POKUŠAJ LINČA PREMIJERA VUČIĆA

Vučić je dobio šta je i zaslužio. Onaj transparetnt sve govori, to nisu reči mene i "tebe" ili bilo koga, to su reči njegove od pre dvadesetak godina, zar je mislio da može reći šta je rekao i ostati normalan i živ, živ je ostao i neka bude srećan da je tako, da je meni neko ostao u Potočarima i ja bih bila međ onim ljudima koji su ga kamenovali.

Dusice ostrascena devojcice, da li znas koliko postoji nestalih Srba? Da li si cula za Bratunac? Kad se sve skupi i sabere tvoj je zakljucak nakon 20 godina da bacis kamen ni na koga drugog do na srpskog premijera?

Ovog stvarno neko nabjedio u ulogu Novog mesije na Balkanu,.......inače ne bi ovo izgovara,

Pozivam Srbe i sve ostale građane Srbije da ponosno i uzdignuta čela, onako kako sam i ja danas koračao odajući počast da nikada nigdje ne pokažu mržnju prema našim komšijama i prijateljima Bošnjacima, da niko ne digne ruku na njih jer sa njima moramo da živimo zajedno u budućnosti, i oni će tu ruku prihvatiti - rekao je Vučić dodavši da je "dosta bilo mržnje i bijesa".

Inače njega u Briselu nisu hebali, .....on je njima pokazao kakav rosan šupak ima!

Није Србија АВ, па, то ја управо све време и говорим.

Принципи и Србија су изнад свега. Србија је вечна, режими пролазе...

Али, то треба да уђе у свест доиста, не само као фраза.

Треба се знати издићи и разлучити ствари...
Милунка Цар је го.

Ovog stvarno neko nabjedio u ulogu Novog mesije na Balkanu,.......inače ne bi ovo izgovara,

Pozivam Srbe i sve ostale građane Srbije da ponosno i uzdignuta čela, onako kako sam i ja danas koračao odajući počast da nikada nigdje ne pokažu mržnju prema našim komšijama i prijateljima Bošnjacima, da niko ne digne ruku na njih jer sa njima moramo da živimo zajedno u budućnosti, i oni će tu ruku prihvatiti - rekao je Vučić dodavši da je "dosta bilo mržnje i bijesa".

Danas su komsije pokazale mrznju prema nama.

Inače njega u Briselu nisu hebali, .....on je njima pokazao kakav rosan šupak ima!

Kreso, cns nece da slusa, radi po svom? :)

Ovo sto se dogodilo ide samo u prilog Vucicu, a sramota je za narocito za majke Srebrenice.
Komentar jednog Bosnjaka:

Zao mi je zbog ovoga sto se desilo. Govorim to kao Bosnjak i vjernik. Stidim se zbog "Zena u crnom", zbog biciklista iz Srbije koji su dosli u Potocare, stidim se zbog Cedomira Jovanovica i svih znanih i neznanih dobrih ljudi u Srbiji. Ja znam koliko dobrih ljudi ima u Srbiji. Cak ni rat nije uspio unistiti tu svijest o dobru u srpskom covjeku. Ima vas preko sedam miliona. Ako je bilo milion zlocinaca, sest i po miliona su ljudi. A da je pola pola, opet je dobro. A da je samo stotinu dobrih i postenih ljudi u Srbiji, zbog tih stotinu me stid onoga sto se danas desilo u Potocarima.

Nisam mogao ni na koji nacin sprijeciti to sto se desilo, ne mogu ni sada mnogo uciniti, osim da se nadam da mi koji zelimo pomirenje, necemo izgubiti nadu zbog ovoga sto se desilo.

Kao sto za Srebrenicu nije kriv sav srpski narod, tako ni za danasnju bruku i sramotu ni slucajno nisu krivi svi Bosnjaci.

