Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dexas, ako mozes postavi fotku. Imam poznanika koji hoce da udomi manjeg psa ili neku drugu malu zivotinju (osim maca), kao poklon cerki za rodjendan. Imao je vec psa tako da mu nije strano. Uputila sam ga na ovu temu, ali ce verovatno dobro doci da pogleda razne fotke i, nadam se, nekog odabere.

Poslednja izmena:
Ovako izgleda mače koje sam ja udomila, zove se Gliša ima oko 3 meseca, a nedelju dana posle sam udomila i njegovog brata Mišu.

Iz tog legla poklanjamo još 2 mačića, ali imamo i druge, što odrasle mačke, a i stalno nas ljudi zovu da su pronašli negde mačiće i slično...

Samo ću da napomenem da nemamo persijske mačke (obično zovu jer žele baš tu vrstu)

U pitanju je Novi Sad i okolina, a zainteresovani mogu da pozovu na 063-58-11-94

P8080087-1.jpg

P8080034-1.jpg

P8080089-1.jpg

Ova malena se i dalje poklanja, sada ima tri meseca i bice bas krupna. Pored nje se poklanja i ovaj cupavko, muzjak je u pitanju, vrlo mlad, malog rasta.

A ova zenkica sa slike je dosla sa ovim smedjim chupavkom, lici na dzek rasela, ali je bila strasno plasljiva. Vremenom je pocela da se mazi, ali jos uvek ne zna da ide na povocu za razliku od njega. Htela bih isto da je poklonim jer je isto vrlo mlada i bas je umiljata, pa ako ima zainteresovanih mozemo da se dogovorimo kako da je najbolje socijalizujemo.

pozdrav,
drago mi je da ste uopste uzeli kuce..divni ste..i hvala.
kod nas ne postoje azili ni prihvatilista koja preuzimaju kuce..da postoje odavno vi ne biste ni nasli kucice na ulici:)zar ne?mozete sami dati oglas da ih poklanjate ili na nekom standu u knezu.

Stene zenskog pola, mesanac, 2,5 do 3 meseca stara, dugodlaka, tamna. Privremeno smestena u centru Beograda.

Spasena od gnjecenja pod jednom kucicom zahvaljujuci divnom momku D. Fotku psa jos nemam (nadam se da ce je biti).

Oglas iznet na pocetku 93 strane ove teme, a telefon za dalje inf. je novi i glasi 064 462 68 44.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back