Велебит
Domaćin
- Poruka
- 3.009
Nego jel srebrenicki cvet ostao na reveru premijera, posle stampeda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Nataša kandić za sve optužuje Srbe i Ruse.
Koji smrad od žene.
Не бих ја то назвао менталном снагом...
Прије одсуством стида и образа...
А иза леђа, тј. кад се камере искључе?"Нећемо тек тако прећи преко напада на Вучића, апсолутно смо против ревизије Дејтонског споразума"
Невероватно је да још нико није ухапшен због напада на премијера Александра Вучића у Поточарима, каже за Б92 српски шеф дипломатије Ивица Дачић.
Дачић је у Кажипрсту рекао да "треба прећи са речи на дела" и да Србија као озбиљна држава не може тек тако да пређе преко тог инцидента.
Министар спољних послова је рекао да Србија тражи јавно изјашњавање чланова државног руководства БиХ, темељну истрагу, казне и за организаторе и починиоце. Такође, истакао је да се сада чују "изјаве које релативизују напад".
"Неспорна је жеља Србије да настави са политиком мира, али то не може умањити тежину инцидента. У питању је напад на председника Владе Србије, један од најтежих инцидената који се може догодити између две земље. У Србији то не би могло да се деси. Јасно је да је наша пружена рука у ваздуху, али очекујемо резултате истраге", рекао је Дачић и истакао да још није договорена посета чланова председништва БиХ.
Шеф српске дипломатије је навео да Србија тражи одговоре на питања ко је крив и зашто се то десило.
"Премијер Србије је био на њиховој територији и они су били дужни да гарантују његову безбедност", рекао је Дачић.
Говорећи о најавама референдума у Републици Српској о Суду и Тужилаштву БиХ, Дачић је рекао да је и у том случају Србија заинтересована за пуну стабилност у БиХ.
"То значи да поштујемо сва три народа, оба ентитета. То је питање за Републику Српску, ми поштујемо Дејтонски споразум, интегритет БиХ, али и поштујемо надлежности РС. Никакве ствари се не могу наметати и мора се о свему отворено разговарати", рекао је Дачић.
Такође, истакао је да "то није једино питање о коме треба разговарати" и да је ЕУ покренула процес разговорима о европском путу БиХ.
"Србија жели да делује стабилишуће. Ми смо апсолутно против ревизије Дејтонског споразума, супротно вољи било ког народа", рекао је он.
Дачић је истакао да се последњи догађаји морају пажљиво посматрати и навео да ту мисли на случај Насер Орић, напад у Сребреници и сада питања о централним властима у БиХ.
Говорећи о годишњици "Олује" у Хрватској и најављеној паради, Дачић је упитао како би било да је у Бањалуци уприличена војна парада 11. јула поводом Сребренице.
"У Олуји је више хиљада Срба убијено, стотине хиљада протерано. Тај дан може да се слави у Хрватској, а у Србији је то дан велике жалости и као што видите готово све земље из окружења су одустале од учешћа у паради. Тај дан се различито тумачи и захваљујем се земљама што су одустале", рекао је Дачић.
Он је навео да Србија поштује туђе жртве, али поштује и своје.
"То што их нисмо истицали, поштујући симетрију током рата, то иде на душу српског руководства", рекао је Дачић додајући да сада испада да када Србија говори о својим жртавама жели нестабилност.
На питање о Грчкој и најавама промене односа те земље према независности Косова, Дачић је рекао да не верује да је тај став промењен.
"И Словачка, и Румунија, и Грчка су имале неке потезе малог отварања према Приштини претходних година, али нису променили став према једнострано проглашеној независности. Ми ћемо разговарати са њима, јер признање не би било у складу са међународним правом, са нашим пријатељством, а нарочито не са ситуацијом која постоји на Кипру", рекао је Дачић.
(Б92)
Ne znam za cvet al znam da mu je "ispružena ruka" ostala ...
Gledam danas izjave Bakira Izmetbegovića, njegovo ponašanje, gestikulaciju, govor ... Ja se s tim ljigavcem ne bih pozdravio ni preko daljinskog a kamo li mu ruku pružio. Svaka čast Vučiću na mentalnoj snazi koju ima, kad može sa svakakvim gownima da se gleda i rukuje ...

Otkada ovo nisam pročitao.
Ово за жену требало би провјерити. Мене подсјећа на гмаза. А да је смрад, јесте.
Evo ti još jednom, pa crkni
Svaka čast Vučiću...