Kao i obicno (nista novo), oni koji su danas na moj narod bacili ljagu, nisu mislili na svoj narod. Oni su se u tome trenutku obracunavali sa nekim unutrasnjim demonima. Laz i zamka masovnog patriotizma, providna, smrdljiva, jeftina. Jednako kao i laz i zamka masovnog patriotizma, koja je prije dvadeset godina pobila Bosnjake u Srebrenici. Bolljelo je njih uho za Srbe, oni su Srbima nacinili vise stete nego iko drugi. "Patriotizam je posljednje utociste za hulje" !!! Bilo i bice.

Izvinjavam se svim ljudima koji, kao i ja sam, prizeljkuju bolji zivot za sve ljude na cijelom prostoru bivse Jugoslavije.

Још једна братскијединствено љигава, а подмукла муслиманска фора. Пази, од васколиког српства, он наводи ону шаку аутошовинистичког профитерског јада, коју из дна дубине душе презире огромна већина Срба. Тај плаћенички талог му је слика дивних и прихватљивих Срба - они који цео српски народ оптужују за свакојаке злочине и моралне девијације. На све то,минимална цифра злочинаца међу Србима му је неких милион, односно близу једне осмине. Јаооо, Турци, ко их не зна скупо би их платио !
Srbi su "bad guys" i takvi ce ostati do kraja istorije. Gledaj komentare na stranim sajtovima, niko ne podrzava srbe, svi podrzavaju ovu besnu rulju.

Mi smo rat u medijima izgubili i to je to
Знаш како, ја сам запазио једну другу ствар. Тај медијски рат који смо изгубили је имао ефекта само на оне људе који тим вестима прилазе јако плитко и немају реалну жељу да знају нешто више о томе. То значи да и они међу њима који чак и прочитају такву вест, забораве је након 15 минута. Та прича о Сребреници данас никога ни не занима. Са друге стране, они људи који јесу заинтересовани за тему балканских сукоба, који су потражили и друге изворе информација те одвагали, данас имају сасвим другу слику од оне која им је презентована кроз медије учеснике тог рата. Ти људи заправо гаје симпатије према Србима и њиховој борби. При томе, под овим не подразумевам лудаке типа Брејвика, или какве сличне болиде којима су Срби супер само зато што ти ликови мрзе муслимане. Не, говорим о зрелим и нормалним људима.

Што се тиче коментара на страним сајтовима, мени искуство говори да већину тих коментара оставља балканска емиграција. Остатак би пао на ове плитко информисане који у том тренутку показују какав интерес за тему, али ће је до следећег дана заборавити.

Иначе, што се данашњег догађаја тиче, сматрам да смо коначно добили и неку корист од Вучића. Ако ништа друго, овај напад ће убудуће сваки други српски државник моћи да користи као изговор да не иде у Сребреницу, чак и када га притисну амбасадори у Београду. Неко ће рећи како су нападачи овима инцидентом увредили жртве и породице жртава. Међутим, ако ћемо право, они мртве у Сребреници политички, па чак и врло лукративно, злоупотребљавају свих ових двадесет година.

Dusice ostrascena devojcice, da li znas koliko postoji nestalih Srba? Da li si cula za Bratunac? Kad se sve skupi i sabere tvoj je zakljucak nakon 20 godina da bacis kamen ni na koga drugog do na srpskog premijera?

Imam dovoljno godina (nažalost-moju) da pamtim i Bratunac i Srebrenicu, ali ovo je naša istina,tu su počela sranja, kako kažu, ko prvi počne, taj mora poslednji da završi. Mi smo počeli, Arkan, Šešelj.... i sva moguća sranja koja jedna zemlja može da izrodi, evo nam ga danas šta imamo, svi nas mrze a mi mislimo da je to bezveze, e, nije nego, mi smo naseli propagandi kojoj nismo tebali i evo nas gde smo, opet rekoh, svi nas mrze a nije ni čudo da je tako. Hvala bogu i svemu s one strane svemira da niko od mog roda nije učestvovao u svemu šta se događalo što u Bosni, što u Hrvatskoj. Hrvatsku na stranu, Bosne mi je žao, tamo nije trebalo da se desi šta se izdešavalo, sve su to zajebali Srbi i Hrvati koji nikako da se pomire jednostavnom činjenicom da smo jedan isti narod kojeg su popovi razdelili i podelili. Zar je čudo da nas danas mudžahedini i njima slični napadaju, a možda nisu mudžahedini, možda se sami sebi svetimo sve zarad savesti koja kad-tad proradi i mnogo štošta odradi.

