- Poruka
- 12.955
aaaaa tako zbori.inace ovi kidaju glave.ok necu vise da spamujem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strasno!!!!!!!^mawa^:Swi koji imate sijamsku,persijsku ili sibirsku macu za poklon mladju od 1god mooooolim was da mi jawite... Ja imam jednu macu ali ona je obichna ulichna maca a ja ne zhelim takwu.. Molim was jawite mi se na broj 0649603111 !! :sad:
..................micaigoxy:Ovako...tri steneta,dve zenke i jednog muzijaka uzeli smo iz kafilerije kako ih ne bi ubili,ali problem je sto nemamo gde da ih drzimo,pa ih krijemo u napustenom dvoristu na banovomk brdu. Vec sve komshije su saznale za njih i preti im opasnost od sintera posto jedan komsija baksuz ne voli sto mu cvile tu,kako kaze....jedna zenka(mesanka snaucera i haskija)mu stalno ulazi u dvoriste i on je ljut i preti da ce zvati sintere.
Od ovo dvoje malih imam slike a od male sto upada na tudje posede,sliku cete videti u narednih par dana.
Planiramo da ih nosimo na stand u petak,ali problem nam je sto se tiche njihovog smestaja dok ih ne udomimo.
Evo ovih malih
Shta je strashno?nacafaca:Strasno!!!!!!!
vilus:lep malisa!!!! da li je to mali nemacki ovcar?