ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
pa da, jasno je to meni, ali to nikako ne mogu da skontam -kako pustiti bebu da puzi u tom slučaju? kako ljudi koji imaju i bebe i mačke/pse rešavaju to pitanje? imam drugaricu koja ima psa i mačku u stanu, ima dete godinu dana i npr uopšte ga ne puštaju da puzi po podu, što mi je kretenski, isto kao što mi je grozno izbaciti životinju kada dodje beba : S
ja imam dve mačke i znam koliko je to dlaka i koliko se trudimo i usisavam i četkamo itd, ali dlaka opet ima naravno i stalno mi se mota to po glavi : S
Mislim da svi mi malkice preterujemo sa brigom kada su deca u pitanju. Mala deca često izuju patikicu u kojoj hodaju ili puze i nabiju je usta. Ja sam kao dete vadila ukrasne belutke iz mamine saksije sa cvećem, oližem ih i vratim. I tako svaki dan, dok me nisu "uhvatili"...I ništa mi ne fali. Drugarica jela travu. Brat krišom bušio zid i jeo malter. Mnogi su odrasli na selu gde ima zilion različitih životinja i teško da se tamo (tada) usisavalo svaki dan. Ne treba ići iz krajnosti u krajnost. I dalje održavaš čist i uredan dom kao i do sada a sigurno nećeš Gašu i Minju izbaciti napolje zbog bebe, niti ćeš se odreći deteta zbog mačaka. Gde ima volje ima i načina da se svi lepo uklope.

mrtva trka..