Harry_Potter
Primećen član
- Poruka
- 596
Ali bitno je da ce se udomiti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao kao andjeli su
raspitacu se, za rusku od ikac013 smo nasli dom, valjda ce se sve zavrsiti kako treba, drzim palceve da mi dodje u komsiluk
ko ima neko mladje kuce za stan ili stene hitno sada veceras neka zove 063 73 78 534 decko trazi sestri sutra za rodjendan kucu
E ovako, pas se zove Rubi, sterilisan, lep, dobar, voli da se mazi, voli decu, ceo dan spava, zna red!
Gazde putuju i nece moci da ga vode sa sobom!
Uzet je iz BB azila pre skoro 7 godina, vaspitan, nenametljiv, druzi se sa svim psima, macama...
Veoma, veoma je hitno, nemaju gde da ga smeste bar dok se ne nadje stalni smestaj, oni idu u toku sledece nedelje!
Molim vas sve da nadjete nekog bar da ga pricuva do udomljavanja!
Ovo je Bela i njeni macici Belisa (Belo mace muzijak ),Zuja(zuto-beli muzijak ) i Bozidar (crno-beli muzijak ) sada su stari oko 2ipo meseca i ocisceni su od glista
Bela je bila dobra pa je primila na dojenje jos 4maceta tri tobojke zenke sada su stari oko 7nedelja i zuto-belo mace musko isto 7nedelja !!!!
Ja zelim da udomim jedno mace,ovo skroz belo malog muzjaka,ako ga niko do sad nije uzeo
pozovi me na 064 30 44 754 pa da se dogovorimo.
e super dejane sto je uzeo samo ga malo proveravaj..ja sam poludela juce..zvao me lik dva puta a ja radim ceo dan i ne mogu da udomim svoje kuce..i jos mi kaze kako nedelju dana u celom beogradu nije mogao da nadje kuce???!!svasta..
Mina deli savete na pp, jel se sečaš kako se završilo sa čovekom iz Mladenovca koji je zvao za Bekija![]()
Evo ovako, sto se tice labradorke Otišla je devojka da je vidi i nadamo se, da je uzme, pa vam javljam čim budem saznala da li je uzela.
SAMO ŠTO SAM NAPISALA OVO, JAVILI SU MI DA JE DEVOJKA ODUŠEVLJENA LABRADORKOM I DA JE UZELA. HVALA SVIMA KOJI SU SE JAVILI I KOJI SU BILI ZAINTERESOVANI.![]()
E ovako, pas se zove Rubi, sterilisan, lep, dobar, voli da se mazi, voli decu, ceo dan spava, zna red!
Gazde putuju i nece moci da ga vode sa sobom!
Uzet je iz BB azila pre skoro 7 godina, vaspitan, nenametljiv, druzi se sa svim psima, macama...
Veoma, veoma je hitno, nemaju gde da ga smeste bar dok se ne nadje stalni smestaj, oni idu u toku sledece nedelje!
Molim vas sve da nadjete nekog bar da ga pricuva do udomljavanja!