*SONJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.414
Mrzi me danas da se hvalim,moz neki drugi dan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jesam bila na hot chatu, al nisam sa angelom
raskinuo je sa mnom..kaze da nisam diskretna![]()
znaci od na dve ribetine on je izabrao smokvu![]()
u al se zaebo

misssim, KO da Vas ne vole 

zašto se nikome nije svidela ova mačka?
vidi kakve oči ima![]()
kad tvrdis da se nikom nije svidela ta
,swatka je
ja sam se zaljubiškaISTI naš pokojni Čeda
![]()

Tolka sto to napisa sad i mene![]()
)...A baš je bio vako lepotan ...ma milina
ja nemam gde da držim ljubimce ( moji roditelji ne pristaju na to...a ja nisam veći deo dana u kući..tako da ne mogu da tu odgovornost prebacim na druge..ako je ljubimče samo moja briga..
kako što...pa stradao nam mačak kojeg smo svi obožavali neizmerno( inače sestrin mačak)..a samo meni sedao u krilo bez pitanja (ja sam se strašno plašila mačaka do tada...a on razbio strah)...A baš je bio vako lepotan ...ma milina
ja nemam gde da držim ljubimce ( moji roditelji ne pristaju na to...a ja nisam veći deo dana u kući..tako da ne mogu da tu odgovornost prebacim na druge..ako je ljubimče samo moja briga..
![]()
napisa da je pokojni,rastuzila si me
Jos pitas sto
zašto se nikome nije svidela ova mačka?
vidi kakve oči ima![]()
ja kontam da sme od kada se rodi, ako se vodi računa o ljubimcu, održava higijena, redovno četka usisava, čisti posip, vakciniše, čisti od glista i sve ostalo
Koliko sam ja upoznata, trudnice ne bi smjele imati macu u stanu zbog zaraze koja može pogubno uticati na plod. Toksoplazmoza, sad nađoh. Ne šteti ženi, ali može dovesti do pobačaja.
Za dječicu ne znam. Men je baba plašila mačkama, poput onoga ne pij kafu izrašće ti rep, ili ne idi tamo, poješće te miš, e takva je jeziva priča bila za mace:/
Pa sad ne znam da li sam čitala da bebironi ne smiju blizu maca, ili je ostalo malo paničnog straha iiz djetinjstva: )

...smem li da napišem da ne volim mačke a da me ne kamenujete??!
Mislim-lepa je mačka (Linda, ova tvoja pogotovo!) ali ja mačku nikad ne bih čuvala...
P.S. eto ti-i odmah prvi post na vr' strane! Svi ima da vide!![]()

macka se cuva sama, ne treba ti da je cuvas..
+ jos ako je pustas da izlazi napolje, obezbedjena si sa lovinom..samo treba da oslobodis mesto u frizu..
moje su naucile da na miseve ne padam, pa su ove godine pocele da mi donose zeceve iz sume..
cekam koja ce od njih dve prva da mi donese kapitalca![]()

Koliko sam ja upoznata, trudnice ne bi smjele imati macu u stanu zbog zaraze koja može pogubno uticati na plod. Toksoplazmoza, sad nađoh. Ne šteti ženi, ali može dovesti do pobačaja.
Za dječicu ne znam. Men je baba plašila mačkama, poput onoga ne pij kafu izrašće ti rep, ili ne idi tamo, poješće te miš, e takva je jeziva priča bila za mace:/
Pa sad ne znam da li sam čitala da bebironi ne smiju blizu maca, ili je ostalo malo paničnog straha iiz djetinjstva: )
...e, jes! I mm se čuva sam-ne treba ja da ga čuvam, al uredno traži da jede , da čistim za njim, da ga perem, da ga mazim i pazim i tepam mu Djole!!!![]()

mene tu jednio brine kako npr da beba puzi a da ne dodje u kontakt sa dlakama : S
ok, četkanje, usisavanje reovno itd al opet ima dlaka

realno, ne može da ne dođe u kontakt sa dlakama ako je životinja u kući![]()
pa da, jasno je to meni, ali to nikako ne mogu da skontam -kako pustiti bebu da puzi u tom slučaju? kako ljudi koji imaju i bebe i mačke/pse rešavaju to pitanje? imam drugaricu koja ima psa i mačku u stanu, ima dete godinu dana i npr uopšte ga ne puštaju da puzi po podu, što mi je kretenski, isto kao što mi je grozno izbaciti životinju kada dodje beba : S
ja imam dve mačke i znam koliko je to dlaka i koliko se trudimo i usisavam i četkamo itd, ali dlaka opet ima naravno i stalno mi se mota to po glavi : S

pa da, jasno je to meni, ali to nikako ne mogu da skontam -kako pustiti bebu da puzi u tom slučaju? kako ljudi koji imaju i bebe i mačke/pse rešavaju to pitanje? imam drugaricu koja ima psa i mačku u stanu, ima dete godinu dana i npr uopšte ga ne puštaju da puzi po podu, što mi je kretenski, isto kao što mi je grozno izbaciti životinju kada dodje beba : S
ja imam dve mačke i znam koliko je to dlaka i koliko se trudimo i usisavam i četkamo itd, ali dlaka opet ima naravno i stalno mi se mota to po glavi : S