pokojna Dr Karla Tarner

Milice zar se deda pera ne pise velikim slovom?

Jeste Happy aj sad ne spamuj temi i ne pomazi istomisljenici da se izvuce :cool:

Ne spamujem temu. Kazem samo da je vrlo moguce da je smrt koja je zadesila ovo dvoje, u kratkom vremenskom periodu, slucajnost. Ne verujem da bi organizacije toliko jake, kao sto su NASA, CIA i sl. napravile takvu gresku. Zasto bi skretale paznju na sebe?
Osim ako poenta bas nije skretanje paznje na neke tamo vanzemaljce, dok se desava nesto mnogo vece sto nema ama bas nikakve veze sa alianima...
Da vanzemaljci postoje i da oni pokusavaju da ih sakriju, bili bi sakriveni i o njima verovatno skoro niko ne bi pricao.

pa, stvarno... tolike otmice vanzemaljaca, pa rade obdukcije... pa jos koliko vrsta vanzemaljaca... neki su mali zeleni, drugi visoki po 2-3 metra, neki krvozedni, neki dobri, neki sexualni manijaci... bas me cudi da do sada ni ja niti bilo ko koga znam nismo videli ni jednog... ah da, iz nekog razloga su se nameracili bas na teritoriju SADa, pa ih je tamo video skoro svaki drugi ili treci covek... samo mi nije jasno kako to oni tako pored svih tih slinih radara koje posudeju vojske svih drzava, silnih kontrola leta na milion aerodroma sirom planete zemlje, teleskopa iz milion astronomskih laboratorija sirom nase planete, satelita, kamera postavljenih svuda po gradovima... i jos milioni ociju uprtih u nebo koji rade za ove organizacije i kojima je jedini posao da prate letece objekte uspeju tako da se prosunjaju i kidnapuju ljude i svasta ima rade negde (ne zna se gde)... a NASA se ubi trazeci vanzemaljce i nikako da nadje ni jednog, cak i tolike pare potrosili da naprave opremu specijalno za njih, ali oni mangupi nece da se jave, nego se kao lopovi prisunjaju nocu i kradu ljude, a posle ih vrate kao da nista nije bilo, pa oni posle pisu knjige i pricaju o tome na sva zvona i zgrcu debele pare - zakljucak: Milica je u pravu

a ja razmišljam nešto drugo, mada ne bih da skrećem temu...
uz sve to što je gospođa koju citiram pobrojala, toliko skeleta dinosaurusa je nadjeno, rekonstruisani su čak i njihovi polni odnosi, gledamo svakog dana i na Foxu ovih dana... a kako to da nije pronađen nijedan validan skelet patuljaka, divova, hobita...

Po tebi su onda vanzemaljci veoma, veoma tupavi... Zasto bi se sunjali nocu, zasto jednostavno ne bi kontrolisali tu istu NASU? Najlaksi i najbolji nacin da manipulises narodom je da im kazes ono u sta zele da veruju...

A sa kojim to argumentom da verujemo da su mnogo pametniji i razvijeniji od ljudi ? Sto su kao uspeli da dodju do nase planete, a mi do njihove nismo. Ako u to verujemo, onda moramo i da verujemo da ne samo da su razvijeni, vec su u stanju i da krse zakone fizike. A kad sam pominjala sunjanje pricala sam o tome da su sve otmice tajne i da ih niko nije zaista video. Kad su vec toliko mocni, zasto lepo ne usetaju medju ljude da ih svi vide, izaberu par primeraka i odu, nego se kriju, pa makar i iza NASE. Cega se plase ako su tako mocni i razvijeni ? I sa kojim motivom i ciljem otimaju ljude i seciraju ih ? Znaci, nedostaje motiv. I kakva je to manipulacija, ako neko kaze da ne zna da li vanzemaljci postoje, jer je kosmos nepregledno prostranstvo i ne moze se utvrditi ? Meni licno je svejedno da li postoje ili ne. Ali ako neko tvrdi da postoje hocu opipljive dokaze. To su materijalna bica i hocu da ih vidim, a ne da cujem: "Potpisali ugovor sa vanzemaljcima.":eek: Iz te izjave samo mogu da se rode pitanja: Kako potpisali ugovor ? Zar oni znaju da pisu ? Na kom jeziku je taj ugovor i na kom jeziku su pregovarali? Koji medjuplanetarni kosmicki sud je nadlezan po tom ugovoru ? I zar oni znaju da drze olovku ? Je l imaju uopste prste ? A ruke ? A kako je ovaj lik ponovo ceo ako su ga bili otvorili ? Kako mu je telo zaraslo, a prsti ne ? Zasto imaju potrebu da unistavaju ? I milion drugih pitanja.
A mozemo i drugacije da postavimo kockice, ako ne moramo da se sluzimo argumentima. Evo, ovako. Mi ljudi smo najinteligentnija vrsta u celom kosmosu. Poslali smo nase svemirske letelice u pravcu nekoliko sazvezdja gde bi moglo da i ma zivota. Medjutim, tamo zive vanzemaljci koji su na nivou razvoja naseg kamenog doba. Kada budu ugledali nase letelice mislice ili da su to neka bozanstva ili ce ih iskoristiti kao dobro parce metala da od njega naprave orudje i tako napreduju u metalno doba. Od tog vremena kod njih pocinju da se sire price kako je njihova zaostala civilizacija napredovala zahvaljujuci bicima iz drugog sazvezdja. Eto, sad ja kazem da je ovo istina. Nemam argumente, ali je cak i logicnija od vase teorije. A sto se tice vidjenja NLO, zar nikada niste pomislili da je mozda obrnuto ? Da bas vlada SADa simulira povremeno NLO na nebu kako bi sirili paniku kod ljudi i drzali ih u stalnom strahu da ce doci vanzemaljci i razrusiti i porobiti nasu planetu. To bi objasnilo i cinjenicu da su vidjanja NLO drasticno ucestalija na tlu SADa nego bilo gde drugde u svetu. Mozda se manipulacija sastoji bas u tome da uvere ljude da NLO postoje. Uostalom neki drugi teoreticari zavere bas to i tvrde - da postoji plan da se prilikom definitivnog uvodjenja NWO prvo proglasi invazija vanzemaljaca, kako bi ljudima zavladali strah i panika (a oni bi to potkrepljivali svojim bombicama koje smo imali prilike da vidimo i osetimo pre desetak godina), a onda da se kao uvede jedna vlada koja bi kao sklopila mir sa njima. Samo mislim da su od toga odustali, jer malo ljudi veruje u vanzemaljce. A sto se tice otmica poznato je da je vlada SADa otimala svoje gradjane i ugradjuivala im neke cipove u glave, valjda zbog kontrole. Tako da je ovo i mnogo logicnija prica - da bas zele da uvere narod u to da vanzemaljci postoje i da su destruktivni. Postoji motiv.

