Pohvalite se III

Došla sam da se odjavim sa jednom velikom pohvalom.
Ćerka je juče zvanično proglašena za najboljeg studenta na svom modulu na svom fakultetu.
Ja sam naponosnija majka na svetu.
Želim vam svima dobro zdravlje, a ja vas pozdravljam ovoga puta i konačno i zvanično. Razlozi nisu bitni, ali je moje vreme da odem došlo.
Sve što sam mogla da sanjam da će me dete obradovati u životu, ona - jeste, hvala Bogu 💖
I treba da me se neko seća ovako, jer tako je uvek i bilo. Prst u oko, iskrena, to većini ljudi smeta. Pošto je ovo mesto laži i foliranja, zaista vas ostavljam da se družite u svemu tome. Ja to ne umem, a da budem iskrena i neću. Aferim.
a sto se lepo ne napijes ko covek pa procitas sta pises ?!
gdjo... kome cemu melodrama?
daj pa nisi mala :)

gospodja zna da sam imao visoko misljenje o njoj i javno i u pp.
ovo sad mi je bas presmesno da ne koristim drugu rec.... zadrzi dostojastvo jbt !!! ovako ne pise niko ko ima u zivotu sta ti imas... aj skoncentrisi se
A sta to dotična ima u životu što mi nemamo, jel muža koga mora da pita sme li da uključi klimu kar se smrzava, da se dotični ne naljuti :rotf: i da ne nabrajam dalje, a pazi pamtim ko mamut..

A sta to dotična ima u životu što mi nemamo, jel muža koga mora da pita sme li da uključi klimu kar se smrzava, da se dotični ne naljuti :rotf: i da ne nabrajam dalje, a pazi pamtim ko mamut..

ma bre koja/i po redu da odlazi ali sa najavom kao da ce da nas pogodi meteor.
jel ti ne prija ekipa ili sta god. cao. putuj.
mene samo cudi kako nije svesna da svi javno mogu da znaju kada je prala zavese, kada je isla u soping
gde sa kime i ostalo.

Čeka da je Tab obriše. Isprljala se, pa dok on kupi ubruse, nađe na akciji..iihaaj..a vi što pišete da drži nešto po stepeništu, stvarno ste, ono. Dok Ljubinka sve to preskoči, potrajaće....

Negooo

Pronađeni fosilni ostaci grifona na Rudniku.
84806698_images.jpg

Meni je neverovatno da na smeru za vet tehničara hemija može da bude izborni predmet u 3.i4.god.
Stvarno mi nije jasno.
I sad je organska hemija problem.
Džabe što je ispolagala anatomije sa desetkama kad se sa ovim muči.
A tvrdoglava je, neće nikakvu pomoć, sve ona mora sama a kako može sama ako joj niko bar malo ne pomogne i tako ukrug 😶

Da, a to im dođe periferno.
Moj mlađi sestrić studira veterinu. Ne briljira, al seo bio i smlatio neke teške ispite i patologiju izm. ostalog ..a kad ima vremena šljaka kod oca u vet stranci. Celo leto s ovcama za izvoz, možda i krave, sve što se izvozi, jer su roditelji bili na moru..
bravo za sestrica
al eto nas opet kod interpretacije i relativizacije brilijantnosti.. iz mog ugla gledano on bas briljira jer samim tim sto ulazi u posao ne gubi kontakt sa realnim zivotom, sto se na zalost cesto desava sa dobrim delom strebera visokog proseka koji do 30e, a neki i duze, ne znaju ni gde im je doope a gde glava.

bravo za sestrica
al eto nas opet kod interpretacije i relativizacije brilijantnosti.. iz mog ugla gledano on bas briljira jer samim tim sto ulazi u posao ne gubi kontakt sa realnim zivotom, sto se na zalost cesto desava sa dobrim delom strebera visokog proseka koji do 30e, a neki i duze, ne znaju ni gde im je doope a gde glava.
Сагласна. Џабе некоме најбоље оцене ако ништа сем наученог не зна а и то је прихватио здраво за готово без сумње и иде ограничено кроз живот, онако како га је систем обликовао.

Иначе, за тему је поклон који ме је неизмерно обрадовао а који ионако вредан вреди још више јер га је тако тешког цео дан носио на леђима док нисам завршила са послом наш колега ког изузетно ценим. Једино ми је жао што нема посвете од неког ко се тако лако игра речима, али ћемо то исправити други пут када буде и више времена.
@ТТТТ хвааалааа :heart:

https://forum.krstarica.com/threads...-zene-da-odgovaraju-viii.907718/post-45428878

Prilozi

• 20221002_084657.jpg
    20221002_084657.jpg
    179,1 KB · Pregleda: 37
  • 20221002_084724.jpg
    20221002_084724.jpg
    151,8 KB · Pregleda: 37
bravo za sestrica
On ulazi u posao jer mu se ukazala prilika u kući, da tako kažem, njegov otac vlasnik centralne vet. stanice. Motiv više, a fax je težak. Ozbiljno se radi i naučiće mnogo. Povremeno drugi studenti idu na praksu, ide i on sa njima. Nije briljantan,jer je prvo, jedva upisao fax (nedostatak znanja iz srednje), ošinuo prvu, sa drugom se mrcvario i tako...i to baš zbog recimo hemija...biohemije i ostalih manjih ispita. Onda se zalepio za stolicu i sad sve ide kako treba. Ne pitam ja studente, osim svog podrazumeva se, kako ide, već je on je tip koji voli o svemu, pa i o tome da priča.
Što se tiče ostalog, dečko ima srce kao Rusija sa Aljaskom, mnogo dobar klinac.

Back