mina21bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.778
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj da se predajes...ja sam tako preko foruma usvojila mog Ogisu...micaigoxy:mala Kaja i dalje trazi dom,ali koliko vidim poklanjanje preko foruma nema efekta
pogledaj www.arc.org.yulilimi:Imam macu staru dve godine. Pokušavam da joj nađem drugaricu od 2-3 meseca starosti, očišćenu od parazita i sa higijenskim navikama. Maca bi živela u stanu sa velikom terasom i sa mnogo ljubavi i pažnje. Prednost imaju kratkodlake žute mace (mešanci), sijamke, ruskinje ili britanke.
mushu13:pogledaj www.arc.org.yu
imamo puno macica starih dva meseca i svi su ocisceni od parazita,vakcinisani i u kucnim uslovima odgajani![]()
canada1995:Uzmi molim te ovu moju malu sijamku, mnogo je slatka, cista, nema buve, mnogo se igra i mazi, sama jede.
Sta da ti kazem. Procitaj od pocetka moju temu Jooooj sta da radim i bice ti sve jasno. To nam je peta maca, ova se definitivno izgubila, ostale smo pronasli u kontejneru.
Molim te!!!! Imam malu decu i stvarno vise nemam nacina za tolike mace, a sigurna sam da cu ovih dana da pronadjem jos neku.
Stvarno te molim, ova je preslatka i nije iz mesovitog legla.