A sa kojim to argumentom da verujemo da su mnogo pametniji i razvijeniji od ljudi ? Sto su kao uspeli da dodju do nase planete, a mi do njihove nismo. Ako u to verujemo, onda moramo i da verujemo da ne samo da su razvijeni, vec su u stanju i da krse zakone fizike.

Ne pametniji nego je njihova tehnologija daleko ispred nase.

A kad sam pominjala sunjanje pricala sam o tome da su sve otmice tajne i da ih niko nije zaista video. Kad su vec toliko mocni, zasto lepo ne usetaju medju ljude da ih svi vide, izaberu par primeraka i odu, nego se kriju, pa makar i iza NASE. Cega se plase ako su tako mocni i razvijeni ? I sa kojim motivom i ciljem otimaju ljude i seciraju ih ?

Niko, sem jadnih otetih ljudi... Ljude izgleda seciraju da bi pronasli nacin da njihovo telo izdrzi uslove koji vladaju na Zemljinoj povrsini, njihova tela su etericne prirode...

Znaci, nedostaje motiv. I kakva je to manipulacija, ako neko kaze da ne zna da li vanzemaljci postoje, jer je kosmos nepregledno prostranstvo i ne moze se utvrditi ? Meni licno je svejedno da li postoje ili ne. Ali ako neko tvrdi da postoje hocu opipljive dokaze.

Tacno tako, ne moze se utvrditi da li postoje ili ne...

To su materijalna bica i hocu da ih vidim, a ne da cujem: "Potpisali ugovor sa vanzemaljcima.":eek: Iz te izjave samo mogu da se rode pitanja: Kako potpisali ugovor ? Zar oni znaju da pisu ? Na kom jeziku je taj ugovor i na kom jeziku su pregovarali? Koji medjuplanetarni kosmicki sud je nadlezan po tom ugovoru ? I zar oni znaju da drze olovku ? Je l imaju uopste prste ? A ruke ? A kako je ovaj lik ponovo ceo ako su ga bili otvorili ? Kako mu je telo zaraslo, a prsti ne ? Zasto imaju potrebu da unistavaju ? I milion drugih pitanja.

To nisu materijalna bica.

A mozemo i drugacije da postavimo kockice, ako ne moramo da se sluzimo argumentima. Evo, ovako. Mi ljudi smo najinteligentnija vrsta u celom kosmosu. Poslali smo nase svemirske letelice u pravcu nekoliko sazvezdja gde bi moglo da i ma zivota. Medjutim, tamo zive vanzemaljci koji su na nivou razvoja naseg kamenog doba. Kada budu ugledali nase letelice mislice ili da su to neka bozanstva ili ce ih iskoristiti kao dobro parce metala da od njega naprave orudje i tako napreduju u metalno doba. Od tog vremena kod njih pocinju da se sire price kako je njihova zaostala civilizacija napredovala zahvaljujuci bicima iz drugog sazvezdja. Eto, sad ja kazem da je ovo istina. Nemam argumente, ali je cak i logicnija od vase teorije.

Onda bi Isus, Muhamed i Buda bili vanzemaljci... Ko zna, sve je moguce...

A sto se tice vidjenja NLO, zar nikada niste pomislili da je mozda obrnuto?

Pomislili smo. U ovom svetu obmane i lazi ne moze se znati apsolutna istina.

Znaci mi sto smo otimani po tebi nismo ljudi?

Ne bre, ne izvrci tezu...Reko sam da mi, obicni ljudi(smrtnici), ne znamo za postojanje vanzemaljaca...A vas sto su vas kidnapovali, pa i vi ste ljudi...Osim ako vam nisu uradili neke transformacije...Ali svejedno, moj prethodni post nije imao nameru za diskriminaciju...Samo sam hteo da kazem da obicni smrtnici jos ne znaju za zvanicno postojanje vanzemaljaca...Samo imamo Holivudske filmove...

Back