Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mili:
Јао, била сам крај тог штанда, и дуго, дуго, дуго фасцинирано посматрала једну тиграсту мацу која је спавала у чинији са песком! Надам се да ћу и сутра проћи, иако стварно немам могућности да усвојим животињу. Усвојила сам и другу мацу.

:D Siva maca iz posipa je bila kod mene dok je nismo udomili,to je najdivniji macak na svetu,ja imam 5 svojih maca i nijedna nije kao on,covek zarobljen u telu macke.On je udomljen i sad se zove Oliver :D evo ga (nije u posipu ali je odmah do posude :D

danas mi je u dvoriste dosla mala kuca(zenka) stara 2-3 meseca, mesanca, mnogo je slatka, malo je plasljiva, boji se ljudi verovatno jer nije imala srece sa ljudima, crna je sa belim sapama, belim vrhom repa i malo je smedja u licu, mnogo je cakana ja bih je odma zadrzala ali ne da mi mama!
MOLIM VAS DA JE UZMETE! ima najlepse okice na svetu koje jedva cekaju da je uzmete

aaaaaaaaaa:
danas mi je u dvoriste dosla mala kuca(zenka) stara 2-3 meseca, mesanca, mnogo je slatka, malo je plasljiva, boji se ljudi verovatno jer nije imala srece sa ljudima, crna je sa belim sapama, belim vrhom repa i malo je smedja u licu, mnogo je cakana ja bih je odma zadrzala ali ne da mi mama!
MOLIM VAS DA JE UZMETE! ima najlepse okice na svetu koje jedva cekaju da je uzmete
Slikaj je pa da i mi vidimo kakva je

mushu13:
:D Siva maca iz posipa je bila kod mene dok je nismo udomili,to je najdivniji macak na svetu,ja imam 5 svojih maca i nijedna nije kao on,covek zarobljen u telu macke.On je udomljen i sad se zove Oliver :D evo ga (nije u posipu ali je odmah do posude :D

Јао, дивно, баш ми је драго што је удомљен! :p Па, пошто кажеш за њега да је човек заробљен у телу мачке, није ни чудо што ме је он и највише привукао. ;) Колико је стар?

Mili:
aaaaaaaaaa, реци шта ти конкретно није јасно око постављања слика, пробаћу да ти помогнем!
pa ti si to pisala na srpskom a moj kompjuter je na engleskom a ja ucim engleski 2 godine pa nerazumem ja to bas dobro, nema veze kada uspem uspecu, sada cu da pitam brata, nego imam novosti o njoj sada se ne boji toliko ljudi nego se druzi sa svima, kada je neko napadne ona se brani i vema je slobodnija i hrabrija, postoji jedan problem a to je da stalno grize i tako se igra! znam da to rade svi stenci pa mora i ona! sada po ceo dan ne ulazi u kucu nego se igra napolju sa decom obozava da juri za predmetima i veoma je srecna slikala sam je a sada ja idem negde pa kada se vrati postavi cu slike nekako :? vidimo se! :) ;) :D :p :) :D ;) :p :-D :grin: :-) :smile: :-P :wink: ;-) :razz: 8-) :lol:

Poklanjam i jednog macorcica :)

Star je 3 ipo meseca, miran mackic, voli da se igra, lepe je gradje, umiljate naravi :)

Nije bas fotogenican a ne voli da pozira kao njegova seka (slicica u prethodnom postu), ali je inace jako lep i ima divnu dlaku :D

Ovde se vidi da ima belu dlaku, za razliku od druge slike jer je slikana u kuci

Javite se na PM
Hvala

Mili:
Јао, дивно, баш ми је драго што је удомљен! :p Па, пошто кажеш за њега да је човек заробљен у телу мачке, није ни чудо што ме је он и највише привукао. ;) Колико је стар?
juce napunio 4 meseca,i kad je udomljen posle toga je troje ljudi doslo i trazilo njega jel im se toliko svideo da su odlucili da ga udome ali na njihovu zalost :) on je vec nasao svoj novi dom,i toliko su bili fascinirani sa njim da nisu hteli ni jedno drugo mace :)

Poklanjam predivne zivahne macice koji su sposobni da vam svojom ljupkoscu ulepsaju dan!!
Sivo, tri sarena i jedno narandzasto-crno sa crnom tackicom na nosu!
Ljubav rado primaju i svoju nesebicno poklanjaju!
Dostava do Beograda!
Pozdrav svim obozavaocima zivotinja!

Uskoro slike!

moja mala jos uvek ceka nekoga ko ce je voleti... verujte mi mnogo je slatka potseca na neku mesavinu labradora i nekog pticara... nisam sigurna jer su joj boje neprikladne ali samo potseca... zato je veoma slatka... trenutno luta po mojo ulici jer je niko nece... ona je u periodu kada sve gricka, i neki ljudi iz moje ulice su rekli kako je opana za decu??? a moj mladji brat(2 god.) se stalno igra sa njom i nikada mu nebi naskodila zato je savrsena za decu...pa cak joj i vadi stap iz usta sam... neki ljudi jednostavno neznaju sa psima!!! ali ja jedva cekam da je neko uzme... ona je savrsen ljubimac za nekoga ko ce je voleti!!!! molim vas da je izmete... PRESLATKA JE!!!!!!!!!!!!!

uskoro se selim u Beograd i planiram da uzmem i psa i macu iz prihvatilista, jer obozavam zivotinje a ovde gde sam sada nemam uslova za njih...Jedino mi je bitno da pas ne bude mnooogo velik jer cu biti u stanu...sve ostalo mi nije vazno...ni izgled...ni pol...ako niko do tada ne uzme malu dacu sve od sebe da je udomim(iskreno bih volela da je neko sto pre udomi jer mi je strasno kada vidim lutalicu :| )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back