Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na poklon stene haskija staro 3meseca !!! HITNOOOOOOOOOOOOO

Juce ga je izbacila zena iz stana kad je moja drugarica pitala sto kaze "zasitila su se deca" !!!
Ako ga neko zeli neka se javi sto pre !!!!!!
na 064555-05-07 ili 0645720703 !!!!!!

Posto od danas nema gde :(:(:(

Jel ima neko na poklon stene sar peja?Rado bi posedovao jednog.....ako ima neko nek pusti broj na pm...ja sam iz bg-a....

Svima unapred hvala!

naš prijatelj veterinar najviše voli upravo te pse pošto su nepresušni izvor zarade.
Uz šar peja uglavnom treba i privatni vet. pošto su jako osetljivi na sve i svašta naročito na kožne infekcije.Tako da ako ne možeš finansijski to da ispratiš i ne pomišljaj.
Najjeftinije je kupiti psa. Sve drugo mnogo više košta. Ne uleći u nešto za šta nisi siguran da možeš da ispratiš do kraja

ma i obican pas da ne kazem mesanac kosta, a kamoli psi sa spec. potrebama
pa skoro sam citala od mm post o engleskim buldozima i ne mogu da verujem koliko su ti psi podlozni raznim bolestima, pa cudo kako opstaju uopste
ikac drug me pita za prevoz, kad je cuo da je iz ns-a malo se razocarao

Na poklon stene haskija staro 3meseca !!! HITNOOOOOOOOOOOOO

Juce ga je izbacila zena iz stana kad je moja drugarica pitala sto kaze "zasitila su se deca" !!!
Ako ga neko zeli neka se javi sto pre !!!!!!
na 064555-05-07 ili 0645720703 !!!!!!

Posto od danas nema gde :(:(:(

ZASITILA SE DECA??? Jao kako bih ja "zasitio" tu kaljcu sto ima "zasicnu" decu nekim zescim vojnickim drill-ovanjem... ma to treba prosto tuci :evil:!!!. Najgore od svega sto ta deca, po mom misljenu i nisu kriva sto su se zasitila, vec roditelji. Sto su koji djavo i uzimali psa ako im deca nisu zainteresovana da se "igraju" sa nim na duze staze. Ovaj post je totalno off topic, ali sam prosto morao da izrazim svoje najiskrenije gadjenje gadjenje. :thumbdown:

naš prijatelj veterinar najviše voli upravo te pse pošto su nepresušni izvor zarade.
Uz šar peja uglavnom treba i privatni vet. pošto su jako osetljivi na sve i svašta naročito na kožne infekcije.Tako da ako ne možeš finansijski to da ispratiš i ne pomišljaj.
Najjeftinije je kupiti psa. Sve drugo mnogo više košta. Ne uleći u nešto za šta nisi siguran da možeš da ispratiš do kraja

drugar mi je veterinar tako da ne bi imao problema....

Људи, ајде молим вас без чата на овој теми, важно је да остану само постови где се поклањају живуљке, немојте да одвлачимо пажњу са њих, плиииииз!

Та са хаскијем .... идемо на чат тему и дрвље и камење у руке па по њој, јел може тако?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back