- Poruka
- 60.291
sve ovo kod Kineza za samo 100 dinara

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

![]()
sve ovo kod Kineza za samo 100 dinara![]()

Probaj da pokidaš konac i polomiš iglu.sve ovo kod Kineza za samo 100 dinara![]()
desperate measures
šta da radim, ide mi se na more baš baš, a 50 evra dođe i prođe

svi pričaju cele godine o tome, kad ono cvrcImam takve, užasne su, izdale su čim su mi zatrebale, i probam hoće li se malo saviti, čisto da vidim od čega su, kao ono krc, i tako svaka, kao grisina da je.igle će da posluže, što bih ih lomio?
Gde su ti drugari, komsije, rodjaci...?ja nisam verovao da je toliko teško naći nekog ko bi išao na moresvi pričaju cele godine o tome, kad ono cvrc

Nikad nisam preferirao muško društvo, a i ja imam aman 33 godine, većina se poženila (nije niko umro pu pu
)
Imam takve, užasne su, izdale su čim su mi zatrebale, i probam hoće li se malo saviti, čisto da vidim od čega su, kao ono krc, i tako svaka, kao grisina da je.
Srećom još imam mamine igle.

eh...josh imam dedinu teslu,svrdlo,kosicu...
to kad napravi nemac...nema
![]()

I sta cemo sad?Letuju na Bezkintosu.Nikad nisam preferirao muško društvo, a i ja imam aman 33 godine, većina se poženila (nije niko umro pu pu
)
što se tiče komšija selio sam se jedno 20 puta od kad sam se rodio, tako da...![]()

![]()
sve ovo kod Kineza za samo 100 dinara![]()

Imam takve, užasne su, izdale su čim su mi zatrebale, i probam hoće li se malo saviti, čisto da vidim od čega su, kao ono krc, i tako svaka, kao grisina da je.
Srećom još imam mamine igle.
Nikada necu shvatiti ove likove sto slikaju i smaraju sve zivo oko sebe time.

Stvarno moras biti talenat i umjetnicka dusa da pritisnes dugme na aparatu.

Najveca sam smaracica![]()
![]()
![]()

)))