Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пошто смо принуђени да поставимо више лепљивих обавештења, а постало је "густо", одлепљујем ову тему, која ће, да не бринете, увек бити при врху, ако ништа друго, модератори ће водити рачуна о томе да увек буде горе. Хвала вам на разумевању!

ostala su mi jos dva malecna steneta od mesec dana.isti su..ocisceni su od glista u utorak ce ciscenje biti ponovljeno.a dobice i prvu vakcinu,jedino sto im hitno treba je dom!ljudi usvojite malisane..

Ja bih uzeo ove štence, možda oba ako su mužjaci. Da li ih imaš još uvek i od čega su mešanci? Mogao bih da ih preuzmem danas ili u četvrtak posle podne. Pozdrav!

Ja bih uzeo ove štence, možda oba ako su mužjaci. Da li ih imaš još uvek i od čega su mešanci? Mogao bih da ih preuzmem danas ili u četvrtak posle podne. Pozdrav!

mislim da je ostalo jos jedno,trenutno si na cuvanju.provericu..inace su mesanci izvrsnog porekla od majke najobicnijeg mesanca koja ima belo lice kao haski:)i oca jos savrsenijeg i nagradjivanog jos obicnijeg mesanca..
pozdrav!
javljam kada saznam

Poklanjam stene mesanca! Muzijak je, star oko 20-ak dana! Veoma je aktivan, jede samo granule za stence i jogurt! Navikao je na stan! Cvili samo kad je gladan! :)
Ako neko zeli da ga usvoji, ili zna nekoga ko bi to ucinio, neka se javi na mail
dragana2112@hotmail.com !
Hvala unapred!

Prilozi

• IMG_4915_resize.jpg
    IMG_4915_resize.jpg
    35,8 KB · Pregleda: 26
poklanjam odraslo morsko prase, muško - ime mu je Hogar...inače je prava mazulja i nažalost moram da ga dam :-( jer od ovog vikenda pa svakog narednog nisam u BG i nema ko da ga pazi
Molim vas , ako ga neko želi neka se javi na 063 66 3337 Marijana

Prilozi

• 30102007(009).jpg
    30102007(009).jpg
    26,6 KB · Pregleda: 11
Preslatki stenci mesanca na poklon!!! Stari su 5 nedelja, ocisceni od glista, izuzetno umiljati i razigrani! Ima ih 8: 5 zenkice i 3 muzjaka!
Ako vam ne manjka prostora, ljubavi, volje, zelje, razumevanja i ostalih pozitivnih stavki, usvojite ih i pruzite im toplinu svog doma!A oni ce znati kako da vam uzvrate!

Kontakt telefon: 063/ 19 76 112 Tijana

Prilozi

• clip_image002.jpg
    clip_image002.jpg
    46,8 KB · Pregleda: 31
Primila bih na poklon stene pekinezera,jako dugo trazim stene i bas smo nestrpljivi,posebno moja cerka koja mi probi mozak sa pitanjima pa kad ce neka kuca da ima bebe pa da uzmemo jednu.Veliki smo ljubitelji zivotinja i bice najbolje udomljena kuca kod nas,imace svu potrebnu negu,paznju i ljubav.Molim da se javi neko ko ima stence pa zeli da ih pokloni ili proda samo da je cena razumna.Javite na pp ili zojaivuk@sezampro.com ili na 030/423-008 Bor.Hvala.Papiri i pol nisu bitni.

evo javljam ti s eja da ti ga poklonim..oces rasnog za dzabe moras da se malo namucis..original rasan prelep bretonac je kod mene u naselju neko ga je izgubio ocigledno ali ne prilazi nikom,ni meni koja ga hranim nedeljama..pa dodji i juri ga i tvoj je..imas sliku u odeljku pronadjeni izgubljeni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back