Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sredila sam ormane za kaznu a kad sam vec krenula preuredila skoro pa celu jednu sobu, zakucala maske, sunca i ogledala iznova, napunila ciniju skoljkama i biserima, pocistila boga oca! Osecam se divno iako sam ostala budna do 6 izjutra....tako je to kad prorade zecevi u stomaku...

Probudila se u 5.
Razultati krvi i šećera su mi dobri.:D:D:D pa sam mm i sebi kupila burek za doručak... iako sam pojela jedva pola... :rumenko:
Častila se sa još dve pidžame.
Juče i danas skuvala FENOMENALNE ručkove.
Muž mi kupio dve lepe slike za galeriju. I treću dobili gratis.

:D

na koji način ovo funkcioniše?
prvi put čujem da postoji

Jooooj...
Aj da ne budem nepristojan...moderne sprave imaju funkciju po nazivu "piroliza"....samo okrenes na to i onda ta temperatursa bukvalno sprzi svu mast i prljavstinu u rerni...ekstra stvar, mogu ti reci.

Kontam da sad muskarcima nisam ucinio uslugu posto sam ovu tajnu izdao zenama. :rumenko: :mrgreen:

A ja glupača nisam htela tu što se čisti sama kad smo kupovali...:dash: ebo me pas da me ebo...:dash: i to me glupi prodavac ubedio ''da to i nije nešto'':roll::evil:

A ne znan kakve su tamo, ovdi to fercera, pritisnes botun, ona sama sebe cisti,tako imam frizder i peglu, jos samo nisan nasla tepih sto se sam cisti ali cim izadje moj je:zcepanje: a wc skoljka bi samocisteca mogla pasti :lol:

Nego zobiljno, ne znam zasto ne kupit nesto sto ce ti olaksati zivot ako nije velika razlika u cijeni(ovdje mislim i da nema onih sto se sami ne ciste:think:) i ako mozes priustiti :)

A ne znan kakve su tamo, ovdi to fercera, pritisnes botun, ona sama sebe cisti,tako imam frizder i peglu, jos samo nisan nasla tepih sto se sam cisti ali cim izadje moj je:zcepanje: a wc skoljka bi samocisteca mogla pasti :lol:

Nego zobiljno, ne znam zasto ne kupit nesto sto ce ti olaksati zivot ako nije velika razlika u cijeni(ovdje mislim i da nema onih sto se sami ne ciste:think:) i ako mozes priustiti :)

..e bas to, ko god je u situaciji treba da pruzi sebi sve sto moze...ne zivi se 3x....

kupila sam nekoliko rucno radjenih sapuna,koji su sa raznim dodaTcima a bez konzervansa...savrseni su,odusevljena sam...
a hvalim se,jer nisu bas jeftini,a ja sam uspela da ih nabavim sa popustom:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back