Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je mala Kaja koja trazi novi dom,kod neke dobre dushe koja ce je maziti paziti i koja je nece izbaciti na ulicu kao proshle gazde.Ima oko 2.5 ili 3 meseca
Pametna je,dobra,izuzetno poslushna za svoj uzrast,u kuci jedva da pishki,a kaki josh redje...Ukoliko bi se izvodila 4 puta dnevno ne bi vrshila nijednu nuzdu u kuci(sem nocu,i to jednom samo...)
Nauchili smo je na povodac,u parku je odvezana i ne bezi i uvek je blizu nas i dodje kada je zovemo.
Vakcinisana je.
nama je mnogo zao sto ne moze da ostane kod nas,ali sta je tu je.

Da li ima zainteresovanih za usvoji kucice? Ima 3 komada i ne mora jedna osoba sva tri. vazno mi je da ih sto pre udomim jer ce doci sinteri za koji dan i pokupiti ih a ja nemam gde da ih sklonim!!!
Bilo bi mi od pomoci i ako neko ko je clan nekog od drustva ljuvitelja zivotinja ime gde da ih primi dok ne bude neko od udomljavanja jer bih ja finansirala ishranu.

Dve zenke su u pitanju i jedan muzijak. imaju oko mesec i po dana!

Evo i slika! Bila bih vam zahvalna ako biste se javili sto pre!

Poklonila bih rasnog persiskog macka starog 11 godina iskrenom ljubitelju zivotinja koji ce mu posvetiti punu paznju. Macak je sivo-crn ,prilicno miran i do sad nikada nije bio bolestan. Po rodovniku ime mu je Bendjamin. Vlasnica mu je umrla, a zbog posla mi nikad nismo kod kuce pa nije moguce da ga zadrzimo. Zainteresovani neka posalju mail na sssofi@gmail.com

Astorela:
Dejana i ostali, ostavite mail na koji ljudi mogu da se jave, ja cu ga preneti na druge forume. Neki ljudi su trazili psa, samo da pronadjem gde.
ASTORELA HVALA TI PUNO NA POMOCI I POKUSAJU UDOMLJAVANJA OVE KUCE,SVI KOJI BI VOLELI DA UDOME OVU KUCU MOGU POSLATI MEIL JELENI,DEVOJCI KOJA BRINE O OVOJ PRELEPOJ ZENKI NEMACKOG OVCARA,OPET NAPOMINJEM DA JE STERILISANA,I NEMA VISE OD DVE GODINE,IZUZETNO JE PITOMA I POSLUSNA.
radosevicjelena@jahoo.com

Ок, лепо сте се "испричали" али од сада се држите теме. Замислите ако неко хоће да удоми неку животињицу, треба све ово да чита и да листа тражећи ко нуди на поклон .... мислим, стварно. Онда нека неко лепо отвори тему "Луталице" или слично, па тамо пишите о свему овоме што се сада писали.
Хвала на разумевању!

Ево, ја ћу да вам отворим нову тему везано за луталице, шинтере, карантин, .... жао ми је да бришем ваше постове, па ако можете да се конверзацију везано за то "преселите" тамо. Хвала!

ove dve malene duse su prvo udomljene pa zatim vracene!
sada traze stalan dom...u pitanju je zenka pticara,braon boje,svilene,sjajne dlake.i njena drugarica mesanka,svetlo braon boje koja je povredjena i nogica joj je u gipsu ali veterinar je rekao da ce proci za 10 dana..molim vas pomozite im da nadju dom..
ko zeli kucu nek ame kontaktira!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back