Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ste odlucili da zivite sa macom u stanu, zovite nas :)
Imamo cetiri decaka i jednu devojcicu.
Rodjeni su 8.Maja u stanu i navikli su na takav ambijent.
O tome koliko su divni, cisti, negovani i razigrani ne treba puno pricati.
Oni vec imaju izrazen svako svoj karakter i velike su maze.
Sada su napunili dva meseca i vakcinisani su. Sve informacije
o kvalitetnoj veterinarskoj nezi, ishrani i zivotu sa macama
kao kucnim ljubimcima cete dobiti od nas kad god pozelite.
Dodjite da ih upoznate, zaljubicete se!:heart:
javite se na o64/4580-555

maciciforumoglaspt3.jpg

Odgajeni u odlicnim uslovima ,iscisceni od parazita. Izrazito afektivni, zeljni ljubavi i paznje.
Mogu se drzati u stanu i u dvoristu. Obozavaju ljude,decu i ostale zivotinje. Iskljucivo ljubiteljima zivotinja.
3 meseca stari,u odlicnoj formi,veseli.
U leglu su bile 3 zenke i jedan muzijak,ali je muzijak rezervisan. Ostale su 3 vesele zenke,ne zna se koja je od koje lepsa.
Ako je neko zainteresovan,nek pozove ovaj broj 064/ 17-29-878,nek se obati na pp ili e-mail adresu. Psi se nalaze u Beogradu,al je moguca dostava i bilo gde drugde. HITNO NAM JE!!!
evo slicica od pre 3 nedelje

ovo su slike od danas,sa 3 meseca i koji dan

i na chukarichkoj padini je ostavljena starija zenka vuchijaka.....ako neko zeli da joj pomogne i ulepsa joj poslednje godine zivota neka me kontaktira...
vlasnici su je izbacili verovatno "da ne bi gledali psa kako stari i umire-kada dodje taj dan"
.....pitaj boga kakvi su je to ljudi izbacili :otkacio:

U mestu kod Beograda-Ritipeku neko je na zadnjoj stanici autobusa ostavio vučjaka koga za sada hrane ljudi koji blizu žive, ali pošto je saobraćaj veliki plašim se da ga neko ne pregazi, mužjak je, malo je plašljiv i veoma umiljat!!!

Na noa forumu javio se dečko koji bi usvojio možda vučjaka, pa pokušaj da supostavitš kontakt sa njim, predstavio se kao Goxy

Poklanjamo štene zutog labradora izuzetnih roditelja. Štene je izgubilo prste na zadnjoj šapici usled nagnječenja u toku koćenja kuje. Zdravo je, vakcinisano i očišćeno od parazita. Uz to ima i prelepu glavicu. Prognoza veterinara je da će se sasvim normalno kretati iako se ono i sada prilično dobro kreće. Molimo sve ljubitelje životinja koji imaju želju da udome ovo štene da nam se jave!
nas mail: dejanlabra@yahoo.com
064/0101747

Ove malise imaju skoro mesec i po, ukupno ih ima 11. Trenutno su na bezbednom mestu, fini ljudi brinu o njima, ali sumnjam da svih 11 moze da ostane tu, a sad skoro se sestoro pasa u okolini otrovalo, dva su uginula, tako da bi im definitivno bilo bolje kod nekog ko bi lepo brinuo o njima.

Ne mogu bas da pohvatam koliko ima zenki a koliko muzjaka, ali ova crna je zenkica. Ima jos jedno stene istenticno kao ona, samo ne znam kog je pola.

Ovo je mama.

Evo njih osmoro na okupu, troje je jos tu negde. Stenad skroz levo i skroz desno su muzjaci, malena koja drema uz zid je zenkica.

e nacisto sam pukla sad, al ono bas... :otkacio:

hranim dva mala maceta tu ispred ulaza, stanuju u ostavi za bicikle
i sad odem da im dam klopu i imam sta vidjeti...
fleke od krvi po ulazu i nema crne curice...:(

uhvatili je psi sinoc, a ja nisam cula...
kako bwe nisam cula... :dash:

ps ljudi ako neko hoce malo narancasto bijelo macence;curicu
zdrava i umiljata nek se javi na pp
ostala je sama :(

ja veceras putujem (sve je unaprijed dogovoreno) i zato ne mogu da je uzmem
(jedva sam i svojima nasla dadilju za 5 dana...)

maca01.jpg

maca02.jpg

ps sto se tice vakcina i te procedure
platit cu to ja...nije problem

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back