Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juče konačno dobih naočare :sanke:
Joooooj, što je lepo jasno videti svet oko sebe... iiiiiih, lepota i diFota...
Al mi sad svetla Kovinskog mosta u daljini noćom neće više izgledati tako romantično kao kad sam bila ćoriš, pa vidim tri svetla na mestu jednog. Eh, izgubih mostovsku romant'ku, al dobih oko k'o soko z;)

Moje veliko dete, pre neki dan na Marakani

24ozqev.jpg

i uspeh mog malog deteta na I polugodištu. Upravo su mu iz škole javili da je počela isplata republičkih stipendija, otišao je da podigne lovu. :)

r7rgo6.jpg

U moru paketa i paketića koje sam danas dobila, najvolem onaj pravi, dečiji, pun slatkiša. Milke u 16 varijanti sam ostavila deci, Pringles XXL pakovanje podelila sa kolegama, Jacobs kafu ostavila kući, a Toblerone 200g otvorila i celu ću da je pojedem sama.:zaljubljena:
Parfeme, kozmetiku i ostalo ću da podelim, to je za fine žene, nije za guzicu kakva sam ja.:lol:
Pogledajte prilog 265497

Domaćice, svaka čast za 5,00 :heart2:,ali kad vidim ovo prof. u potpisu mojih kolega, ospe mi momentalno izbiju. Sigurno je jadničak jedva stekao diplomu kad se tol'ko kurči, makar se zvao kao mm.

Ovaj tvoj post je za osmeh dana. :) Razredni je profesor srpskog, i ako te neko pita, to je najteži fakultet koji postoji. Ali eto, on ga je završio. :) Silne probleme bi mogao deci da pravi sa ocenama, ali neće, jer je dobra duša. :D

Smor je neviđen, a bio je razredni i mom starijem sinu. Možeš zamisliti moje oduševljenje što ćemo se družiti još četiri godine. :roll:

Ovaj tvoj post je za osmeh dana. :) Razredni je profesor srpskog, i ako te neko pita, to je najteži fakultet koji postoji. Ali eto, on ga je završio. :) Silne probleme bi mogao deci da pravi sa ocenama, ali neće, jer je dobra duša. :D

Smor je neviđen, a bio je razredni i mom starijem sinu. Možeš zamisliti moje oduševljenje što ćemo se družiti još četiri godine. :roll:

Najtezi fakultet?

Bila sinoć na Kolarcu, na koncertu "Dame pevaju" i divno se provela i napunila pozitivnom energijom. Bila sam prijatno iznenađena velikim brojem male dece koju su roditelji doveli na koncert-ima nade da će neke buduće generacije biti normalne.....

Bila sinoć na Kolarcu, na koncertu "Dame pevaju" i divno se provela i napunila pozitivnom energijom. Bila sam prijatno iznenađena velikim brojem male dece koju su roditelji doveli na koncert-ima nade da će neke buduće generacije biti normalne.....

Dobro je da si to ovde napisala, malo je "skrivena" tema - inace bi bili komentari tipa - mali buduci p.deri i ove ostale su vec same po sebi kuchke...

Buduce generacije: ne zelim da razmisljam dublje o tome, jer me odmah uhvati, u najmanju ruku, zebnja... Isuvise primitivizma, bahatosti, nasilja u ponasanju...

Vidiš kako čitam karakter na neviđeno.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back