POKUŠAJ LINČA PREMIJERA VUČIĆA

Има ако је узмемо у своје руке. Нека свако своје поштује. Проблем је што то ми сами не чинимо. Ми смо неправедни према својима, па не можемо очекивати да други буду праведни према нама.

Да, само се питам шта је следеће?
Можда ово:

stampano189naslovna-info-1.jpg

?

Ima li iko ko sumnja u to "da ce se odazvati pozivu" ...?!

mene zanima isto, da taj kamerun svoju politicku karijeru zapocinje u radikalnim redovima i daje izjave tipa noz, zica, srebrenica..100 muslimana za jednog srbina, a posle dvadeset godina zastupa politiku mira - ne znam da li bi tom kamerunu iko verovao da nije licemer

mada ja ni jednom britanskom premijeru ne verujem

ja bih postavila samo jedno pitanje - kako izbrisati losu proslost nekog politicara?

кога,Бакира Изетбеговиће?видиш,Срби прихватише да муслимани сматрају да је он њихов најбољи представник...и шта год ми мислили о њему и његовом оцу-прихватамо га као легитимног представника муслимана по њиховом избору..БЕЗ ОБЗИАР НА ЊЕГОВУ ПРОШЛОСТ...србом,рзачку прошлост у сваком случају.....да је он пружио руку помирења-А НИЈЕ НИКАД,да је он отишао у Братунац или Кравице и поклонио се српским жртвама-А НИЈЕ НИКАДЕ!,буди сигуран да би веома радо и гласно прихватили тај гест...а он видиш,није био човек ни да се бар извини Премијеру Србије кога је позвао у Сребреницу бар због очигледног *пропуста* у организацији догађаја за коју свако види да је итекако смишљено...дакле ни то није мопгао да уради....ако је то најбољи муслимански представник онда.....ја не знам да ли се муслимани свесно хране мржњом или су тоилико подложни свачијим манипулацијама које су овде свакакоп на делу...што од стране страног фактора што од домаћих муслиманских политичара и јавних личности.. али после 20 година од догађаја имати овакву мржњу без иједног јединоиг случаја или покушаја да се нпр тражи опрост за злочине над Србима-МОНСТРУОЗНЕ ЗЛОЧИНЕ НАД СРБИМА почињене од стране муслимана-сигурно није добар пут...и знамо где води....ова муслиманска хистерија и мржња је свакакои била окидач и за рат у Босни 90ихз...има ли том муслиманском лудилу краја?има ли међу муслиманима оних који ће одлучно стати против ове мржње?колико видим само је председник Сребренице осудио овај гнусни покушај атентата!!!који вас то бре лудаци воде људи?

Poslednja izmena:
Aj ono pre neki dan što smo se iščuđavali kad je Milanović molio Platinia i koristio srpske antifašiste da bi objasnio da je Hrvatska bila antifašistička zemlja. To je stvarno bilo nešto bizarno.
Ali ovo što se desilo danas, ovo je sasvim normalno, ne znam čemu ovolika frka. Šta drugo može da se očekuje od mudžosa? ;)

кога,Бакира Изетбеговиће?видиш,Срби прихватише да муслимани сматрају да је он њихов најбољи представник...и шта год ми мислили о њему и његовом оцу-прихватамо га као легитимног представника муслимана по њиховом избору..БЕЗ ОБЗИАР НА ЊЕГОВУ ПРОШЛОСТ...србом,рзачку прошлост у сваком случају.....да је он пружио руку помирења-А НИЈЕ НИКАД,да је он отишао у Братунац или Кравице и поклонио се српским жртвама-А НИЈЕ НИКАДЕ!,буди сигуран да би веома радо и гласно прихватили тај гест...а он видиш,није био човек ни да се бар извини Премијеру Србије кога је позвао у Сребреницу бар због очигледног *пропуста* у организацији догађаја за коју свако види да је итекако смишљено...дакле ни то није мопгао да уради....ако је то најбољи муслимански представник онда.....ја не знам да ли се муслимани свесно хране мржњом или су тоилико подложни свачијим манипулацијама које су овде свакакоп на делу...што од стране страног фактора што од домаћих муслиманских политичара и јавних личности.. али после 20 година од догађаја имати овакву мржњу без иједног јединоиг случаја или покушаја да се нпр тражи опрост за злочине над Србима-МОНСТРУОЗНЕ ЗЛОЧИНЕ НАД СРБИМА почињене од стране муслимана-сигурно није добар пут...и знамо где води....

Nije trebao da ide.

Ваља престати мешати лично, приватно, с државним и политичким...

Једно је кад неко СА СТРАНЕ напада председника владе Србије, а друго кад га нападамо ми, Срби.

Време је већ да неки (Срби) то најзад схвате.

