Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poklanjamo ovu malu macu. Devojcica je i ima 2 meseca.
Poklanja se iskljucivo nekome ko ima dovoljno veliko srce za svu ljubav koju je ona u stanju da pruzi.
Maca je izuzetno mila, stalno zeli da se mazi, pitoma je i obozava da se igra. Ako slucajno nema druga za igru, nikakav problem - moze ona to i sama. Jako je dobra i poslusna, strasno inteligentna, vesela i zivahna do besvesti. Od prve je naucila da piski gde treba, stalno prede a najvise voli da mesi cebe
Spasena je sa ulice, te se jos uvek malo plasi naglih pokreta i neobicnih zvukova, ali uz mnooogo strpljenja i ljubavi nadamo se da ce to uskoro biti iza nje. Trenutno se nalazi kod moje majke na Novom Beogadu i odlicno se slaze sa nasom kucom. Ipak, da se ne bi desila tragedija zbog pasa koji nisu istog senzibiliteta, smatramo da bi bilo najbolje ako bi je uzeo neko ko zivi u stanu.
Inace, maca je potpuno zdrava (sto se moze i primetiti po sjajnoj i svilenkastoj dlaci), ociscena je od parazita, a obezbedjena je besplatna sterilizacija kada za to dodje vreme.

Evo malog zvrka:
zvrk001fh7.jpg

zvrk002zy9.jpg

Poklanjam predivno tromesecno mace (zenka)!
Ovo divno stvorenje sam pre dva meseca pronasla napusteno na ulici, i nisam mogla da mu odolim; nazalost, uskoro odlazim iz zemlje i ne mogu da ga zadrzim, ali sam sigurna da ce nekog drugog ljubitelja macaka uciniti veoma, veoma srecnim!!!
Beograd, 063/8944-611 od 12-18h.

Prilozi

• 21062007430.jpg
    21062007430.jpg
    64,6 KB · Pregleda: 4
  • 17062007427.jpg
    17062007427.jpg
    75,2 KB · Pregleda: 7
Imam macu staru dve godine. Pokušavam da joj nađem drugaricu od 2-3 meseca starosti, očišćenu od parazita i sa higijenskim navikama. Maca bi živela u stanu sa velikom terasom i sa mnogo ljubavi i pažnje. Prednost imaju kratkodlake žute mace (mešanci), sijamke, ruskinje ili britanke.

lilimi:
Imam macu staru dve godine. Pokušavam da joj nađem drugaricu od 2-3 meseca starosti, očišćenu od parazita i sa higijenskim navikama. Maca bi živela u stanu sa velikom terasom i sa mnogo ljubavi i pažnje. Prednost imaju kratkodlake žute mace (mešanci), sijamke, ruskinje ili britanke.
pogledaj www.arc.org.yu
imamo puno macica starih dva meseca i svi su ocisceni od parazita,vakcinisani i u kucnim uslovima odgajani :)

mushu13:
pogledaj www.arc.org.yu
imamo puno macica starih dva meseca i svi su ocisceni od parazita,vakcinisani i u kucnim uslovima odgajani :)

Zahvaljujem se na savetu. Danas sam na štandu NOE usvojila jedno slatko, šareno mače. Problem je što je moja razmažena i ljubomorna sijamka prilično neprijateljski raspoložena prema pridošlici. Nadam se da će se brzo naviknuti jedna na drugu.

Ovako...tri steneta,dve zenke i jednog muzijaka uzeli smo iz kafilerije kako ih ne bi ubili,ali problem je sto nemamo gde da ih drzimo,pa ih krijemo u napustenom dvoristu na banovomk brdu. Vec sve komshije su saznale za njih i preti im opasnost od sintera posto jedan komsija baksuz ne voli sto mu cvile tu,kako kaze....jedna zenka(mesanka snaucera i haskija)mu stalno ulazi u dvoriste i on je ljut i preti da ce zvati sintere.
Od ovo dvoje malih imam slike a od male sto upada na tudje posede,sliku cete videti u narednih par dana.
Planiramo da ih nosimo na stand u petak,ali problem nam je sto se tiche njihovog smestaja dok ih ne udomimo.
Evo ovih malih

canada1995:
Uzmi molim te ovu moju malu sijamku, mnogo je slatka, cista, nema buve, mnogo se igra i mazi, sama jede.
Sta da ti kazem. Procitaj od pocetka moju temu Jooooj sta da radim i bice ti sve jasno. To nam je peta maca, ova se definitivno izgubila, ostale smo pronasli u kontejneru.
Molim te!!!! Imam malu decu i stvarno vise nemam nacina za tolike mace, a sigurna sam da cu ovih dana da pronadjem jos neku.
Stvarno te molim, ova je preslatka i nije iz mesovitog legla.

Ja hotju twoju macu.. Swi koji imate sijamsku,persijsku ili sibirsku macu za poklon mladju od 1god mooooolim was da mi jawite... Ja imam jednu macu ali ona je obichna ulichna maca a ja ne zhelim takwu.. Molim was jawite mi se na broj 0649603111 !! :sad:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back