Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
micaigoxy:
Bleki je stene,zenkica koju sam sinoc nasla chistu,negovanu i vaspitanu. Napustenu... :-x
Stara je oko 4 i po meseca,bice srednje velichine. Bela je sa braon mrljama,ima dlaku kao oshishana ovchica,meku.Jedno uvo je podignuto kao kod vuchijaka,a drugo klempavo :roll: ;-) , bas je medena
Inache ime Bleki je sama sebi izabrala tako sto se odazvala na to ime i ni na jedno drugo koje nam je palo na pamet....iz zezanja smo rekli bleki i ona je odreagovala.... :P :P
Zna da sedne da da shapu,da sidje sa kaucha kada joj se kaze,zna sta znachi fuj to.....dodje na komandu....skroz je vaspitana i nije mi se ni upiskila nocas nego je napolju kao kravica piskila pola sata..... 8-)
Mirna je i stalozena...za razliku od ovog mog antihrista.... :roll:
Slikacemo je pa cemo postaviti slike
Evo slikali smo je,zar nije slatkish?

ja volim rasne pse...i uvek sam zelela da imam labradora i dobermana...ali imam mesanca usvojenog bas sa krstarice i jednako ga volim kao sto bih volela bilo koje drugo kuce...zasto vam je bitna toliko rasa...retko ko poklanja rasne kucice,i ako ih i poklanja to su obicno stariji kerovi ili kao gore naveden slucaj....
ako vam je vec toliko stalo do rase,kupite kuce...ako nemate pare za to usvojite jednog jadnicak..kad vec toliko volite zivotinje dokazite to svojim nesebicnim postupkom....

Meni je pre pet dana,nastradala ruska plava maca,udarila su je kola dok je sa mojom 6-godisnjom cerkom bila ispred kuce.Za moju cerku to je bio neopisiv shok,otad je jako tuzna i cesto place za njenim Pepitom,tuzni smo i svi mi u kuci,jer nam jako puno nedostaje.Mi trenutno nismo u situaciji da joj kupimo mache.Ako neko ima ko bi zeleo da udomi neko rusko mache,u jednu porodicu od koje bi dobio mnogo ljubavi i paznje nek se javi.
065/5007401

Lusy Lusy:
ja volim rasne pse...i uvek sam zelela da imam labradora i dobermana...ali imam mesanca usvojenog bas sa krstarice i jednako ga volim kao sto bih volela bilo koje drugo kuce...zasto vam je bitna toliko rasa...retko ko poklanja rasne kucice,i ako ih i poklanja to su obicno stariji kerovi ili kao gore naveden slucaj....
ako vam je vec toliko stalo do rase,kupite kuce...ako nemate pare za to usvojite jednog jadnicak..kad vec toliko volite zivotinje dokazite to svojim nesebicnim postupkom....
Bravo.....ali sta vredi kada ljudi stalno traze te ovu rasu,te onu,pod uslovom da je stene,bla bla.....te i te boje....i onda im das stene i oni ga vrate zato sto piski i kaki po kuci....pre neki dan na standu me je pitala jedna devojka dal imamo rasne pse...ja je pitam sto bas rasne,a ona kaze zato sto bi drzala psa u stanu,a kako da drzi mesanca u stanu...uzas....na kraju sam je uvredila i ona je otisla sa standa...zamisli koji je to......biiiip :shock:

muzijak aprikot pudle star 10 meseci,pekinezer muzijak star oko 2 godine i razni mesanci svih uzrasta,kao i male i velike mace,NA POKLON.....kontaktirajte nas i usvojite neko chedo....ah da imamo i velikog crnog shnaucera starog 5 godina,takodje na poklon......
064 926 3171 i 064 397 0066

Pre tri dana u dvoriste mi usetalo kuce ,nikakva rasa odnosno mesanac .
Posle tri dana se i okotilo i sada imam 6malih i neznam sta sa njima da radim .Ako neko zeli mogu da mu poklonim ,ili ako imate neki savet gde da postavim sliku da se neko javi ,jer stvarno neznam sta sa njima da radim .Psici su zdravi jos nisu progledali majku cu zadrzati ,ali ako se niko ne javi nemogu da ih zadrzim jer vec imam 2 psa.Jedini savet od komsija koji dobijam je da ih bacim dok nisu progledali, ali za to nemam srca .Ja sam iz Trstenika u Srbiji pa ako ima humanih ljudi molim da se jave jer su kuce preslatke .Taj ko je bacio skotnog psa je pravi dusmanin za to nisam imao srca.Inace stari su tek 3 dana i jos potpuno zavise od majke .Ja vas molim ako imate nekakav savet sta da radim gde da ih nekako udomimo jer se grozim od same pomisli da ih uspavam.Definitivno 6 je mnogo, a zivot na ulici kao lutalice je surov ako uopste prezive. Ako znate link za nekakav sajt ili forum gde ce lakse dobri ljudi da se jave bio bih veoma zahvalan.

micaigoxy:
Bravo.....ali sta vredi kada ljudi stalno traze te ovu rasu,te onu,pod uslovom da je stene,bla bla.....te i te boje....i onda im das stene i oni ga vrate zato sto piski i kaki po kuci....pre neki dan na standu me je pitala jedna devojka dal imamo rasne pse...ja je pitam sto bas rasne,a ona kaze zato sto bi drzala psa u stanu,a kako da drzi mesanca u stanu...uzas....na kraju sam je uvredila i ona je otisla sa standa...zamisli koji je to......biiiip :shock:
uzasno!!!!kuce je kuce...to je slicno rasnoj diskriminaciji....e ja ne volim kineze,crnce,japance,induse...bla bla...
isto tako je i sa kucicima i ostalim zivotinjama...ako budem uzela rasnu kucu ja mogu da racunam da stvarno imam kuce...mesanci,sta je to???pa to je naviklo i zna samo za kontenjer i otpatke!!! :-?

eh trebala si da me zoves na mobilni da me pitas za stand...kasno sam videla post.....obichno je do 8 ili 9 uvece....recimo od 12 ili 1 popodne...a dani su uglavnom od srede ili cetvrtka pa do nedelje...sada smo malo cesce na slaviji jer imamo mnogo zivotinja...ko zna mozda bude standa i sutra....zovi pa pitaj dejana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back