Policajac tvrdi da je Đorđe Zarić napao njegovog kolegu

Mislim da policajac pri cistoj svesti ne bi mogao u takvoj situaciji ladno pucati coveku u glavu.
Istina je verovatno na sredini.
Pretpostavljam da je nesrecni mladic videvsi uperen pistolj u sebe panicno i instiktivno pokusao da se zastiti uhvativsi policajca za ruku i da je u tom momentu zbog tog hvatanja i verovatno pokusaja da se pistolj i ruka usmere dalje od sebe, pistolj opalio.
Da policija ima uredjaje koji beleze audio i video dogadjaje unutar i izvan patrolnog vozila, sve bi bilo crno na belo i dilema ne bi bilo.
Zato ovakve jedinice u svetu taj uredjaj imaju sto zbog interne kontrole rada sto zbog dokazivanja ponasanja osumnjicenih u ovakvim situacijama. Policajac uredjaj ne moze da zaustavi, ne moze da pristupi snimljenim fajlovima i ne moze da ih obrise.
Nazalost, sada se sve svodi na forenziku, balistiku i iskaze

Generalno, mislim da je policajac pogresio sto je uopste izvodio takav kaubojski zahvat. Valjda se zna kakva je procedura u takvim situacijama, a ne verujem da to lici na scene iz akcionih filmova
.............................

Duško Jovanović, policajac koji je bio u patroli kada je optuženi Miljan Raičević upucao Đorđa Zarića 19. marta ove godine, rekao je juče u nastavku suđenja u Okružnom sudu u Beogradu da je nastradali mladić napao njegovog kolegu. On je izjavio da je video Zarića kako naglo izlazi iz automobila i hvata za obe ruke Raičevića

[Đorđe Zarić]
Đorđe Zarić

Ubio ga policajac... Đorđe Zarić

Jovanović, koji je stajao ispred automobila sa repetiranim pištoljem, kazao je da je Raičević krenuo levom rukom da otvori vrata automobila, ali da je u tom trenutku mladić iskočio.

- Vrata su se jako otvorila i udarila su Raičevića u desnu ruku. Mladić je iskočio i uhvatio kolegu za obe ruke, a u sledećem trenutku ga je držao sa obe ruke za desnu šaku. Okrenuli su se tako da sam im video leđa. Tada sam čuo prigušen pucanj i video Raičevića kako se povlači unazad - rekao je Jovanović, i dodao da je čuo Raičevića kako govori da ga je mladić napao.

Sudija je saslušao i dvojicu Raičevićevih kolega, koji su te večeri bili sa njim u patroli. Oni su u celosti potvrdili odbranu Raičevića, koju je izneo dan ranije.

Pred sudom je juče saslušan i Filip Milićević, koji je vozio automobil „pežo" u kojem je bio nastradali Zarić. On je rekao da je video patrolu policije tek kada je upalila svetla i sirenu.
- Zaustavio sam automobil u srednjoj traci. Mene su izvukli iz automobila i bacili na gepek. Nisam video Zarića. U jednom trenutku sam čuo pucanj, otrgao sam se i video dečka kako leži na podu. Ne znam ko je pucao - rekao je Milićević.

Oce indijanci da izigravaju frajere i da yebu interventnu.. Boli me ona stvar za takve,treba da roknu josh jednog takvog za primer pa da vidim dal ce onda da se qurce po gradu. DA VIDITE KAKO CE ONDA DA BUDE ZUTA TRAKA PRAZNA

Oce indijanci da izigravaju frajere i da yebu interventnu.. Boli me ona stvar za takve,treba da roknu josh jednog takvog za primer pa da vidim dal ce onda da se qurce po gradu. DA VIDITE KAKO CE ONDA DA BUDE ZUTA TRAKA PRAZNA

Aj da vidim da sahranjuješ sina od 25 godina jer g je interventa upucala u glavu što je bio suvozač-

POLICIJA JE NARODNI SLUGA! IMA DA MI SE OBRATI SA "IZVINITE GOSPODINE" I TO SAMO AKO IMA NEKI JAK RAZLOG!

POLICIJA JE SLUGA A NE GOSPODAR!

Aj da vidim da sahranjuješ sina od 25 godina jer g je interventa upucala u glavu što je bio suvozač-

POLICIJA JE NARODNI SLUGA! IMA DA MI SE OBRATI SA "IZVINITE GOSPODINE" I TO SAMO AKO IMA NEKI JAK RAZLOG!

POLICIJA JE SLUGA A NE GOSPODAR!

Znaš kako...za jedno 200-300 god. kad naši panduri možda budu zaustavljali gospodu,
onda će tvoj post imati smisla ! Ovako, kakav narod, takvi panduri...Jedino ako ne misliš da su njih doveli sa neke dr.planete među nas fine,kulturne i savesne ??

Znaš kako...za jedno 200-300 god. kad naši panduri možda budu zaustavljali gospodu,
onda će tvoj post imati smisla ! Ovako, kakav narod, takvi panduri...Jedino ako ne misliš da su njih doveli sa neke dr.planete među nas fine,kulturne i savesne ??

Ma gospoda mnogo gledaju televiziju i poverovali su u onu "Sumporovu" pricu VIDELI SMO LETECI TANJIR ;)

Back