krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila sinoć na Kolarcu, na koncertu "Dame pevaju" i divno se provela i napunila pozitivnom energijom. Bila sam prijatno iznenađena velikim brojem male dece koju su roditelji doveli na koncert-ima nade da će neke buduće generacije biti normalne.....
Momci razbijaju.
Zašto li sam ja zaboravila da prijavim da sam preksinoć bila na stotom koncertu vokalne grupe Konstantin.Momci razbijaju.
![]()
))))))))ja sam isao u dvije skole i imao sve petice, a tata nije ni znao koji sam razred, al su ova nova djeca razmazzena)))))))))

ja baš volim da idem u Tempo, to je bre pravi porodilčni provod: )))
meni momak orib'o kupatilo tako da meni ostaje samo dušu da odmorim
Ja nisam skontao ko je na kraju otisao .
Otišli su sestrić i sestrićev najbolji drug Neša, koji je zaljubljen u njenu ćerku.
Ja mnogo volim da idem u megamarket i trošim pare. Hvalim se da sam u utorak bila u Rodi.
pa pile i nesa

znaci kad ga nisam bacio kroz prozor
pa de ne volis kupovine..samo kolko te cimala na mob je potrosila ko da si kupila iza coska..mislim ok imate omiljen broj ali zna se sto se ide u tempo..znaci jos se nije nasla osoba koja slusa sta joj se prica i ispostuje do kraja..da zna koji brend-proizvod..da prati akcije..da zna sta bi mogla biti zamena ako je jeftinije na snizenju..da zna gde stoji..da ne pricam o istom ukusu..ali brate kad pre ulaska u prodavnicu kazem dijamant majonez od 200g..a ona kupi 2x po 300 polimarkznaci kad ga nisam bacio kroz prozor
![]()

Kako je to nepravedno, ubiti govedo da nahranis macku. Lanac ishrane smo doveli do apsurda.

p.znaci jos se nije nasla osoba koja slusa sta joj se prica i ispostuje do kraja..da zna koji brend-proizvod..da prati akcije..da zna sta bi mogla biti zamena ako je jeftinije na snizenju..da zna gde stoji..da ne pricam o istom ukusu.:
Sve ume, sve zna, izverziran je do maksimuma.a i taj viber je njesra, nikad mi ne radi kad treba![]()
onda ti je losa internet konekcija
to je zaista za pohvalu..nije toliko do obracanja paznje na proizvod nego sto slusa sta mu se prica..i sto nije sludjen, kad nesto kupujes 100god i 1001 put ne kupi ono sto uvek uzimate..e tu popizdimDa se pohvalim da se našla. Moj muž. Sve kupi kao da sam išla i ja, nekada i bolje. Lošije - nikada.Sve ume, sve zna, izverziran je do maksimuma.