Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
milica,,.jpg

Prenosim oglas

Hitno dajem na cuvanje ili poklanjam dve prelepe,vakcinisane i sterilisane mesanke stare 6 godina (srednje i male velicine,kratkodlake).Odgajane zajedno u kucnim uslovima, negovane i vaspitane.Odlicni prijatelji i cuvari.Placena hrana i troskovi cuvanja do 50 eura.Samo ozbiljnim ljudima i ljubiteljima.Hitno!!! Kontakt telefon 063/7717-823
ako neko ima neku informaciju za neku stariju gospodju ili bracni par ili bilo koga ko bi ih prihvatio uz ove uslove neka mi javi. Trenutno su smestene u nekom azilu ali moram da ih vadim odande sto pre.

Dragi drugari... poklanjam 4 umiljate, neznog krzna, pitome mace, pojedinacno ili zajedno.

Pol: muski. Opis: maca 1 - crna, pankerka; maca2 - crno-bela, kombinacija konzervativno, uctivo-nekonvencionalnog tipa (???) sa zanimljivim rasporedom boja (jedno uho belo); maca3 - crna, metalka i maca4 zvana Usko, reggae tip - tigrasto bela sa velikim usima ;)

Mozete ih dobiti uz dostavu, ociscene od parazita i ciste.

Javite mi se ovde ili na broj: 061/192-48-11 Kristina

Hvala.

Poz!!!

Juče u Kaluđerici ugledala sam nemačku dogu kako šeta ulicom, kasnije sam saznala da se tu muva već dve nedelje. Pas je mladi i premršav. Verovatno ga je neko uzeo, pa kad je video da treba da ga hrani, izbacio ga je na ulicu. Ja sam ga nahranila, ali nisam mogla da ga uzmem kod sebe, jer već imam psa, a i ne živim sama. Molim vas, ako ima neko ko je zainteresovan da ga usvoji ili bar pričuva do udomljenja, jer je će ga neko sigurno usvojiti. Hitno je!

Ne znam koliko je adekvatno ovde postaviti oglas, ali je jasno da ako je neko zainteresovan da usvoji mače to bi bilo ovde, tj. na ovom podforumu, oglasi su malo besmisleni u ovom slučaju? Uostalom, ja ih poklanjam, ne pravim posao sa njima :D

Evo slika:

macejj5.jpg

E sad, ovaj tamno sivi iza je verovatno već dobio gazdu, ima dva žuta mačora i svetlo siva je maca. Ako je neko slučajno zainteresovan da preuzme jedno od ova preostala tri ja bih ih donela u BG (Zemun i ostalo severno...), dogovorili bismo se na PP.

A ako ovo krši pravilnik, pa ne znam... obrišite ili premestite? :???:

Uzdravlje

Hitna situacija...
preduzece Agroziv,puklo sa radom i zatvaraju se.U dvoristu imaju dva rotvajlera,muzijak i zenka stari 5 godina..Zenka je skotna (bebe ce biti cisti rotvajleri,jel su njih dvoje zatvoreni u boksu) kako mi je saopsteno "zbog zatvaranja njih treba da se otarase".
Ako bilo ko zna nekog ko hoce rotvajlere i mamu i tatu i bebe nek javi...HITNO JE

Hitna situacija...
preduzece Agroziv,puklo sa radom i zatvaraju se.U dvoristu imaju dva rotvajlera,muzijak i zenka stari 5 godina..Zenka je skotna (bebe ce biti cisti rotvajleri,jel su njih dvoje zatvoreni u boksu) kako mi je saopsteno "zbog zatvaranja njih treba da se otarase".
Ako bilo ko zna nekog ko hoce rotvajlere i mamu i tatu i bebe nek javi...HITNO JE

NA KOJI TEL DA SE JAVIMO?

Vrcin kod Beograda : U jenom dvoristu napustene kuce neko je ostavio kutiju sa dava jenomesecna steneta jedmo pretezno crno i drugo braon boje . stenci su stvarno lepi, nisu mrsavi, bucmasti i veoma pokretni. Posto u okruzenju su vikendice a vlasnici dolaze samo vikendom problem je njihovog hranjenja. za seda dana ce uginuti . Ja ih hranim ali cu za nekoliko dana nazad za Beograd. Ovu poruku saljem Wireles jer nema fiksnih telefona u mojoj zoni.
Molim dobre ljude koji imaju uslove da ih usvoje jer su stvarno prelepi.
Kontakt mob 063 7753 278 Vlada
063 252 365 Andjelko
wladislaw

Очајнички молим за помоћ добру душу која је спремна да прими мало црно мушко маче!

Наиме, јуче се појавило у нашем комшилуку са запуштеном инфекцијом ока. Комшиница га је одмах одвела код ветеринара и добио је адекватну терапију, тако да ће болесно окце бити у реду врло брзо.
Пробали смо да га примимо код нас ал ту настаје проблем, јер већ имамо одрасле мачоре који су били прилично нетрпељиви према мачету, тако да се мукица смуца око зграде, надгледамо га због паса и терапију му дајемо у пролазу ...

Бојим се да нема велике шансе уколико га неко не прими, па још једном молим све који мисле да могу да помогну да ми се јаве и искрено се надам да ће се наћи неко!

ako se nekom svidja neko kuce sa slika iznad i hoce da ga usvoji moze da se javi na 063/85 41 248
vakcinisani,revakcinisani,sterilisani,cipovani..naravno nisu svi..neki su skroz odradjeni neki su jos mladi.
od rodjenja u kucnim uslovim aodgajani..za dvoriste i stan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back