Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bi2:
Stvarno, šta treba raditi sa ovakvim ljudima? Ima li nekog zakona, neke propisane kazne?
Znam da nije tema za ovo pitanje, ali čitam vaše postove, i eto, moram da pitam..
Pa za sada jedino sto mozemo je da, kada vidimo nekoga da radi tako nesto, ga uhvatimo i poshteno izmlatimo,pa njega ubacimo u kontejner i pozovemo cigane da ga pokupe ko stare kutije :evil: ....a zivotinji pomognemo... :razz: Po meni jedina odgovarajuca kazna je da dobiju isto sto oni rade zivotinji.... :twisted:

Prenosim vest: Ovih dana se u parku na Banovom brdu pojavila zenka dalmatinca,ne znam koliko je stara, Ima povrede na nogama i dosta je uplasena i nesrecna,pa ako neko hoce da je uzme za stalno ili privremeno.....
Ja je jos nisam videla,ali ici cu da je vidim pa cu vam napisati jos detalja,a ako je neko zainteresovan neka se javi meni na pvt

4 male mace hitno traze dom u Beogradu i okolini (prevoz obezbedjen). Dva decaka - crni i tigrasti, i dve devojcice - crna i sarena, oko mesec dana stari, nauceni na WC (maciji ;-) ) i jaaako veseli. :smile: Javiti se na 064/3907265

Brat i sestra - Tigric i Sharenish, jurnjava za kaisem od fotoaparata..

dscf0395qq4.jpg

Samo Sharenish..

dscf0397pc3.jpg

Dremkanje posle jurnjave..

dscf0391kd6.jpg

Mala Crna Sestra - najumiljatije i najsladje mace

dscf0450ib8.jpg

dscf0451ns7.jpg

I mali Pavijan (otima fotoaparat)...

dscf0456bq0.jpg

dscf0446jm2.jpg

Molim vas, primila bih na poklon rusko plavo mace, jako ih volim. Cesto idem kod drugarice koja ima rusko plavog macora (Cile) i vise vremena provedem sa njim igrajuci se nego u caskanju sa njom. Dlaka im je fenomenalna a tek narav...NEZAMENLJIVA!
Najsmesnije mi je kada umesto mnjaukanja pocne bukvalno da mekece a kad zaspi onako na ledjima sa sve 4 uvis, napunim telefon sa njegovim fotkama.
Jako bih volela da imam jedno takvo slatko mace. :D
Inace zivim u Novim Sad-u u stanu i imam vec jednu domacu sivu macu 2 godine, cesto vikendom idem na selo (gde sam jednom prilikom, dok mi je bila ziva baka imala cak 18 macaka) pa ponesem i nju da se malo istrci cisto da ne zaboravi sta je to trava.
Posto je sama, volela bih da joj nabavim "drustvo" :cry:
Ako neko moze da mi izadje u susret, neka se javi na tel ili posalje poruku na:
062/177-48-66.
Zahvalna unapred!

Dragi prijatelji životinja,
obraćamo vam se sa molbom da pomognete psu Žući u potrazi za toplim domom!

Žuća je do nedavno, kao miljenik dece, boravio u dvorištu Doma za nezbrinutu decu "Drinka Pavlović". Nažalost, ovaj simpatičan pas nije naišao na odobravanje od strane odraslih, kao što je to bio slučaj sa mnogobrojnim štićenicima Doma.

Žuća je mešanac jazavičara, mlad je, kastriran, vakcinisan i mikročipovan i bio bi izvrstan pas čuvar u dvorištu. Odan je, razigran i jedva čeka da upozna svog novog vlasnika! Ukoliko poznajete osobu koja bi se obradovala Žući (ili ako ste to baš vi), prenesite joj vest o udomljavanju Žuće i zamolite da nam se obrati putem telefona na 064 33 14 245, ili e-maila na orcabeograd@yahoo.com

Deca iz Doma za nezbrinutu "Drinka Pavlović" svakodnevno pitaju da li se Žuća lepo udomio.

Pomozite nam da im što pre saopštimo lepu vest!

Prilozi

• !cid_000f01c7a9e7$2de85990$6401a8c0@Prvi.jpg
    !cid_000f01c7a9e7$2de85990$6401a8c0@Prvi.jpg
    8 KB · Pregleda: 6
ajoj,ljudi moji nashla sam malo belo shtene sa crnim i braon mrljama,zenkica,mala,mala....ima mozda u vrh glave 2 meseca....kako je medenaaaa. I donesem je kuci,zovem gorana i ispricham mu srceparajucu prichu,i dogovorimo se da ostane dok joj ne nadjemo dom...jeeeeehvala Bogu,dozvolio mi je da mala ostane... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Deluje kao da je lovachke rase,ali ne znam koje i ne znam dal je mesanka ili ne....
Dala sam joj tabletu protiv glista,vakcinisacemo je za koji dan i tako.... Slike uskoro,samo da uzmem aparat od burazera...ne znam kad cu moci...
Mada smatram da je toliko lepa kuca da slika i nije mnogo potrebna 8-) 8-) 8-) :grin:
Kada su oni standovi na slaviji i da li kuca mora da bude i chipovana i sve ostalo ili ne?????

nego, vi koji imate kuce,kada dovedete neko malo stene,jel imate problem sa ljubomorom vaseg psa? Ova moja puca jadna od muke,iako se trudim da im posvecujem jednaku paznju....samo zaobilazi ovu malu i popreko je gleda,ali joj se omaklo par puta pa se igrala sa njom...ali kako mi ova mala pridje Una se uvredi i skloni se....

znala sam....pa dok je vakcinisemo i revakcinisemo,ima toliko da se zaljubimo u nju(ne kazem da vec nismo...) da cemo kukati kao babe kada je budemo poklonili.......A kako je pametna...od juche u podne,upiskila se samo tri puta,a ukakila jednom u kuci....bili smo napolju i tamo je obavljala sve....i ladno je trazila napolje...cvilela kod vrata,a ja krava dok sam se obukla,ona se jadna ukakila.... Kuche je DIVNO. Uzecu fotoaparat od burazera danas ili sutra pa stavljam slikice!!!
Mina hvala ti na informaciji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back