Кад неки спољни непријатељ то ради, ми увек, не лично и на основу става према њему, већ ПРИНЦИПИЈЕЛНО треба да смо на страни те особе, јер она ту симболише не себе, већ Србију.

Код куће, иза затворених врата, упућујмо му замерке колико год хоћемо, али према споља, он је наш политички представник...

е видиш то наше утркивање пљувања свога пред непријатељима је само један од плодова подметнутог нам обезбожења Срба кроз југословенство и комунизам...ми мо једна данас веома дехристијанизована и нација са слуђеним идентитетом и свешћу.....тиме су се Тито и његови комесари неретко хвалили....http://www.novojutro.rs/josip-broz-tito-goli-otok/

Има ако је узмемо у своје руке. Нека свако своје поштује. Проблем је што то ми сами не чинимо. Ми смо неправедни према својима, па не можемо очекивати да други буду праведни према нама.

Daj, nemoj to prenemaganje i glazuru, ko Boga te molim...

Zar mislis da smo mi manje igrali na kartu zrtve u Prvom i Drugom svetskom ratu i da su nam zrtve slucajno vecito "ogromne", a neprebrojane.

Lagali smo i mi kao psi i lazemo i dan-danas, a sad nam je krivo kad drugi tako lazu za tudje interese i porenemazu se da bi izvukli korist.

Svi smo takvi na Balkanu, a mozda i mnogo sire; da se ne lazemo.

ма мојне да си смешна, као да ме не знаш :lol:
вучић је данас одиграо попут оних победника ријалитија, које током читавог серијала неко напада. милош бојанић српске политичке сцене.

поента је на српским жртвама. требало је прво да оде са бакиром у кравице, па онда у сребреницу.
овако нит занимају њега, нит бакира, нит цео свет. можда само шаку нас.

:D Ovo bih mogla da potpišem, od reči do reči!

- - - - - - - - - -

Manipulator... Tako je govorio Vucko.

:D Mašala, tačno pre 20 godina!

Daj, nemoj to prenemaganje i glazuru, ko Boga te molim...

Zar mislis da smo mi manje igrali na kartu zrtve u Prvom i Drugom svetskom ratu i da su nam zrtve slucajno vecito "ogromne", a neprebrojane.

Lagali smo i mi kao psi i lazemo i dan-danas, a sad nam je krivo kad drugi tako lazu za tudje interese i porenemazu se da bi izvukli korist.

Svi smo takvi na Balkanu, a mozda i mnogo sire; da se ne lazemo.

Извини, које пренемагање?
Да моја комшиница, која је умрла прошле године није имала где, за свог живота, да положи цвет или запали свећу за заклану јој браћу и породицу од стране усташа?
Теби је то глазура?

Nije trebao da ide.

он је овим првенствено хтео да смири страсти између народа коју нам странци (а и неодговорни муслимански политичари) поново желе упалити...ово је најбољи показатељ учинка једностране британске резолуције и њене праве намере....Вучић је поступио као државник који покушава да учини све да избегне неки нови сукоб који нам очигледно кувају опет...за то је била потребна и муслиманска страна....али муслимано очигледно немају државнике на свом челу већ неодговорне крвопије које би опет да их гурну у сукоб са Србима....који своју нмеспособност да воде државу желе заменити потпаљивањем страсти и мржње у кјојој се као манипулатори најбоље сналазе....да су муслимани паметни-одавно би ову људску олош отерали са свог чела...јер та олош ништа за њих друго и нема осим мржње према Србима као оправдање за сопствене пљачке и неспособност...а садс с8у иох и још више обрукали ем лчошим гостопримством ем тоталним одсуством бриге за госта и извињењем сбог страшне ствари која се догодила....па чак ниу имали образа ни за једно извињење!!!ово јхе по свим мерилима поштених људи ,без обзира ко су и у шта верују,одлике ОЛОША!!!да нас у Србији неко овцако обрука ко њих њихово руководство таквим организовањем безбедности за госта-био би линчован од стране Срба колико сутра...а видим муслимани то другачије гледају...

Poslednja izmena:
Apsolutno je nebitno - i Kravica i Jasenovac i sve...

Nista od toga ne bi bilo opravdanje za genocid.

Kljucno je dokazivati da je genocid lazno iskonstruisan da bi Bosna mogla da tuzi Srbiju Medjunarodnom sudu pravde i da bi Klinton mogao da se opravda za nesprecavanja genocida u Ruandi godinu dana pre navodnog genocida u Srebrenici.

A uz put i za u buduce ( radi preventive u slucaju promena odnosa snaga u Svetu koje ne bi bili njima u korist !) - "opravdati i oprati " zlocinacko bombardovanje Srbije i delimicno CG , od strane skoro svih clanica OTAN - a , iz `99 - te i to bez "dozvole UN - a" ...!!!

