Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova cetiri medenjaka traze novi dom,trenutno se nalaze na aerodromu Nikola Tesla kod tehnike,kuce su jako sitne i verovatno ce sitne i biti,muzijak i zenka,za mace ne znam kog su pola,ali jedno mace ovo tigrasto nema jedno oko,a drugo mu jako suzi.

Ako neko zeli da ih usvoji obezbedicemo i prevoz u bilo koji deo Beograda.

Javite se na pp

evo i ja se dogovaram sa boledorom oko malenih MESANACA! iz petrovca
znaci, ne napadajte me vise da hocu iskljucivo rasnog psa

XTINA JE NESTALA BEZ TRAGA! CEO VIKEND JE NEDOSTUPNA NA TELEFONIMA KOJE MI JE DALA, NA PP NE ODGOVARA, A JA SAM DANAS ORGANIZOVALA PREVOZ ZA PETROVAC DA JOJ DONESEM ŠTENE PO DOGOVORU! AKO JE NEKO U KONTAKTU SA NJOM, NEKA JOJ PORUČI DA MI SE JAVI I AKO JE ODUSTALA, LEPO KAŽE TO! SILNE NAPORE SAM ULOŽILA DA ORGANIZUJEM PREVOZ, A ONA SE SADA NE JAVLJA! :otkacio:

znas sta,ima mnogo bolesnih ljudi koji se dogovaraju sa ljudima da usvoje neku zivotinju i kada treba da se obavi sve to,nestanu bez traga
mene su vise puta vukli za nos preko neta....
i zivotinjskom carstvu neka emilija 81...tako nesto joj je nik....
sama se javila i sve super i mucak
uzas.....budale su to
mada moguce je da xtina nije jedna od tih ludaka...mozda je devojci jednostavno nesto iskrslo...ko zna sta se desava.....

jadrankinomacepk9.jpg

Poklanja se ovaj izuzetno umiljat macak star dva meseca. Ociscen je od parazita i vakcinisan. Naviknut je na posip, a poklanja se iskljucivo za stan.
Kontakt tel: 064 963 17 23 (zvati posle 17h)
mail> tomasevic@ymail.com

znas sta,ima mnogo bolesnih ljudi koji se dogovaraju sa ljudima da usvoje neku zivotinju i kada treba da se obavi sve to,nestanu bez traga
mene su vise puta vukli za nos preko neta....
i zivotinjskom carstvu neka emilija 81...tako nesto joj je nik....
sama se javila i sve super i mucak
uzas.....budale su to
mada moguce je da xtina nije jedna od tih ludaka...mozda je devojci jednostavno nesto iskrslo...ko zna sta se desava.....

IZGLEDA DA JE OVA IPAK BOLESNICA! KONAČNO JOJ SE MUŽ JAVIO NA MOBILNI, POŠTO MI JE DALA NJEGOV BR. ZBOG MMS-a I KADA SAM TRAŽILA ANITU ON JE POZVAO, ALI JE ONA PREKINULA VEZU. ODMAH SAM PONOVO NAZVALA, ALI SE UKLJUČILA GOVORNA POŠTA! VEROVATNO JE PONOVO NA FORUMU, ALI POD DRUGIM NIKOM...KAKAV ŽALOSNI LIK, KRIJE SE, UMESTO SAMO DA JE JAVILA DA JE ODUSTALA!

kirka77:
Posto me iskreno mrzi da pisem po 150ti put opet iste price oko sterilizacije i ne zelim da zagadjujem ovaj post, pozivam te da procitas post na ovom forumu o toj temi...

Za xtinu, zanimljivo ponasanje, da... Niko joj ne bi na silu uvalio kuce koje ne zeli, mogla je samo da kaze da se predomislila...

Ova cetiri medenjaka traze novi dom,trenutno se nalaze na aerodromu Nikola Tesla kod tehnike,kuce su jako sitne i verovatno ce sitne i biti,muzijak i zenka,za mace ne znam kog su pola,ali jedno mace ovo tigrasto nema jedno oko,a drugo mu jako suzi.

Ako neko zeli da ih usvoji obezbedicemo i prevoz u bilo koji deo Beograda.

Javite se na pp

Ova dva stemeta i tamnije mace su usvojeni danas,otisli u Dobanovce.

Ostalo je mace sa infekcijom ociju i bez jednog oka,kome se pridruzio stenac sa polomljenom prednjom sapom.

Poslednja izmena:
Poklanjam 3 zenska i 1 musko mace.Mace su domace, pitome, lepo vaspitane, jedu sve, znaju da idu u pesak, izuzetno su pedantne, veeeeelike su maze, vole drustvo, paznju ..... Mace su sve bele sa sivim sarama. Za vise informacija poslati PP

picture.php

Nazalost nemam njihovu noviju fotografiju.Ovo su mace kada su se tek omacile.To im je majka.Oni su na nju samo sto na sebi imaju vise belog

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back