POKUŠAJ LINČA PREMIJERA VUČIĆA

Ma ko je ocajan i sta je palo u zaborav?Daj molim te...pogledaj malo sta pisu ti svetski mediji i u kom kontekstu prenose taj dogadjaj.I na koji nacin "osudjuju" taj napad.To njihoo "osudjivanje" je samo nova slajmarica u lice Srbiji.
Cekaj, ja sam rekla da su organizator ocajni jer niko ne izvestava o Srebrenici i 20 godina masakra nego posvete u vestima 2 minuta, a tu je samo Vucic i ovaj incident.

Ono? Ocajni?
Pa bre za medije je senzacija uvek glavna vest. Mosh mislite da britansku, nemacku i americku televiziju zanimaju nekakve majke?
Samo su morbidne vesti prave vesti, ostalo nikoga ne znaima. Ili ti je to iz Srbije mozda nepoznato?

и шта ми имамо конкретно од те сензације? и даље су у првом светлу известили о геноциду над муслиманима.
српске жртве нико нигде не спомиње. њих нема. оне нису сензационалне...

mene zanima isto, da taj kamerun svoju politicku karijeru zapocinje u radikalnim redovima i daje izjave tipa noz, zica, srebrenica..100 muslimana za jednog srbina, a posle dvadeset godina zastupa politiku mira - ne znam da li bi tom kamerunu iko verovao da nije licemer

mada ja ni jednom britanskom premijeru ne verujem

ja bih postavila samo jedno pitanje - kako izbrisati losu proslost nekog politicara?

Losu? Bas obratno.. ti percipiras stvarnost iz ugla natase kandic.Gledas ocima cnn,bbc,b92..

Vuciceva proslost do 2008. je bila super a posle 2008. je losa

Ono? Ocajni?
Pa bre za medije je senzacija uvek glavna vest. Mosh mislite da britansku, nemacku i americku televiziju zanimaju nekakve majke?
Samo su morbidne vesti prave vesti, ostalo nikoga ne znaima. Ili ti je to iz Srbije mozda nepoznato?

О, жено Рајело! Ма ко помиње новинаре и медије?! Ти си рекла да су организатори очајни. Читаш ли ти уопште шта ја тачно написано?

Љигава потуричка лукавост. Као он је фин, он воли добре људе, свуда има добрих људи, али само код Срба има милион злочинаца, а можда и више... Хехехе

Сви су они такви - вређа те сваком својом поганом речју.

и шта ми имамо конкретно од те сензације? и даље су у првом светлу известили о геноциду над муслиманима.
Iz cele je price profitirao samo Vucic, A ti si ocekivala neki benefit za Srbiju njegovim odlaskom?
Ja nisam,.

Srbi su "bad guys" i takvi ce ostati do kraja istorije. Gledaj komentare na stranim sajtovima, niko ne podrzava srbe, svi podrzavaju ovu besnu rulju.

Mi smo rat u medijima izgubili i to je to

Iz cele je price profitirao samo Vucic, A ti si ocekivala neki benefit za Srbiju njegovim odlaskom?
Ja nisam,.

ма мојне да си смешна, као да ме не знаш :lol:
вучић је данас одиграо попут оних победника ријалитија, које током читавог серијала неко напада. милош бојанић српске политичке сцене.

поента је на српским жртвама. требало је прво да оде са бакиром у кравице, па онда у сребреницу.
овако нит занимају њега, нит бакира, нит цео свет. можда само шаку нас.

Ja mislim da je nasa zemlja sad pod najvecim pritiskom jos od doba dok smo bili pod Turcima.I mislim da nam se takav scenarijo i sprema.Tek ce kod nas biti stradanja i izginuca i zato mislim da je pravi trenutak da se ode odavde ko je god u mogucnosti

Definitivno, istinit ti je post. Srbiju čeka pokolj, to je davno predvideo Starac Gavrilo : http://www.vaseljenska.com/misljenj...ocivseg-starca-gavrila-iz-manastira-bosnjani/

Samo imbecil ne vidi, gde sve ovo vodi

Poslednja izmena:

A sta tacno takvi kao ti pokusavaju da kazu kad na tvrdnje o genocidu u Srebrenici odgovaraju pricom o srpskim zrtvama?

Jel' to znaci da ti prihvatas da je bilo genocida nad Bosnjacima ili ne?

И нас су деведесетих гађали Арнаути камењем и још по нечим, а пошто ми нисмо имали довољно хлебова да им узвратимо хришћански, враћали смо им нешто сузавцем, а после и металом.

A sta tacno takvi kao ti pokusavaju da kazu kad na tvrdnje o genocidu u Srebrenici odgovaraju pricom o srpskim zrtvama?

Jel' to znaci da ti prihvatas da je bilo genocida nad Bosnjacima ili ne?

не признајем.

не могу и нећу да признам и назовем геноцидом оружани сукоб у ратом захваћеном подручју.

Back