Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao svima,

Mozda se secate price o moje cetiri kuce... Elem, ostale su dve bombonice.
Ako se nekom svide, neka mi se javi sto pre, jer ide hladno vreme i ne mogu vise da ih cuvam u tom delu podruma (koji je dobro obezbedjen za njih, ali ne i kada je hladno ). Pravim ludacke kombinacije, pa kad moj pas nije kod kuce ja ih vodim tamo, bar na par sati.
Imaju 2.5 meseca, ociscene od parazita, vakcinisane, naucila sam ih da vrse nuzdu na novinama i slusaju sve! Ciste su i mirisljave, mekane i nezne. Ja sam ulozila sve sto sam mogla u njih i vidi se da su bas voljene.
evo slike Svrche, a sutra cu postaviti i Mazu.

064/133 22 10
shurikken@gmail.com

Ako neko hoce da ih vidi, neka mi se javi ili neka dodje u Knez sutra i u cetvrtak posle 5, ja cu biti tamo.

Prilozi

• prava.JPG
    prava.JPG
    29,1 KB · Pregleda: 20
  • IMG_6604.JPG
    IMG_6604.JPG
    23,5 KB · Pregleda: 12
  • IMG_6607.JPG
    IMG_6607.JPG
    11,1 KB · Pregleda: 9
Poklanjam 3 prelepa machora i 1 mackicu stare 4,5 meseca. Mace su domace, pitome, lepo vaspitane, jedu sve, znaju da idu u pesak, izuzetno su pedantne, veeeeelike su maze, vole drustvo, paznju ..... Mace su sve bele sa sivim sarama. Nazalost nemam njihovu noviju fotografiju,ovo su oni kada su imali 3 nedelje.
picture.php

Za vise informacija poslati PP

Ova preslatka kuca, po imenu Anja je sterilisana, vakcinisana i o njoj trenutno brine zena koja ju je spasila sa ulice
Poklanjamo je pravim ljubiteljima :))
Inace Anja ima divnu narav, skoro pa da je neprimetna, umiljata...

Svi zainteresovani mogu zvati na 063-87-53-058 Maja, Novi Sad

IMG_0822-1.jpg

IMG_0781.jpg

Poslednja izmena:
Narode, samo da vam javim da sam udomila kucu! Javila mi se jedna devojka na oglas.. sto je najvaznije, zivi blizu mene pa cu moci da vidim kucu ponekad..Malena jeste bila kod mene samo 2 nedelje, ali sam se jako vezala. I moja Lili je tuzna malo.. nema vise drugaricu da se igra..
Evo jedna slikica njih dve

Ćao društvo,

Poklonjam preslatku ženkicu, mešanku, e sad nisam sigurna da li pit bula ili staforda (pošto mi razlika nije preterano velika). Izbačena je iz kola na ulicu , vidi se da je bila u stanu, jer hoće da uđe unutra, a i zna komande. Jako je poslušna i umiljata, voli decu. Ja sam je sterilisala, vakcinisala, čipovala,stavila front line...Može i za stan i za dvorište, pošto je navikla i na jedno i na drugo. Ako ima zainteresovanih neka mi se jave na pp

Evo i sličica....

Prilozi

• SP_A0746.jpg
    SP_A0746.jpg
    6,5 KB · Pregleda: 3
  • SP_A0748.jpg
    SP_A0748.jpg
    6,1 KB · Pregleda: 3
  • SP_A0751.jpg
    SP_A0751.jpg
    6,5 KB · Pregleda: 3
  • SP_A0755.jpg
    SP_A0755.jpg
    9,3 KB · Pregleda: 5
  • SP_A0757.jpg
    SP_A0757.jpg
    7,8 KB · Pregleda: 3
U Petrovcu na Mlavi na ulici šeta štene bretonca, otprilike oko 2 meseca starosti.On je ustvari mešanac ali veruj mi da je skroz povukao na bretonca, to mu je inače tata i to neki zešći šampion,čijeg gazdu znam, ako je to uopšte bitno. On nije baš mali pas ali definitivno nije ni veliki i koliko sam čula niko ko ih drži stanu nema nikakav problem. Znam da ti je frka za prevoz, ali možda bi mogli nekako da pomognemo pa makar i autobusom ja išla po njega ili možda neko zna nekog iz Petrovca ili okoline pa da nešto iskombinujemo. Pas je presladak, izgleda potpuno kao bretonac, rođen je bez repa,kao pravi! Sad je jadničak na ulici, znam da živi u nekoj rupi pored keja i stvarno bi mu trebala pomoć! Pokušaću nekako da ovih dana postavim sliku. :bye:za sada

Evo i sličica....jedan je udomljen, ostala su još tri....

Prilozi

• Fotografija-0066.jpg
    Fotografija-0066.jpg
    91,8 KB · Pregleda: 12
  • Fotografija-0069.jpg
    Fotografija-0069.jpg
    78 KB · Pregleda: 7
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back