Poklon za veridbu

cedevitu i u njoj ogrlicu...pazljivo otvori cedevitu bez tragova...
ili izdubi kupus, stavi nesto simbolicno sto je korisno...na mesto gde je uzdubljen kupus, obmotaj mashnom :lol:
...ja sam to radila XD :lol: :lol:

ili ako cemo drugo neobicno i zanimljivo...
neku lepu figuru...neobicnu...i zanimljivu :D

e znas poklon zavisi i od toga koliko ti je stalo da se toj osobi svidi sta si odabrala....... mozes neku lampu, imas sad jako neobicnih, od bambusa i platna...... zavisi sta ta osoba voli...... mozes neku skrinju, pa kao sto je jeele predlozila nesto da ubacis unutra...

e imash one strava radnje sa raznim zanimacijama...npr prodji od kalisha dusanovom pa pise "pressent"...ima dve jedna pored druge mada ti preporucujem tamniju... doduse mozda je to pre za vencanej kao kad se skuce... imash od raznih totema maski pa preko lampi koje se dime...

Nisam znala da se za veridbu nose pokloni...
Znam da buduca snaja od svekrve i svekra dobija poklon(obicno zlato) a od buduceg muza prsten...taj cuveni verenicki :roll: Diamonds are forever ;)
Meni su moji roditelji uprilicili sjajnu veridbu,dobila sam lovu da se ponovim kao nova haljina cipelice,ves i to...a baka i deka su mi poklonili narukvicu od slonovace i prsten..
Njegova baka mi je takodje poklonila nakit.
A moja sestra donji ves..ono halteri,gacice i spavacica sa ogrtacem..mislim da jos stoji ne otpakovan :-?

Back