Ne znam za cvet al znam da mu je "ispružena ruka" ostala ...
Gledam danas izjave Bakira Izmetbegovića, njegovo ponašanje, gestikulaciju, govor ... Ja se s tim ljigavcem ne bih pozdravio ni preko daljinskog a kamo li mu ruku pružio. Svaka čast Vučiću na mentalnoj snazi koju ima, kad može sa svakakvim gownima da se gleda i rukuje ...
Evo ti još jednom, pa crkni
Svaka čast Vučiću...
- - - - - - - - - -
Sva sreća pa je premijer(svaka mu čast) s njom dogovorio formiranje one komisije za brojanje mrtvih. Dobro je što je Nata čuvar srpskih interesa u tom telu.
Ceniš da nije bilo prijateljskih pritisaka da se pojavi tamo i guta one đikuline žabe?
U svakom slučaju, i pametniji ljudi od mene su jasno videli da ovaj planirani incident nije samo napad na Srbiju nego i na same Ruse a i rusku sferu uticaja na Balkanu. Nije teško videti veze oko projekta britanskopirgave rezolucije o genocidu i reakciju Rusije u SBUN. I sve to pred zakazanu 20-godišnju dženazu.Ceniš da nije bilo prijateljskih pritisaka da se pojavi tamo i guta one đikuline žabe?
Провалили су да има довољно капацитета у желудцу да смести жабе, па му сваки пут потуре веће и љигавије
Док их он вари, рачун стиже нама на наплату
U svakom slučaju, i pametniji ljudi od mene su jasno videli da ovaj planirani incident nije samo napad na Srbiju nego i na same Ruse a i rusku sferu uticaja na Balkanu. Nije teško videti veze oko projekta britanskopirgave rezolucije o genocidu i reakciju Rusije u SBUN. I sve to pred zakazanu 20-godišnju dženazu.
Znači, bilo je "prijateljskih" pritisaka da Vučić to odradi, kaubojskih i EU, a on je osvetlao obraz i Srbiji i Rusiji.
Tako radi i ponaša se državnik za razliku od sveznalica s pivom u ruci ispred samoposluge. Međunarodni kurs srpske politike je i dalje na najboljem putu. Pokušavamo da budemo prijatelji i istoku i zapadu, dokle god to može i dokle god je to moguće.

U svakom slučaju, i pametniji ljudi od mene su jasno videli da ovaj planirani incident nije samo napad na Srbiju nego i na same Ruse a i rusku sferu uticaja na Balkanu. Nije teško videti veze oko projekta britanskopirgave rezolucije o genocidu i reakciju Rusije u SBUN. I sve to pred zakazanu 20-godišnju dženazu.
Znači, bilo je "prijateljskih" pritisaka da Vučić to odradi, kaubojskih i EU, a on je osvetlao obraz i Srbiji i Rusiji.
Tako radi i ponaša se državnik za razliku od sveznalica s pivom u ruci ispred samoposluge. Međunarodni kurs srpske politike je i dalje na najboljem putu. Pokušavamo da budemo prijatelji i istoku i zapadu, dokle god to može i dokle god je to moguće.
Međunarodni kurs srpske politike je i dalje na najboljem putu. Pokušavamo da budemo prijatelji i istoku i zapadu, dokle god to može i dokle god je to moguće.
Imam brata od strica i par kolega koji su otvoreno za Vučića. I zanimljivo je da svi imaju ista opravdanja za njega. "Svaka mu čast", "treba imati muda pa otići", "On je gospodin, pružio je ruku...; kad ih pitam zašto nije našao sat vremena da ode na mesto gde je spomenik srpskim žrtvama....muk. Muk.
Док превасходност изиграва новог Броза, шири "мирољубиву коегзистенцију" и "гради мостове пријатељства", свако паметан дела у складу са својим интересима
A srpski interes je da se popičkara i sa EU i mujama, hrvatima, i ostalim šiptarima ?
Prijatelju, ti i tvoj brat Velebit ste baš oni ispred samoposluge ... Samo javi ispred koje, da navratim da vam platim jednu turu.![]()
Без намере да вређам, али како би оценио њихову интелигенцију и способност да здраво расуђују ?
Predlažem programerima Krstarice da uz mogućnost davanja reputacije, postave i opciju ,,predloži za sendvič". To bi značilo da kada neko napiše dobar post o angažmanu našeg premijera, to ne prođe nezapaženo, i da se predlozi direktno preusmeravaju u Centralu.

Ali mi nemamo gazdu. Mi nemamo Centralu. Mi smo slobodni strelci koji nisu okovani stranačkim stegama.
Mi smo, ma koliko sada to deluje bezizlazno, slobodni. A, sloboda, iako je skupa, mnogo je lepa. Ti to nikad nećeš razumeti.

Jesi neki poeta, oće to uz alkohol ... ali, nije to pitanje gazde ili slobode nego nagrade za adekvatan trud.![]()
Neko teži idealima, neko sendvičima, neko ima svoje, neko gazdino mišljenje, neko je slobodan, neko ne može da podnese slobodu...
Svako kako mu volja...