Karadjordje
Iskusan
- Poruka
- 5.910
Nisam puno ni slagao
Da li je jedan vezan? Jeste ,da li je dobio batine ne znam![]()
Nema tu puno ili malo. Slagao si.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam puno ni slagao
Da li je jedan vezan? Jeste ,da li je dobio batine ne znam![]()
Nisam,samo nisu snimili kad su tukli vezanogNema tu puno ili malo. Slagao si.
Nisam,samo nisu snimili kad su tukli vezanog![]()
Pa naravno ,goloruk i glavom išao na pendrekAha.
A ovaj drugi je dobio batine jer je pre toga nasrnuo na policajca...ali nisu to snimili![]()
Pa naravno ,goloruk i glavom išao na pendrek
Nebitno je dali je vezan ili nije, uhapšeni su idu kod sudije dobice kaznu.
Samo sta cemo sa ovima koji pirotehnikom i motkama jure pošten narod?
I opet ne odgovaraš na pitanje.Pa niko nije rekao da je pametan. Da nije bitno da li je vezan ili ne ti ne bih pokusavao da podmetnes laz. Kao sto rekoh ima milion drugih primera tako da nema potrebe da se laze i podmece.
I opet ne odgovaraš na pitanje.
Ne mislim ali precutkuješ.Ta govna treba progoniti i kazniti. Sta drugo da ti kazem? Mislis da cu da ih pravdam??
Naravno da ne odgovara.I opet ne odgovaraš na pitanje.
Ne mislim ali precutkuješ.
Naravno da ne odgovara.
Tako su dresirani.
Samo spinovanja, lazi i gazdine mantre
E sad mogu mirno da spavam.Jesam ti sad odgovorio?
E sad mogu mirno da spavam.
Tihi je povceo da menja plocu,,poceo da posti, zalaze se za mir.
Ti takođe želiš pravdu![]()
E sad mogu mirno da spavam.
Tihi je povceo da menja plocu,,poceo da posti, zalaze se za mir.
Ti takođe želiš pravdu![]()
To niko ne želi.Ja ne zelim krvoprolice.
Karadjordje je TihiZar je bitno,vidis da kleči
Moli Šiptara za milost.
Sto nije tukao juce u Vrbasu ?
Sto ne komentarišes tihijeve informer laži
![]()
Mozda bi nasi panduri nalemali Poljake da su im bile odresene ruke i da nisu dobili naredjenje da ne smeju zbog visih interesa da ih razbiju? Sta mislis sta moze huliganska grupa protiv opremljene policijske formacije za razbijanje koja ima odrsene ruke? Ono, da koristi suzavac, elektrshokere, gumene metke, duge palice, oklopljena vozila, vodene topove, zvucne topove i sva ostala sredstva koja imaju u arsenalu. No, kad nista od toga ne smes da koristis onda si na nivou tih huligana koji mogu da te namlate. Pa su taj drugi put nasi panduri pustili zvezdine navijace da naprave sacekusu Poljacima, laksi nacin da ih kaznis.Pa sto policija ne lema navijače ,kad prave sacekušu ...Poljaci na zmaju naeb...Ase...
Ili pre par meseci na rukometnoj utakmici mislim da su opet Poljaci tukli nase policajce.Sto se tad nisu pokazali junaci.
Možda me neko podržava, ne pozivam na nasilje.
Samo po zakonu ali ne selektivno po vucicu i informeru.
Zar šipkom od zavese na policiju?! Kuku, baba...
Nije to šipka od zavese vec plastična drška od metle ili džogera.Zar šipkom od zavese na policiju?! Kuku, baba...
Baš se sija ko drška od džogera...Nije to šipka od zavese vec plastična drška od metle ili džogera.
Opasna baba za režim.
Kad zaustave kriminalce,onda se klanjaju i izvinjavaju.
Pogledaj vrh,vidi se crna plastika...vidi se da nikad nisi koristio tu opasnu spravuBaš se sija ko drška od džogera...