mina21bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.778
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
EEEE....usvojeni su istog dana.....ne brini imamo mi gomilu pasa,pa ako hoces,mozemo da se dogovorimo...posalji mi poruku na ppaaaaaaaaaa:JA BIH JAKO VOLELA DA MOGU DA USVOJIM MUZJAKA ALI PRO MORAM DA NAPRAVIM USLOVE I DA RAZGOVARAM SA RODITELJIMA ZATO VAS MOLIM DA MI OSTAVITE BROJ TELEFONA. EMA
Arcana:dragi moji..
ja vec duzhe vreme chekam malu macu da je primim u moj osamljeni stan.
Pa ako imate belu macu, mladju od 2 meseca (i toliko) molim vas, javite mi na trapped.in.dreams@gmail.com
mina21bg:imam ja belu macu mnogo malecnu.nema ni mesec i po dana...cela je bela..nemam sada sliku ali videcu danas da je uslikam,jel ok?
micaigoxy:Ovo je mala Kaja koja trazi novi dom,kod neke dobre dushe koja ce je maziti paziti i koja je nece izbaciti na ulicu kao proshle gazde.Ima oko 2.5 ili 3 meseca
Pametna je,dobra,izuzetno poslushna za svoj uzrast,u kuci jedva da pishki,a kaki josh redje...Ukoliko bi se izvodila 4 puta dnevno ne bi vrshila nijednu nuzdu u kuci(sem nocu,i to jednom samo...)
Nauchili smo je na povodac,u parku je odvezana i ne bezi i uvek je blizu nas i dodje kada je zovemo.
Vakcinisana je.
nama je mnogo zao sto ne moze da ostane kod nas,ali sta je tu je.
CicaBg:Imas da biras boje, "dezene" , velicine.Ako si u mogucnosti dodji u subotu 11.8.2007. od 17 do 22h na Zemunski kej kod luna na stand ARC-a parka i biraj.