Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovako, pas se zove Rubi, sterilisan, lep, dobar, voli da se mazi, voli decu, ceo dan spava, zna red!
Gazde putuju i nece moci da ga vode sa sobom!
Uzet je iz BB azila pre skoro 7 godina, vaspitan, nenametljiv, druzi se sa svim psima, macama...
Veoma, veoma je hitno, nemaju gde da ga smeste bar dok se ne nadje stalni smestaj, oni idu u toku sledece nedelje!
Molim vas sve da nadjete nekog bar da ga pricuva do udomljavanja!

bez uvrede,da li imas pravo da sumnjas u nekog koga uopste ne poznajes?
mesanku sam dovela kuci kad sam imala 12 godina.odgajila leglo od 12 stenaca koji su se izlegli u autobusu pored moje zgrade.
hranim ih,pojim i cistim od parazita da se ne bi zarazila deca koja ih maze kad god mogu bez obzira na velicinu boju i poreklo,prema tome svoja negativna osecanja prenosi na ljude koji se zaista ne brinu o zivotinjama.
za labradorku sam ovako reagovala jer znam mnogo ljudi koji jako vole ovu rasu i sve bi dali da mogu da je cuvaju.
zato i pitam gde je.

nadam se da je odgovor dovoljan da me zaobidjes ubuduce sa takvim komentarima.

ok je,ali verovatno se ne bih ni osvrnula na ovu temu da me je briga.a i dosta mi je ljudi koji me vide sa rasnim psom i odmah pitaju 'koliko je placen?' i komentarisu u fazonu ' bi li dala pare za mesanca?' i to su kao ljubitelji pasa.a nikad se ni za jednom izgladnelom lutalicom nisu okrenuli...
ja sam i svog rasnog psa dobila na poklon jer sam je zelela i cekala 10 godina.nisam cekala i zelela labradora vec samo psa.a cekala sam da obezbedim uslove da ga imam.pa ni pored nje nisam zaboravila na one koji nemaju dom.
nego ovo nije tema za ovakvu pricu,samo sam htela da razumes reakciju.

ako neko ima podatke o labradorki neka ih postavi i ja cu ih preneti na forum SVET LABRADORA i sigurna sam da cemo joj naci novi dom.

E ovako, pas se zove Rubi, sterilisan, lep, dobar, voli da se mazi, voli decu, ceo dan spava, zna red!
Uzet je iz BB azila pre skoro 7 godina, vaspitan, nenametljiv, druzi se sa svim psima, macama...
Veoma, veoma je hitno, nemaju gde da ga smeste bar dok se ne nadje stalni smestaj, oni idu u toku sledece nedelje!

Zaboravila sam da kazem da poznajem psa!
I zaista je Hitno, on jedna dusa, samo kad mu se setim okica place mi se, zar da posle 7 godina zavrsi tako, inace ljudi zive u stanu!

e super dejane sto je uzeo samo ga malo proveravaj..ja sam poludela juce..zvao me lik dva puta a ja radim ceo dan i ne mogu da udomim svoje kuce..i jos mi kaze kako nedelju dana u celom beogradu nije mogao da nadje kuce???!!svasta..

ovo sto poklanjaju pudle i druge rasne je samo sto mi znamo..mnogi zavrse na mnogo gore nacine..
dobro je sto kazu da hoce da poklone pa da im pomognemo..sliku nemam mozda uspem da je nabavim..

Ovo je Bela i njeni macici Belisa (Belo mace muzijak ),Zuja(zuto-beli muzijak ) i Bozidar (crno-beli muzijak ) sada su stari oko 2ipo meseca i ocisceni su od glista :):):)
Bela je bila dobra pa je primila na dojenje jos 4maceta tri tobojke zenke sada su stari oko 7nedelja i zuto-belo mace musko isto 7nedelja !!!!

Ja zelim da udomim jedno mace,ovo skroz belo malog muzjaka,ako ga niko do sad nije uzeo
pozovi me na 064 30 44 754 pa da se dogovorimo.

Poslednja izmena:
Ovo je Bela i njeni macici Belisa (Belo mace muzijak ),Zuja(zuto-beli muzijak ) i Bozidar (crno-beli muzijak ) sada su stari oko 2ipo meseca i ocisceni su od glista :):):)
Bela je bila dobra pa je primila na dojenje jos 4maceta tri tobojke zenke sada su stari oko 7nedelja i zuto-belo mace musko isto 7nedelja !!!!

Ja zelim da udomim jedno mace,ovo skroz belo malog muzjaka,ako ga niko do sad nije uzeo
pozovi me na 064 30 44 754 pa da se dogovorimo.

Poslao sam ti poruku , ali mace nije skroz Belo ima sivu liniju na glavi :roll::rumenko::)
Javi se :))

Jos samo njemu da nadjemo dom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back