Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
malena jos ceka ...ona je sada je divno stvoreje kome se baterije nikada ne trose,vesela je i lepa...i porasla je malo.odgajana je u stanu i za stan bih je i poklonila.ali moze i u kucu sa dvoristem pod uslovom da noci u kuci jer je navikla da spava samnom u krevetu...

Arcana:
dragi moji..
ja vec duzhe vreme chekam malu macu da je primim u moj osamljeni stan. :)
Pa ako imate belu macu, mladju od 2 meseca (i toliko) molim vas, javite mi na trapped.in.dreams@gmail.com

Mislim da Mina21bg ima malo belo mace za udomljavanje, pitaj da ti posalje neku sliku. Ja mogu da ti ponudim samo ovog lepotana, mada ne zadovoljava kriterijume:

Nir.jpg

Kontakt tel: 011/2755-358 ili e-mail helpanim@bitsyu.net

E sad, ova moja dva cudovista jos uvek traze dom. Radi se o dve sarmantne devojcice starosti 3,5 meseca, vesele i razigrane do besvesti i sa posebnim talentom za predenje :-D
Jako su dobre, lepo vaspitane i uopste ne mjaucu, osim kad vam se obracaju -dok ih mazite :-D Obozavaju da se maze i predu (u stvari sa predenjem imamo problem - ne znamo gde se iskljucuju ;-) ). Od prve su naucile gde im je mesto za obavljanje nuzde i ne skacu po namestaju (u stvari-u vezi namestaja smo jos u fazi poduke, ali sredice se i to). Odlicno se slazu sa mojim psom i macom tako da ih moze uzeti i neko ko vec ima kucu/macu. Vec sutra dobijaju svoju prvu vakcinu, a obezbedjena je i besplatna sterilizacija za koji mesec. Jedini uslov za udomljavanje je zivot u stanu, bez pustanja na ulicu i da ih volite, pazite i mazite do kraja zivota. One ce svakako uzvratiti istom merom :-D

zvrk2004fd7.jpg

Zaboravila sam najvaznije - br. telefona: 011/269-3016

Tri muska maceta i jedno zensko...navali narode, jos malo pa nestalo :lol:
Stari 3 meseca, 2 tigrasta, jedno tigrasto-belo i jedno zuto. Ludi ko struja. Zivahni. Majka ih non stop uci lovu inace majka je fanatik (na gazdaricu :lol: ) hvata sve od skakavca, preko krtica, miseva, ptica do pacova (*gazdarica ne hvata pacove prim.prev.)...:lol:
Ako je neko zainteresovan nek mi se javi u narednih 5-6 dana jer ce posle toga stvarno i bukvalno da "nestanu" iz mog dvorista :(
Videcu sutra i da ih slikam (nije bas zgodno u pola noci :lol: )

micaigoxy:
Ovo je mala Kaja koja trazi novi dom,kod neke dobre dushe koja ce je maziti paziti i koja je nece izbaciti na ulicu kao proshle gazde.Ima oko 2.5 ili 3 meseca
Pametna je,dobra,izuzetno poslushna za svoj uzrast,u kuci jedva da pishki,a kaki josh redje...Ukoliko bi se izvodila 4 puta dnevno ne bi vrshila nijednu nuzdu u kuci(sem nocu,i to jednom samo...)
Nauchili smo je na povodac,u parku je odvezana i ne bezi i uvek je blizu nas i dodje kada je zovemo.
Vakcinisana je.
nama je mnogo zao sto ne moze da ostane kod nas,ali sta je tu je.

sta joj je ono na stomaku neke fleke, da li je udomljena? stvarno je slatka! dajte mi vremena i mozda je i uzmem ;)

sve je to lepo ljudi,evo decko hoce za bratanca westija i svi ostali..ali sto jos jednom ne razmislite i ne uzmete mesanca.ljudi to je isto kuce i isto se voli i isto se ponasa.ima sve 4 sape i glavu...i volece vas najvise...i cete se radovati a on ce biti najsrecniji sto ste mu spasili zivot i pruzili dom..ovako ce taj neki mesanac da pati i ostane bez doma jer je westi rasan.razmislite jos jednom

i mitamara,ima dvoriste i sve uslove a hoce samo rasnog?zasto?jel on ima nesto sto mi jos nismo culi a mesanci ne?

judi mesecima vec necu da postavim temu jer nisam bila sigurna da li sam dobro videla.ali jutros sam se uverila...kabrador seta mojim krajem.lep je,prljav i dobar,ima poverenje u ljude.prisao mi je bez problema.lici na skubija,samo nije toliko veliki i nije mu glava toliko siroka kao skubiju..bas je labrador.zut je i usi su mu zuce.
retko ga vidjam.nemam aparat da ga uslikam a niko mi nece da ti aparat da stoji nedeljama kod mene dok ne naletim na psa...ne znam kako sliku da okacim..ako neko hoce da mu pomogne ili ga uzme i da zajedno pokusamo da ga udomimo neka me kontaktira.

ja kada ga vidim,mogu da izletim da ga vezem ali taj neko mora odmah kolima da dodje po njega i odmahcemo dati oglase.ko ima kola i pomogao bi ovako neka mi se javi na pp da mu dam br.
pozdrav

--------------------

CicaBg:
Imas da biras boje, "dezene" , velicine.Ako si u mogucnosti dodji u subotu 11.8.2007. od 17 do 22h na Zemunski kej kod luna na stand ARC-a parka i biraj.

Јао, била сам крај тог штанда, и дуго, дуго, дуго фасцинирано посматрала једну тиграсту мацу која је спавала у чинији са песком! Надам се да ћу и сутра проћи, иако стварно немам могућности да усвојим животињу. Усвојила сам и другу мацу.

Ja (opet) savetujem svima koji nemaju para da kupe rasne pse, a zele ih, da obidju sve standove i azile pogledaju kuce koje se poklanjaju, sigurno ce naci neko koje lici na rasu koju zele da uzmu. Pretpostavljam da im je bitan fizicki izgled psa (osim ako nije neki snobizam u pitanju), a sigurno ce naci nekog koji lici medju svim tim psima koji se poklanjaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back