi nisu opirali nije odmah stavila lisice i pohapsila ih, već je nastavila sa udaranjem...

Полиција некад воли да ради из чиста мира јер је такав профил људи који се тим послом баве.
Рекоше да су претучени од раније познати полицији, а за сто се не зове неко кога не знате, је л тако? Или барем није уобичајено да се зову кљунови ...поготову које не знате..

- U jednom trenutku policajci su nam prišli, tražili nam dokumenta i odjednom počeli da nas vređaju. Petar je pružio američki pasoš, a policajac je prokomentarisao da je onda on šerif i hteo da mu pocepa dokumenta. Moj suprug je pitao zašto to radi. Nakon toga, ta dva policajca, koja su očigledno bila pijana, bez razloga su pozvala pojačanje i tada je sve počelo - kaže Olivera, koja je zbog povreda jedva pomerala glavu.

Pendrečili i žene

Ona tvrdi da su policajci odmah počeli da biju njenog supruga Petra, koji nije pružao nikakav otpor, kao i njegovog kuma Miodraga Pejčića i Nemanju Stefanovića.

- Videla sam i kako se približavaju policijska kola sa pojačanjem. Osetila sam jak udarac u glavu. Gledala sam kako mog supruga udaraju pendrecima, a to su isto uradili i sa kumom i Stefanovićem, koji su pokušali da pomognu Petru, koji je ležao na podu. Uzela sam telefon i pokušala da pozovem američku ambasadu. Međutim, jedan od policajaca mi je uzeo telefon. Zatim su me izvukil na ulicu i vukli po podu - ističe naša sagovornica.

Ахахахха...за овакво клошарско понашање би у УСА добили 5-10 година и не би никад изашли из затвора...продали би их парт бај парт.:hahaha::rotf:Мало је ово,требали су да их претворе у маст и чварке!

nisam znao da ima tema.

dobice panduri tadicevski , jedno 2 meseca sunspenzije i onda nazad na posao da prebijaju gradjane

seti se samo onog pandura sto je ubio onog decka zarica za to ubistvo hladnokrvno i svirepo je dobio 5-6 godina zatvora. za to se svugde dobija najmanje 20-30

nisam znao da ima tema.

dobice panduri tadicevski , jedno 2 meseca sunspenzije i onda nazad na posao da prebijaju gradjane

seti se samo onog pandura sto je ubio onog decka zarica za to ubistvo hladnokrvno i svirepo je dobio 5-6 godina zatvora. za to se svugde dobija najmanje 20-30
Видим да сте се упецали и ти и Роко.Прочитајте допунске информације.;)

Policajci nemaju ovlascenja da tuku nikoga tek tako iz cista mira. Jedino ako se ti huligani, kriminalci, dileri, sta vec, opiru hapsenju ili ne postupaju po naredbama policajaca. A verbalno vredjanje je isto iskljuceno.
Za mene, ovaj slucaj je krsenje poslovne etike i ljudskih prava, i te policajce treba skloniti sa ulice.

Видим да сте се упецали и ти и Роко.Прочитајте допунске информације.;)

nema nikakvih dopunskih informacija

policija je sad izmisila pricu da je pre incidenta tu pretucen policajac, kao sto radi svaki put kad neko od tog olosa krene da se izivljava nad gradjanima vise nego sto je ocekivano.
Snimci govore sve:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=07&dd=06&nav_category=16&nav_id=443700

niko se nije opirao, niko nije napadao policiju, dok su se oni izivljavali nad mladicima.
ti govnari moraju pod hitno da dobiju otkaze i da se krivicno gone.
pa onda kad ostanu bez svojih znacki vec ce ih naci osteceni da ih priupitaju za zdravlje

Ја бих те што чуче по кладионицама и сеју баште после поноћи послао код Томице на лечење.Полиција им више никад не би требала.

aha sedenje po kaficima i kladionicama posle ponoci je krivicno delo :roll: zbog koga nekog treba prebiti i unakaziti. a da se ipak ti malo lecis, a?

