Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila sinoć na Kolarcu, na koncertu "Dame pevaju" i divno se provela i napunila pozitivnom energijom. Bila sam prijatno iznenađena velikim brojem male dece koju su roditelji doveli na koncert-ima nade da će neke buduće generacije biti normalne.....

Zašto li sam ja zaboravila da prijavim da sam preksinoć bila na stotom koncertu vokalne grupe Konstantin.:think: Momci razbijaju.:ok:

ja sam isao u dvije skole i imao sve petice, a tata nije ni znao koji sam razred, al su ova nova djeca razmazzena :))))))))))

Dao si mi šlagvord...:hvala:

Imam ja učenike koji su išli u dve škole, osnovnu i večernju. Neki u ovu drugu dolaze zajedno sa svojim roditeljima. Takmičarski duh je čudo...:lol:
Onaj vic doslovce važi:
-Zašto malog Roma prvaka niko ne sme da dira u školi?
-Pa, tata mu je u osmom. :)

vooooooooooooooooooooooolim kad imam ko da ode umesto mene u tempo :zurka:

ceo dan odlazem od jutros jos odlazak u nabavku..
i onda mi cerka ode sa deckom na kolarac na koncert..
i sestric kaze pa evo otici cemo mi kad se vrati sa koncerta!
`ocete djavola..kad se razbezite svako na svoju stranu :roll:
a pile moje kaze - daj spisak, evo idem sada!
samo da mi dodje nesa..
a nesa je njegov najbolji drug koji je zaljubljen u moje dete :aha:
i evo, svaki cas me zivkaju iz tempa da provere koja hrana za macke, koji slag, koja nestle crna cokolada, koji grasak..
a ja sam za to vreme umesto da stojim u redu, oribala kupatilo :)
i sutra je citaaaaaaaaaav dan mooooj!!! danas sam sve zavrsila!!! :zurka:

ja baš volim da idem u Tempo, to je bre pravi porodilčni provod: )))
meni momak orib'o kupatilo tako da meni ostaje samo dušu da odmorim

Ja nisam skontao ko je na kraju otisao .

Otišli su sestrić i sestrićev najbolji drug Neša, koji je zaljubljen u njenu ćerku.

Ja mnogo volim da idem u megamarket i trošim pare. Hvalim se da sam u utorak bila u Rodi.

domacica sve povezala..:)
jooj ja ne volim kupovine..
meni je to bozja kazna..:sad2:

pa de ne volis kupovine..samo kolko te cimala na mob je potrosila ko da si kupila iza coska..mislim ok imate omiljen broj ali zna se sto se ide u tempo..znaci jos se nije nasla osoba koja slusa sta joj se prica i ispostuje do kraja..da zna koji brend-proizvod..da prati akcije..da zna sta bi mogla biti zamena ako je jeftinije na snizenju..da zna gde stoji..da ne pricam o istom ukusu..ali brate kad pre ulaska u prodavnicu kazem dijamant majonez od 200g..a ona kupi 2x po 300 polimark:evil:znaci kad ga nisam bacio kroz prozor:evil:

pa de ne volis kupovine..samo kolko te cimala na mob je potrosila ko da si kupila iza coska..mislim ok imate omiljen broj ali zna se sto se ide u tempo..znaci jos se nije nasla osoba koja slusa sta joj se prica i ispostuje do kraja..da zna koji brend-proizvod..da prati akcije..da zna sta bi mogla biti zamena ako je jeftinije na snizenju..da zna gde stoji..da ne pricam o istom ukusu..ali brate kad pre ulaska u prodavnicu kazem dijamant majonez od 200g..a ona kupi 2x po 300 polimark:evil:znaci kad ga nisam bacio kroz prozor:evil:

a pa george mi koristimo viber pa nas pozivi i poruke nista ne kostaju..gde god da smo..
a za kupovinu smo verzirani jer koristimo odredjene brendove za odredjene proizvode i to znamo svi sta od kog proizvodjaca volimo..
a i napsem za svakislucaj - konzerve za macke wiskas od govedine i junetine, nestle crna cokolada 65%kakaoa..
i polimarka nema :lol:

Poslednja izmena:
p.znaci jos se nije nasla osoba koja slusa sta joj se prica i ispostuje do kraja..da zna koji brend-proizvod..da prati akcije..da zna sta bi mogla biti zamena ako je jeftinije na snizenju..da zna gde stoji..da ne pricam o istom ukusu.:

Da se pohvalim da se našla. Moj muž. Sve kupi kao da sam išla i ja, nekada i bolje. Lošije - nikada. :heart: Sve ume, sve zna, izverziran je do maksimuma.

haha evo danas s prijateljicom bio i uze ona pogresnu neku nes kafu bez kofeina..i to ja bzvz pogledo kad smo stigli gajbi..ona kao cek da vidim koju imam ono samo razlika ova plava ona imala crvenu neko jace izdanje..racun naravno nije uzela sad ce se cima dal ce joj vratiti..najgore sto je sludjena ne bi ona ni provalila da se zaebala

Da se pohvalim da se našla. Moj muž. Sve kupi kao da sam išla i ja, nekada i bolje. Lošije - nikada. :heart: Sve ume, sve zna, izverziran je do maksimuma.
to je zaista za pohvalu..nije toliko do obracanja paznje na proizvod nego sto slusa sta mu se prica..i sto nije sludjen, kad nesto kupujes 100god i 1001 put ne kupi ono sto uvek uzimate..e tu popizdim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back