Извини, које пренемагање?
Да моја комшиница, која је умрла прошле године није имала где, за свог живота, да положи цвет или запали свећу за заклану јој браћу и породицу од стране усташа?
Теби је то глазура?

'Ajde?! :eek:

Pa zasto joj nisi instalirao neki drzac za svece?

Prenemaganje i ljigavo, podmuklo cmizdrenje, onako ispod obrve...

Bilo sta bilo, poginule nista nece vratiti.

U sto me zabole da mrzim Hrvate ili Bosnjake kolektivno, ako je nekome neki pojedinac iz tih naroda ubio nekog njihovog iz familije.

Nek' crknu nacionalisti, nek se pracakaju ko ribe na subvom po ovoj vrucini, al' covek je covek, a djubre je djubre, kom' god narodu i veri pripadali.

Kljucno je dokazivati da je genocid lazno iskonstruisan da bi Bosna mogla da tuzi Srbiju Medjunarodnom sudu pravde i da bi Klinton mogao da se opravda za nesprecavanja genocida u Ruandi godinu dana pre navodnog genocida u Srebrenici.

Опа-лац..... шта ти би' - прорадио ти мозак......:ok:

Па и није због злочина или "геноцида" како ти кажеш, већ због нас самих. А с друге стране, да су Срби обележили та страдања, можда данас ни не би било ове и овакве приче у Сребреници.

'Ajde?! :eek:

Pa zasto joj nisi instalirao neki drzac za svece?

Prenemaganje i ljigavo, podmuklo cmizdrenje, onako ispod obrve...

Bilo sta bilo, poginule nista nece vratiti.

U sto me zabole da mrzim Hrvate ili Bosnjake kolektivno, ako je nekome neki pojedinac iz tih naroda ubio nekog njihovog iz familije.

Nek' crknu nacionalisti, nek se pracakaju ko ribe na subvom po ovoj vrucini, al' covek je covek, a djubre je djubre, kom' god narodu i veri pripadali.

Ти размишљш о мржњи, не ја, ни о појединачној, ни о колективној.

Погинуле, а у овом случају већином заклане и убијене ништа неће вратити, али одговорни народи у свету то обележавају.

А ово о "држачу за свеће" нећу ни да коментаришем. Говориш сам о себи.

Sve nas je pogodio u glavu.

Cela Srbija ima frakturu naocara.

Сада је 22:26 код мене и када су сви тв-дневници и "новинари" и чланови Владе СРбије УТИХНУЛИ - нешто мислим...... ДА ЛИ ЈЕ ОВО САМО НОВИ "ФЕКЕТИЋ"...... КАДА УПОРЕЂУЈЕМ ВЕСТИ И САОПШТЕЊА,
- ПРВО КАЖУ ДА ЈЕ ДОБИО КАМЕН У ГЛАВУ.....
- ОНДА КАЖУ ДА МУ ЈЕ ГЛАВА КРВАВА,
- ОНДА ДА ЈЕ ДОБИО У ГЛАВУ И У НАОЧАРИ.....
- А ОНДА ОН САМ ИЗЈАВЉУЈЕ ДА ЈЕ ДОБИО КАМЕН КОЈИ ГА ЈЕ УДАРИО У УСНУ ПА МУ РАЗБИО НАОЧАРИ..... ...

врло интересантно...........А НА ЊЕГОВИМ УСНАМА НИГДЕ ТРАГА ОД "КАМЕНА" - ...и још даље тртља О СВОЈОЈ "ИСПРУЖЕНОЈ РУЦИ" ----------- о, Боже........... САМО ДА НИЈЕ НЕКА НОВА ФОЛИРАЖА .........

Ти размишљш о мржњи, не ја, ни о појединачној, ни о колективној.

Погинуле, а у овом случају већином заклане и убијене ништа неће вратити, али одговорни народи у свету то обележавају.

А ово о "држачу за свеће" нећу ни да коментаришем. Говориш сам о себи.

Ma, ne zanimaju me nicije tudje zrtve.

Ne zelim da slusam o zrtvama ratova i ne zelim da ih se secam.

Znam za zrtve koje su se dogodile u mojoj porodici, familiji, siroj rodbini i okolini i to mi je dosta.

Apsolutno necu da mi niko provlaci nikakve leseve i grobove ispred nosa kako bi manipulisao mojim osecanjima za svoje politicke potrebe.

Kome god je ko stradao - zao mi je, ali nista ih nece vratiti iz mrtvih i pomirite se s tim i zalite ih u 4 zida.

Svima saucesce i sve najbolje u daljem zivotu, mnogo pozdrava - idemo dalje.

Back