Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2011-112.jpg

pa kod vas to bar nije komplikovano :)
ja sam morala da popunim formular ,pa razgovor sa zenom iz asocijacije,pa sad ugovor (kojim se obavezujem da cu se brnuti o njemu) i cek da posaljem
posle toga treba da organizujemo dobrovoljce koji ce ga dovesti iz pariza
pa ce u roku od 6mes da nas posete da vide je l se lepo brinemo,i tek onda ce biti prijavljen na moje ime,tj dobice prezime lee :D
a nije neki rasan macak

pa kod vas to bar nije komplikovano :)
ja sam morala da popunim formular ,pa razgovor sa zenom iz asocijacije,pa sad ugovor (kojim se obavezujem da cu se brnuti o njemu) i cek da posaljem
posle toga treba da organizujemo dobrovoljce koji ce ga dovesti iz pariza
pa ce u roku od 6mes da nas posete da vide je l se lepo brinemo,i tek onda ce biti prijavljen na moje ime,tj dobice prezime lee :D
a nije neki rasan macak

ovo mi se baš sviđa
imate li lutalica na ulicama?

nama je uginula maca, i tog dana kada je sahranjena sjedimo ko pokisli u sobi, kad nešto mjauče pred kućom.
A ono, malo divno zeleno tigrasto mače, liči na sve druge domaće mace, skroz obično a gladno i uplašeno
i usvojimo ga
sad imamo debelu nestašnu mačkicu koja uživa da se popne na krov verande odakle ne zna da siđe
mnogo je mazna i ne možeš se ne oraspoložiti kad se onako djetinje obraduje kad te vidi

od koje godine dijete smije da ima ljubimca?

ovo mi se baš sviđa
imate li lutalica na ulicama?

nama je uginula maca, i tog dana kada je sahranjena sjedimo ko pokisli u sobi, kad nešto mjauče pred kućom.
A ono, malo divno zeleno tigrasto mače, liči na sve druge domaće mace, skroz obično a gladno i uplašeno
i usvojimo ga
sad imamo debelu nestašnu mačkicu koja uživa da se popne na krov verande odakle ne zna da siđe
mnogo je mazna i ne možeš se ne oraspoložiti kad se onako djetinje obraduje kad te vidi

od koje godine dijete smije da ima ljubimca?

ja za 10god nisam videla nijednu lutalicu,mozda slucajnost,ne znam,ali verovatnije je da je njihov program delotvoran
sinteri skupljaju asocijacije spasavaju,zavedeni ljubimci se prate da l su dobro tretirani...
sto se pitanja o deci tice,mislim da treba sto ranije,meni je zao sto moje dete nije imalo ranije,mislim da to znaci mnogo za razvoj i odrastanje,i recimo od godinu dana mi je ok,do godine dete slabo sta kapira

apropo teme
ustala u 7h30 (nedelja je!!!) i popila kafu,preyebala kuhinju sto bi rekla dajvikina baba i evo 9 je,ne znam sta bih
da preyebem i kupatilo dok mm ne ustane? :think:

:lol:
ja sam u petak presla 1000km..nije mi put pao tesko jer volim da putujem..
al su me juce smlatile neke stvari..
dete oba dana ima kolokvijume..(pile moje do sad polagala 4..jedan polozila sa 9, a tri sa 10 :worth:) gde da joj zvanjkam za pomoc oko nedeljnog sredjivanja :confused:..
smlatila sam juce sve do kupatila..:roll:
tu sam se smorila, a onda sam se setila babinog recepta i ja :mrgreen:
ionako sledece nedelje moram da okupam sve ljubimce, pa ce morati da padne generalno ribanje jer mi onda celo kupatilo isprskaju :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back