naravno da cu de eskiviram sta god mogu ,jer ovde biti lojalan gradjanin jeste biti isto sto i budala
jer ti placas sve poreze, placas , placas sve namete, rekete, prireze, razreze i onda te pare koje ti dajes u budzet da se sa njima grade bolnice, putevi, mostovi, hidrocentrale na kraju te pare pokradu neke Biserke Jeftimijevic, Miliosi Saramandici, Milani Beko, Dragani Djilasi, Borisi Tadici ....
prakticno nista od tih para koje ti dajes u budzet ne ode tamo gde treba nego ode u dzepove lopova sa vlasti.
Ja znam da si ti sad tuzan , sto ja ovako razmisljam al , da razmisljam drugacije - bio bih budala. Jer samo budala placa nesto za sta ne dobija nista za uzvrat.
Ja licno od ove drzave nisam uzeo ni dobio nikad dinara ni za sta, uvek sam samo davao i placao . I sipas pare tamo ko u jedan bunar bez dna i kad vidis da sve to nema efekta naravno da ces da okrenes pricu i da skapiras da ovo nije tvoja drzava, da je ovo drzava lopova sa vlasti, a da si ti ovde jedan najobicniji rob i kmet koji sluzi samo kao magarac u vodenici, da drugi lepo zive od tvog rada i novca.
e pa vidis, ja sam ti sad vise za licni patriotizam. ne daj nikom nista i cuvaj sve za sebe jer ce tako sutra vise i bolje biti tvojoj deci.