- Poruka
- 29.300
ssslikajIzvukla sam plave pramenove, guste, na celu kosu i izgleda fenomenalno.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ssslikajIzvukla sam plave pramenove, guste, na celu kosu i izgleda fenomenalno.![]()
Браво!Kad sam vec ovde da se pohvalim - dobila sam auto![]()
sto meni neko ne pokloni autoKad sam vec ovde da se pohvalim - dobila sam auto![]()
У здрављу да возиш и на лепа путовања да идешKad sam vec ovde da se pohvalim - dobila sam auto![]()
Bravo JecoKad sam vec ovde da se pohvalim - dobila sam auto![]()
Ma dobro, iz kucnog budzeta je (nisam bas sponzorusasto meni neko ne pokloni auto(((
ali ne neki obican, mora biti 4x4
Hvala Mina, bolji da dobijesУ здрављу да возиш и на лепа путовања да идеш![]()
E strasno je zaista. Nas nekako zaobilazi nevreme ali treba biti pazljiv.Ја синоћ испред НИС-а и гледам дрво таман ако падне има око пола м од кола, рекох- може!![]()
ja znam jednu koja je dobila sa sve masnom, pa smo isli sa tim autom po moru, zezali se <3Ma dobro, iz kucnog budzeta je (nisam bas sponzorusa) nego kazem dobila jer nisam znala, samo je parkiran ispred zgrade.
Slika Jeco slika.Kad sam vec ovde da se pohvalim - dobila sam auto![]()
....i naša deca su uvek deca, ma koliko godina imalaDanas je mojoj mladoj ćerki rodjendan, 34 godine, a kao da se juče rodila![]()
Naravno da se računa, hvala puno.....i naša deca su uvek deca, ma koliko godina imala
nek ti je ćerki srećan rođendan, a tebi dan kad si postala majka drugi put
i unukama nek ti je srećan rođendan, jes sa zakašnjenjem, al računa se