Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa morali smo.tamo mozes doci samo kozjom stazom,dvadeset minuta kad ides na gore,a moji roditelji slabo stoje sa nogama poslednjih godina ili camcem.a klinci su mi stasali za nocne izlaske.mi smo tamo bili kao pustinjaci,nema tamo kuce ni okom da se vidi u daljini.a deca traze drustvo.tako da...moralo se

- - - - - - - - - -

i ja sam slaba sa racunanjem,al to ispada 20000 e za sedam dana?

pa niste vi trebali da izlazite tuda nego stranci koji sad placaju to,a vi ste mogli da iznajmite gajbu za 500e mesecno

ja ne mogu ni da zamislim koliko je tu para ulozeno.zao mi je sto nemam sad slike kako je to ranije izgledalo.videcu kod mame slike,pa da vidite kako je to bilo skromno.moji su roditelji takvi,odseku panj,eto ti sto,mama drzala cvece u olupanim serpama :)
ja par godina prala sudove u lavoru,a tusirala se na dvoristu sa crevom:aha:

sve izgleda minimalisticki i ruralno sto ne mora biti skupo,dobri majstori cuda prave,u svakom slucaju nadje se partner koji prepozna potencijal i ulozi,nisam sve pogledao ali nije to neko ulaganje pogotovo ako se dobro odradi marketing i brzo vrati ulozeno

Smoki... zamisli da ste vi to ulozili... sad bi klinci mogli da letuju na ibici... a babu I dedu da nose gore dole... ;)
2,500,000,00 !!!!!!
I slovima DVA IPO MILIONA DINARA ZA 6 NOCENJA!!!!

A stvarno je raj! Bas zato sto nema nikog I niceg u blizini...
ja bih se tu npr.kupala gola... jujuju... vrh! :)

- - - - - - - - - -

a najsmesnije mi je sto tamo pise da se placa samo u kesu.krenes na letovanje sa kesom u kojoj je 20000e :lol:
a za kuce,moze,al to se posebno placa...ne ulazi u tu cenu :pljus:

A jel.za vas upola cene? :mrgreen:

totalno sam sokirana:eek:.ne znam da li je za ovu temu,ali ko hoce da pogleda sta su ljudi koji su od nas kupili kucu,napravili od nje.mi smo ziveli dvadest godina u njoj vrlo skromno,dugo godina nismo imali ni struju ni vodu.ovakav luksuz nisam ni znala da postoji u cg
http://www.booking.com/hotel/me/smokvica.sr.html

Ahm, skapirao :)
Covece , perfekcija :) Nadam se da ste za dobre pare prodali taj plac i kucu , vredi to savakog eura :)

totalno sam sokirana:eek:.ne znam da li je za ovu temu,ali ko hoce da pogleda sta su ljudi koji su od nas kupili kucu,napravili od nje.mi smo ziveli dvadest godina u njoj vrlo skromno,dugo godina nismo imali ni struju ni vodu.ovakav luksuz nisam ni znala da postoji u cg
http://www.booking.com/hotel/me/smokvica.sr.html

Prelepo je. Kako shvatam, vama je kuca bila vikendica a njima nacin za zaradu.
Ja bih bila srecna kucicom na moru...bez struje i vode, stanom, garsonjerom, cime god...a ovakvim vilama se iskreno divim.
Nije dovoljno da imas novac, potrebno je i oko i briga oko detalja...svasta nesto dok se ne dodje do ovako lepe slike.

Jesu li zadrzali nesto od stare kuce, cini mi se da jesu?
U kupatilu?
Mozda ni temelj nisu rusili, jesam li u pravu?

Poslednja izmena:
eee danas svakakve vesti stizu do mene:aha:
uskoro to parce raja ce da se civilizuje i da izgubi svoju draz
http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2008&mm=01&dd=16&nav_id=280817

Ma Cg za mene odavno nije ono sto je bila i predstavljala , al to je neka druga tema :)
Nego posto po malo znam o prodavanju i kupovanju , a pogotovo na takvim mestima
nadam se da je na licnom planu svakako pomoglo i dalo doprinos to sto ste prodali u
suprotnom bi bila greska :)

- - - - - - - - - -

Мени ово живи змијарник, не виђу ништа ексклузивно, така вам је свака стара кућа уцрњугору.

Lokacija i plac su najbitniji , kuca ne igra ulogu kad su veliki igraci u pitanju :)

Мени ово живи змијарник, не виђу ништа ексклузивно, така вам је свака стара кућа уцрњугору.

Neki od nas vole stare, kamene kuce...vila mi je bas za medeni mesec, pogledaj kupatilo:heart:

Ne bih mogla da odem u rizort na medeni mesec taman da sam dobila na lutriji besplatno letovanje...

Има дражи, наравно, ако кућа има хидрофор, агрегат, природни материјали су најхуманији. Дебели, камени зидови, никад светла нема, никад нема врућине, док баш не припече.

Идите на неку скромнију варијанту на пример, сличног, готово идентчног типа кућа које се изнамљију, камен-дрво, да не буде нека екс. локација у Грчкој. Куцајте Оld houses lefkada или Villas for Rent, то је неких можда сома ипо за 10 дана, цела кућа, свака има базен и све живо за 21. век, а потпуно су тако типске-медитеранске.

• Podržavam
Reactions: Tol
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back