Imam dovoljno godina (nažalost-moju) da pamtim i Bratunac i Srebrenicu, ali ovo je naša istina,tu su počela sranja, kako kažu, ko prvi počne, taj mora poslednji da završi. Mi smo počeli, Arkan, Šešelj.... i sva moguća sranja koja jedna zemlja može da izrodi, evo nam ga danas šta imamo, svi nas mrze a mi mislimo da je to bezveze, e, nije nego, mi smo naseli propagandi kojoj nismo tebali i evo nas gde smo, opet rekoh, svi nas mrze a nije ni čudo da je tako. Hvala bogu i svemu s one strane svemira da niko od mog roda nije učestvovao u svemu šta se događalo što u Bosni, što u Hrvatskoj. Hrvatsku na stranu, Bosne mi je žao, tamo nije trebalo da se desi šta se izdešavalo, sve su to zajebali Srbi i Hrvati koji nikako da se pomire jednostavnom činjenicom da smo jedan isti narod kojeg su popovi razdelili i podelili. Zar je čudo da nas danas mudžahedini i njima slični napadaju, a možda nisu mudžahedini, možda se sami sebi svetimo sve zarad savesti koja kad-tad proradi i mnogo štošta odradi.

Не тртљај, Изметбеговић и његова исламска револуција су довели до крвопролића у Босни, наравно у сарадњи са усташама. И шта има да ти буде жао, они се кољу сваки пут када им се укаже прилика, и опет ће, а како видимо све опет иде ка томе уз помоћ запада. Па шта ти мислиш одакле њима оружје и сва логистика, послао им Алах? Ћути и покриј се ушима.

Овде је ствар сасвим јасна.Вучић није ишао у Сребреницу зарад Србије већ да би се додворио страним амбасадорима који србе сматрају за геноцидан народ.Тај његов чин нема везе са Србијом
И даље...

Како не схватају неки од вас да овде није тема његов одлазак у Сребреницу и разлози за то, већ што су неки председника владе Србије гађали каменицама?

Не тртљај, Изметбеговић и његова исламска револуција су довели до крвопролића у Босни, наравно у сарадњи са усташама. И шта има да ти буде жао, они се кољу сваки пут када им се укаже прилика, и опет ће, а како видимо све опет иде ка томе уз помоћ запада. Па шта ти мислиш одакле њима оружје и сва логистика, послао им Алах? Ћути и покриј се ушима.

Tako je. Nismo mi poceli, sukob sirih razmera je pripreman od strane obavestajnih sluzbi dvedeset godina pre samog rata. Staro i dotrajalo oruzje je trebalo negde liferovati, a bilo je nesto i na racun komunizma/socijalizma.

Puno godina, malo pameti. Mogao bi se covek i sazaliti i nasmejati. Steta sto IQ ne raste sa godinama :)

И даље...

Како не схватају неки од вас да овде није тема његов одлазак у Сребреницу и разлози за то, већ што су неки председника владе Србије гађали каменицама?

Zbog toga sta je isao u Srebrenicu, gde mu nije mesto.

Itekako je bitno

И даље...

O Boze, zasto je isao na taj slet? :)

Ako je vec taj slet dozvoljen, zasto slet nije delegitimizovan neodlaskom, posto taj narodni spektakl ionako nema nikakav legitimitet?

Ne znam na sta se onda zali?

И даље...

Па шта сад ? Јел су га грађани Србије тукли по ушима да иде тамо и глумата ожалошћену породицу ?

Back