vilus
Iskusan
- Poruka
- 5.145
Jos jednom molim sve korisnike da se o psima i macama koje se udomljavaju dogovaraju preko privatnih poruka,a ne preko ove teme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trazite macu?
Uzmite njega
evo i ja se dogovaram sa boledorom oko malenih MESANACA! iz petrovca
znaci, ne napadajte me vise da hocu iskljucivo rasnog psa
znas sta,ima mnogo bolesnih ljudi koji se dogovaraju sa ljudima da usvoje neku zivotinju i kada treba da se obavi sve to,nestanu bez traga
mene su vise puta vukli za nos preko neta....
i zivotinjskom carstvu neka emilija 81...tako nesto joj je nik....
sama se javila i sve super i mucak
uzas.....budale su to
mada moguce je da xtina nije jedna od tih ludaka...mozda je devojci jednostavno nesto iskrslo...ko zna sta se desava.....
nije odustala nego nije ni htela da uzme to stene verovatno...
Ova cetiri medenjaka traze novi dom,trenutno se nalaze na aerodromu Nikola Tesla kod tehnike,kuce su jako sitne i verovatno ce sitne i biti,muzijak i zenka,za mace ne znam kog su pola,ali jedno mace ovo tigrasto nema jedno oko,a drugo mu jako suzi.
Ako neko zeli da ih usvoji obezbedicemo i prevoz u bilo koji deo Beograda.
Javite se na pp
![]()
Poklanjam 3 zenska i 1 musko mace.Mace su domace, pitome, lepo vaspitane, jedu sve, znaju da idu u pesak, izuzetno su pedantne, veeeeelike su maze, vole drustvo, paznju ..... Mace su sve bele sa sivim sarama. Za vise informacija poslati PP
kako mislis mesanac? jel imas mozda sliku? Dolazim ove dane u Bg pa bih ti se mogla javiti