Droid
Legenda
- Poruka
- 50.908
Kako misliš čudi me?I naši časni poreci su ginuli za Kralja, Slobodu u Otadžbinu ... Zašto te onda čudi što su se čoporu krvoločnih hijena sa Zapada usprotivili sve normalni i slobodoljubivi ljudi ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako misliš čudi me?I naši časni poreci su ginuli za Kralja, Slobodu u Otadžbinu ... Zašto te onda čudi što su se čoporu krvoločnih hijena sa Zapada usprotivili sve normalni i slobodoljubivi ljudi ?
Šta te čudi? Jel to što su se masovno protiv zla Zapada dignuli ljudi?Kako misliš čudi me?
Koji ljudi? Na primer najveći partner Kine su SAD, Rusija je napala Ukrajinu - svoj narod... Indija je neutralna... Ne znam ko je to napao a kamoli svi...Šta te čudi? Jel to što su se masovno protiv zla Zapada dignuli ljudi?
Vrlo je bitna vest jer govori da Putin više ne može da nahvata dovoljno svojih za topovsko meso.KIJEV, Ukrajina (AP) — Ukrajinske trupe po prvi put su se angažovale sa severnokorejskim jedinicama koje su nedavno bile raspoređene da pomognu Rusiji u ratu sa njenim susedom, rekao je u utorak ukrajinski ministar odbrane.
Drugi kijevski zvaničnik rekao je da je ukrajinska vojska pucala iz artiljerije na severnokorejske vojnike u ruskom pograničnom regionu Kursk.
Komentari su bili prvi zvanični izveštaji da su ukrajinske i severnokorejske snage učestvovale u borbama, nakon razmeštanja koja je ratu dala novi ten dok se približava prekretnici od 1.000 dana.
Nijedna tvrdnja nije mogla biti nezavisno potvrđena.
https://www.pbs.org/newshour/world/...-units-for-first-time-in-russia-official-says
Pogledajte prilog 1637859
Ne mogu da procenim da li je ovo nebitna ili vrlo bitna vest?
Koji ljudi? Na primer najveći partner Kine su SAD, Rusija je napala Ukrajinu - svoj narod... Indija je neutralna... Ne znam ko je to napao a kamoli svi...
Kakve to veze ima? Sve sto je rekao ili sproveo Bajden je americki stav a sve sto bude uradio Tramp bice takodje ameriricki stav, on moze da pokrene promenu ali ne i da odluci.Бајден је пуко на изборима.
Ovi ljudi su deo BRIKS jer ih druge institucije nece ili su daleko. To nije anti-SAD savez.. indija odbila dedolarizaicju itdPogledajte prilog 1638260
Ovi ljudi ...Zar te i to čudi?
Има везе, јер Трампов поглед на украјинско питање много је другачији од Бајденовог или што би био Кабалин, пардон Камалин.Kakve to veze ima? Sve sto je rekao ili sproveo Bajden je americki stav a sve sto bude uradio Tramp bice takodje ameriricki stav, on moze da pokrene promenu ali ne i da odluci.
Да ли је могуће да ти једини ниси укапирао да сам ту слику окачио као шалу, спрдњу?
Trampovi su i dosada imali vecinu i odlucivali u Kongresu a pomoc je odobravana, nije tramp Vucko i Putko, ne iskljucujem promenu americkog stava mozda bi se desio i da su demokrate ostale na vlasti.Има везе, јер Трампов поглед на украјинско питање много је другачији од Бајденовог или што би био Кабалин, пардон Камалин.
Чак и да не заустави рат и не преда Украјину Русима (како је отворено говорио у кампањи) сигурно је да његова администрација неће тако сумануто подржавати Зеленског и кијевску хунту. А већ самим тим, то је добитак за Русе и Путина.
Није исто МАГА и ГОП, ако ме разумеш. МАГА је нешто сасвим друго.Trampovi su i dosada imali vecinu i odlucivali u Kongresu a pomoc je odobravana, nije tramp Vucko i Putko, ne iskljucujem promenu americkog stava mozda bi se desio i da su demokrate ostale na vlasti.
Da ali BBC je bio ozbiljan.Да ли је могуће да ти једини ниси укапирао да сам ту слику окачио као шалу, спрдњу?
Па они су циркус одувек и били. Ево на пример, 14 или 15 милиона гласова је магично нестало у овим изборима.Ја мислим да ти избори у САД и не постоје.
Да су обичан циркус.
Па кад су глуперде.Da ali BBC je bio ozbiljan.