ajde sad lepo priznaj u kojoj si vezi sa nekim od tih pandurcina koji su se izivljavali pa ih ovako branis? ovakve nebuloze moze da prica samo neko ko ima licnog interesa da brani te monstrume. da ne znam da su nepismeni i da ne znaju da koriste kompjutere pomislio bih da si upravo jedan od njih

nema nikakvih dopunskih informacija

policija je sad izmisila pricu da je pre incidenta tu pretucen policajac, kao sto radi svaki put kad neko od tog olosa krene da se izivljava nad gradjanima vise nego sto je ocekivano.
Snimci govore sve:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=07&dd=06&nav_category=16&nav_id=443700

niko se nije opirao, niko nije napadao policiju, dok su se oni izivljavali nad mladicima.
ti govnari moraju pod hitno da dobiju otkaze i da se krivicno gone.
pa onda kad ostanu bez svojih znacki vec ce ih naci osteceni da ih priupitaju za zdravlje

aha sedenje po kaficima i kladionicama posle ponoci je krivicno delo :roll: zbog koga nekog treba prebiti i unakaziti. a da se ipak ti malo lecis, a?

ajde sad lepo priznaj u kojoj si vezi sa nekim od tih pandurcina koji su se izivljavali pa ih ovako branis? ovakve nebuloze moze da prica samo neko ko ima licnog interesa da brani te monstrume. da ne znam da su nepismeni i da ne znaju da koriste kompjutere pomislio bih da si upravo jedan od njih

Роко,за тебе је једини лек да те неко натера да будеш пандур.Отприлике и размишљаш као и они.

Роко,за тебе је једини лек да те неко натера да будеш пандур.Отприлике и размишљаш као и они.

ne daj Boze. pa oni i nisu sposobni za razmisljanje, za to je ipak neophodan mozak. oni su na nivou najprimitivnijih, zivotinjskih impulsa i nagona. mada je cak i u zivotinjskom svetu necuveno da jedno bice muci i terorise drugo iz ciste zabave.
a ti si dovoljno napisao na ovoj temi... treba znaci prebijati momke i devojke koji sede posle ponoci u kaficima i kladionicama? uzas...

nego sto se stidis da odgovoris? ko ti je u familiji pandurcina?

Poslednja izmena:
ne daj Boze.
a ti si dovoljno napisao na ovoj temi... treba znaci prebijati momke i devojke koji sede posle ponoci u kaficima i kladionicama? uzas...
Ovo je bila jedna kladionica od otprilike hiljadu kolko ih ima u Bgd-u...Sad treba ispitiati da li je policija išla po prijavi ili samoinicijativno.To su naravno detalji istrage koje javnost nikada neće saznati...Sutra će da se pojavi novi gori slučaj il će neko da upuca pandura pa će sve ovo ''leći'':cool:

Ima raznih tamo i dobrih i loših,a uvek je teško preko neta rešiti neku slučaj...Teško je i sudiji koji ima sve pred sobom...A da se plavi ''anđeli'' pokrivaju maximalno korsiteći opšte rasulo u zemlji to stoji...
Гокси,овде сваки мало боље стојећи куртон штити своју децу разбојнике.Такви пишају комшијама испред врата,галаме и разбијају целу ноћ испред зграде(али не своје),мангупирају се пред полицајцима(то је овде случај и треба их разбити),изводе после поноћи питове и ротове у шетњу јер се осећају угрожено...итд.Кад наебу,као што треба,онда кмеее...:hahaha::bljak:

Ovo je bila jedna kladionica od otprilike hiljadu kolko ih ima u Bgd-u...Sad treba ispitiati da li je policija išla po prijavi ili samoinicijativno.To su naravno detalji istrage koje javnost nikada neće saznati...Sutra će da se pojavi novi gori slučaj il će neko da upuca pandura pa će sve ovo ''leći'':cool:

pa naravno. eno onaj govvnar koji je ubio mladica na novom beogradu samo zato sto je bio suvozac u vozilu koje je proslo na crveno je osudjen na jadnih 7 godina!
a uros misic za nekakav napad na policajca - na deset godina!
to dovoljno govori o pandurskom, nenormalnom ustrojstvu kompletne drzave ukljucujuci i sudstvo.
ako je nesto trebalo uraditi 5. oktobra onda se moralo krvavo obracunati sa zlocincima iz policijskih redova pa bi se dobro zamislili da li smeju ovako da se ponasaju.

Back