Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Blago recheno UZAS...nego....imam ja meshanca,ali ne zelim nju nego hocu dobermana.....hoce neko da mi pokloni dobermana,necu mesanca...oni su ruzni i beskorisni.....!!!!!!!!!!!!!!????????????????Ma daj,tek ti sad niko nece dati nikakvu zivotinju.......zakopala si se.

micaigoxy:
Ovako...tri steneta,dve zenke i jednog muzijaka uzeli smo iz kafilerije kako ih ne bi ubili,ali problem je sto nemamo gde da ih drzimo,pa ih krijemo u napustenom dvoristu na banovomk brdu. Vec sve komshije su saznale za njih i preti im opasnost od sintera posto jedan komsija baksuz ne voli sto mu cvile tu,kako kaze....jedna zenka(mesanka snaucera i haskija)mu stalno ulazi u dvoriste i on je ljut i preti da ce zvati sintere.
Od ovo dvoje malih imam slike a od male sto upada na tudje posede,sliku cete videti u narednih par dana.
Planiramo da ih nosimo na stand u petak,ali problem nam je sto se tiche njihovog smestaja dok ih ne udomimo.
Evo ovih malih
..................

ne gushite mi oglas,a ti sto hoces rasnu macu,izdvoj evre pa je kupi,ali pametnije ti je da usvojish macu spasenu sa ulice....AUFFFFF,izvini, mi ne nalazimo rasne mace,vec samo obichne....izgleda da ces morati da kupish Rasnu macu koju ces zeleti, a ne kao tu obichnu koju imas,ali ne zelis

Klikni na sliku.

Evo, da Vam predstavim Rex- a.To je on, sa crnom glavom. Još sisa, ali za nedelju dana mogu da ga donesem u njegovu novu porodicu. Dobio sam ga na poklon, i ovim putem želim da se zahvalim, gospodji Kurunci Mariji, koja mi ga poklonila. Radost mi je neopisiva. Neka je bog blagoslovi. :D :D :D :D

Evo da ubacim i ja ova moja dva sirotana:
Iako imaju tek nesto manje od 3 meseca - ove dve neodoljive mace su prosle kroz pravi pakao. Najpre su spasene od zene koja je htela da ih uspava iz prostog razloga sto - postoje, a zatim su zavrsile na cuvanju kod jedne neuravnotezene osobe nakon cije "nege" su bile mrsave, bolesne i preplasene. Imale su teskoca cak i sa hodanjem. Na srecu, sve je to sada iza njih i za veoma kratko vreme su se skoro potpuno oporavile i sada imaju samo jedan problem: nemaju dom. Ociscene su od parazita, kad se sasvim oporave bice vakcinisane protiv zaraznih bolesti, a troskove eventualne sterilizacije cu preuzeti na sebe, tako da im samo treba neko ko bi ih udomio i pruzio im malo ljubavi.

Dakle, radi se o dve izrazito umiljate zenkice koje obozavaju da se igraju, maze i predu. Veoma su uredne - tigrasta maca je sama pronasla pesak a da joj nismo ni pokazali, prava je dobrica i neverovatna maza.

Iako su im okice zamagljene, u njihovom pogledu se ocitava tuga i nada. Jos uvek nemaju ime, koje im je hitno potrebno, kao i neko ko ce ih po njemu i zvati.
Obezbedite macama dom a zauzvrat cete dobiti vernog drugara :D

Kontakt tel. 063/404-213

zvrk2002yc4.jpg

zvrk2003si6.jpg

zvrk2004fd7.jpg

Poklanjam 4 preslatka macheta,nedavno su se okotili i chuvacu ih dok ne budu spremni da krenu u novi dom.Zadrzala bi ih,ali imam vec 5 pasa i 5 odraslih macaka(leglo je od mlade mace koju jos nisam stigla da sterilisem)-tako da bih volela unapred da se dogovorim ukoliko je neko voljan da udomi neko od njih.Tri su dechaci i jedna devojcica.

A-mace2.jpg

A-mace1.jpg

A-mace3.jpg

i ovo je devojcica-

A-mace5.jpg

mozete me kontaktirati na bambola_bg@yahoo.com

Sinoc kada sam dosla kuci,ispred zgrade sam nashla malu crnu dugodlaku macu koja ima gangrenu na repu.Danas ce joj biti operisan rep i kada rana zaceli,bice spremna za usvajanje.Stara je 2 meseca,umiljata i mirna...bash je slatka i dobra. Nemam foto aparat,pa slika nije dostupna,ali imate moju garanciju da je mache prelepo,ima lepu glavicu i nije ushato kao slepi mish,prava mala slatka pufnasta devojchica.
Ako je neko zeli neka se javi ,lepotica vas cheka

:p

Doni ili kako smo ga prekrstili Sava,je opet pronadjen. Bio je na banovom brdu u parku pre dva meseca.Odvela sam ga kuci ,ali decko mi nije dao da ga zadrzim,pa sam ga vratila u park. Nekoliko dana posle toga je otisao posto su ga u parku tukli ljudi. Bezuspesno sam ga trazila,ali nista od toga....onda sam se uchlanila u Nou i jedan dan se samo pojavio na shtandu. Dejan mi je ispricao Savinu tuznu pasiju pricu i ispostavilo se da su ga ljudi iz Noe takodje trazili.
Sava je jedan prelep umiljati pas,stvoren da bude ljubimac a ne ulichar.Nije to za njega jadnog....previse je plemenit da bi preziveo surove zakone ulice. Sklonili smo ga veterinarski faks u boks,ali pocheli su da prave probleme,pa smo juche morali da ga premestimo. Hitno mu treba neko ko ce ga voleti i pruzati mu neznost.
Srce mi se cepa sto nema dom,on zivi da bi bio voljen,a to mu je uskraceno. Ceo zivot se pati,niko ga nece,svi ga teraju ili ignorishu. Covek jedan ga je udario odavno,lopatom po prednjoj nozi,pa sad ima shinu.
Nece ga sreca,pa to ti je.
Kada me vidi,pochne da peva i cichi i zavija.....skache od srece.
Ukoliko neko zeli psa koji ce ga voleti do zvezda i nazad,neka se javi.
Sava je inache lepo vaspitan pas,ne piski i ne kaki u kuci....zna da sedne,da da sapu.....ma divan je i strasno zahvalan pas.Ima oko deset meseci.
Posto bih mogla da pisem o njemu mesec dana bez prestanka,i posto sam se rasplakala sada,necu nista vise pisati.

USVOJITE SAVU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back