Policajci Gašićeve jedinice se potukli u službenim prostorijama

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
341.428
Miroslav Aleksić objavio je na na društvenoj mreži X da je nedavno došlo do međusobne tuče pripadnika Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata.
U objavi Aleksića je navedeno da pripadnici MUP ratuju međusobno po "mafijaškim pravilima", kao i da je deblji kraj izvukao službenik MUP Darko Đorđević zvani Ajkula.

Darko Đorđević Ajkula, koji je radio na prisluškivanju, izgleda je slušao i svog šefa Marka Krička. Sumnja se da je razotkrio prljave poslove Krička, šefa Gašićeve JZO. Prvo su ga smenili na niže radno mesto, a onda ga napali i pretukli Kričak i ekipa usred sedišta MUP i jedinice. Ajkula zadobio teške telesne, naravno o tome se ćuti! I to nije prva tuča i sukob zaraćenih strana koji se vezuju za JZO. U danu kada je organizovan protest ispred Skupstine Grada, pripadnici JZO su proslavljali Novu godinu sa narodnim pevačicama. Proslava se takođe završila međusobnom tučom policajaca - napisao je Aleksić u objavi na mreži X.

Potukli su se pre otprilike 15 dana i to na kolegijumu JZO. O svemu je obavešten i Sektor unutrašnje kontrole, ali teško da će biti bilo kakvih posledica po učesnike tuče, jer su Marko Kričak, komandant JZO, i načelnik Sektora unutrašnje kontrole Goran Colić dobri prijatelji i zastupaju iste interese - objašnjava sagovornik portala Nova.rs koji je želeo da ostane anoniman.

Navodno su se sukobili prvo Kričak i Đorđević, ali su se umešala još četvorica policajaca lojalnih Kričku i pretukli Đorđevića koji je završio u Kliničkom centru Srbije, a on je i prijavio slučaj. Motiv tuče u policiji nije poznat, ali je najverovatnije kulminacija sukoba oko funkcija.

link

Srbije izgleda nema dno..
 

Back
Top