beogradjanin-bg
Obećava
- Poruka
- 92
Jel neko poklanja stene sarplaninca ili prodaje po razumnoj ceni starosti do 1,5-2 meseca, razumna cena je do 50 evra......
jos uvek aktuelnoo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel neko poklanja stene sarplaninca ili prodaje po razumnoj ceni starosti do 1,5-2 meseca, razumna cena je do 50 evra......
jos uvek aktuelnoo
mi i dalje zelimo da udomimo nako slatko stene, pa ko ima neka se javi na pp, jer nemamo mnogo vremena da pregledamo postove.....
Upravo me je zvala jedna prijateljica. Nedavno joj je uginula kuca pa bi ona usvojila neku manju rasu [mislim na mesanca] Ako neko ima neku mesanku pudle ili nesto slicno neka javi.
Ako neko poklanja macka rase ruske plave macke,neak mi se javi na pp.Jako bih voleo da udomim.Konkretno,zelela bi ga moja majka.Ja sam ih gledao ovako,jako su skupe......Moze i malo mace.
Postovanje svim ljubiteljima zivotinja,
Marko
![]()
Marko ja imam zenku potpuno je siva i zenka je (mesanka ) !!!
ima 2meseca !!!
Brate moj,dzabe,zeli macora........![]()
Ako je problem razmnožavanje i mačka i mačor imaju jednake instinkte tako da ti dođe na isto...
znam...ali tako ona zeli............![]()
E ovako, pas se zove Rubi, sterilisan, lep, dobar, voli da se mazi, voli decu, ceo dan spava, zna red!
Gazde putuju i nece moci da ga vode sa sobom!
Uzet je iz BB azila pre skoro 7 godina, vaspitan, nenametljiv, druzi se sa svim psima, macama...
Veoma, veoma je hitno, nemaju gde da ga smeste bar dok se ne nadje stalni smestaj, oni idu u toku sledece nedelje!
Molim vas sve da nadjete nekog bar da ga pricuva do udomljavanja!
ovog psa je trebao da uzme jedan lik ali se predomislio danas a vlasnici putuju sad u nedelju !!!!!!!
Neki ludak hoce da ga uzme dok se ne nadje smeshtaj i ko zna sta moze da uradi psu.
Pricha je isla kako je on vec ubio jednog psa pre ne znam koliko.....
ako neko moze da prichuva Rubija dok mu se ne nadje stalni smeshtaj neka se javi sto pre,ima malo vremena !