ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Moj je utisak da je domacica najbolje prosla u zivotu od svih ovih zena sa zena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj je utisak da je domacica najbolje prosla u zivotu od svih ovih zena sa zena.

Slažem se.Moj je utisak da je domacica najbolje prosla u zivotu od svih ovih zena sa zena.

Šta je Mega?![]()

Bogte, ja u toj branši, a nemam pojma da se to tako zove.
Meni je to Merkator.![]()
Nema više Rodića. Njih je kupio Merkator.pa valjda misli rodic na klisi?
zar nije to mega?
Nema više Rodića. Njih je kupio Merkator.
Kakve ima veze?jel?
meni niko nista ne govori....
Bogte, ja u toj branši, a nemam pojma da se to tako zove.
Meni je to Merkator.![]()
pa to je bre klisaSad je Merkator.
Bese Mega duuggooooo godina...
Ne na klisi smoki, na autoputu, tj.na petlji
...ja sam uvek najvise volela da idem sama u te velike kupovine, pa zagledam sve i sto cu da kupim i sto necu,
pa napravim par krugova dok sve ne izgledam, a onda se vracam i uzimam sto mi treba...ili mi neki proizvod
bas zapadne za oko pa kupim da probam....
...ne drzim se strogo marke, nisam ni za koga vezana nesto posebno, moze vegeta, a moze i zacin C, tako
i za sve ostalo...
...i dan danas mi je najbolje kad idem sama, nisam vezana ni za cije vreme i zelje, kad god idem sa nekim
desi se da zaboravim nesto sto mi treba dok se "konsulutjem" oko neceg, a ne volim ni sufliranja tipa "uzmi
odlicno je"...pa ako ti je odlicno uzmi ne moj mene da "silujes" svojim utiscima...

O, da, najbolje prošla...nije stvar u tome kako je prošla nego kako doživljava život. Nekim ženama ništa nije dovoljno dobro, a ona zadovoljna što svaki dan pravi dva ručka, dve tri vrste kolača, na proleće čuči kod rasada, leti se prži na njivama, sprema kućerinu, živi sa njegovim roditeljima. Nekom bi to bio pakao. Ona je žena sa kojom svako mora biti zadovoljan, i kada ona pruži toliko i pri tom ne bude nezadovoljna, pa, moraju dobre stvari i da joj se dešavaju, zaslužila je, neko to odgore vidi sve.Moj je utisak da je domacica najbolje prosla u zivotu od svih ovih zena sa zena.
Zato sa zenom i ne idem u kupovinu,na pola bih se - obesio.![]()

O, da, najbolje prošla...nije stvar u tome kako je prošla nego kako doživljava život. Nekim ženama ništa nije dovoljno dobro, a ona zadovoljna što svaki dan pravi dva ručka, dve tri vrste kolača, na proleće čuči kod rasada, leti se prži na njivama, sprema kućerinu, živi sa njegovim roditeljima. Nekom bi to bio pakao. Ona je žena sa kojom svako mora biti zadovoljan, i kada ona pruži toliko i pri tom ne bude nezadovoljna, pa, moraju dobre stvari i da joj se dešavaju, zaslužila je, neko to odgore vidi sve.