Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.674
Hvala afro. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово је толико лепо, за поносPogledajte prilog 1412679
Što bi rekao Đole, mojoj mami umesto maturske slike na panou, ili u ovom slučaju umesto diplome FPN.
Meni je mnogo drago što on živi svoj san![]()
Ovo su trenuci kada mi moj otac nedostaje još više, jer bi on bio jednako srećan i ponosan.Ово је толико лепо, за понос![]()
И мени моји недостају више кад имам да поделим неку срећу него тугу или стресOvo su trenuci kada mi moj otac nedostaje još više, jer bi on bio jednako srećan i ponosan.
Како се ти осећаш? Крећеш у нове победе?Moj septembar u koracima i kilometrima.
Pogledajte prilog 1420046
Подсетила си ме да погледам свој учинакMoj septembar u koracima i kilometrima.
Pogledajte prilog 1420046
Ja se osećam odlično.Како се ти осећаш? Крећеш у нове победе?![]()
То је сасвим реалан план који је здрав и за организам а не изазива ни фрустрације.Ja se osećam odlično.
Stalno krećem u nove pobede. Ali vrlo brzo odustanem. Ne fali mi fizičke aktivnosti, moram ishranu da dovedem u red. Radim na tome. Bez zabranjenih namirnica, bez nutricioniste, bez keto ishrane, autofagije, kupus, mediteranske, hrono i ne znam kakve sve dijete. Cilj je da 1. juna 2024. imam 10kg manje nego 1. septembra 2023.
Plan je dugoročan, nije neizvodljiv, i sitnim koracima pokušavam da ga ostvarim.
Порасте и то малецко, нека је жива и здраваDanas moja najmlađa unuka puni 4 godinice![]()
DaПорасте и то малецко, нека је жива и здрава![]()