A kad je raskinuo s prvom?mladji sin dao uslov za drugu
Ljubi ga majka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad je raskinuo s prvom?mladji sin dao uslov za drugu
Ljubi ga majka.
nije js rasinuo sa prvom, ostala mu jos mehanikaA kad je raskinuo s prvom?
))
)))))Pa i ja o fakultetu... Mehanika? Uh, on to neki tehniku studira?nije js rasinuo sa prvom, ostala mu jos mehanika))
ja o godinama fakulteta, a ti?)))))
informacioni inzenjeringPa i ja o fakultetu... Mehanika? Uh, on to neki tehniku studira?
zvuči zaguljenoinformacioni inzenjering

pa jeste, ali on je prirodnjak u fulu, tako da ide nekakozvuči zaguljeno![]()
jel to "povuko" na mamu?pa jeste, ali on je prirodnjak u fulu, tako da ide nekako

delimicno, mama jeste isla u matematicku gimnaziju, ali je posle presla na drustvene.jel to "povuko" na mamu?![]()
))neverovatno, jel?Šta, kao, ima matematička u Bosni?
)
))
)))))Eee...pa to kažem..neverovatno, jel?)
istini za volju, zvala se matematičo-fizicko-računarska skola))
prvi kabinet sa računarima 1984, moja generacija je bila druga.
oces da ti okacim svedocastvo?)))))
)))
Nije bilo baš mnogo razloga, to se sve postigne Dobri ste. Zezam sam se ja za Bosnu, ide vama Mata...zakačio sam se bio za Mat.gimnazija :; )kad sam 89 dosla na pmf na predavanja iz mate, svi smo isli zajedno-svi smerovi, pa i deca iz bgd matematicke gimnazije, koji su te godine dobili neke silne medalje u moskvi na matematičkoj olimpijadi)))
u poređenju sa njima, osecala sam se ko da nikad matematiku učila nisam..
nije to uporedivo, realno.
))))))to je, inaće, linija manjeg otpora.... lol....al dobro, nećete odmah da pokažete sve svoje kapacitete .nemam pojma ja sam skontala tu da to nije moja najjača karika, i presaltala se na ekonomiju gde sam ko riba u vodi.
kad dobijes sve desetke iz drutvenih predmeta, a sestice iz prirodnih, onda skontas das mozda promasio faks))))))
Ja sam uglavnom video da te svi hvale kad postavis sliku, pa je bzvz da tako odes zbog par malicioznih ljudi,nisi od juce ovde kao i dive valjda se mirite s tim da nas ima svakakvih,na sta ce liciti ovo mesto ako se svi povucemo pred nepravdomEto. Javite se kada vaša deca završe fakultet uopšte prvi u generaciji, budu najbolji studenti, a na fakultetu jeste na smeru. Fakultet proglašava najbolje po oblasti koju uče, za molekularnu jedan, biologiju drugi i ekologiju treći. Svi su jednako važni. Komentar samo pokazuje sve ono što sam pričala, da vi prvo nemate ništa a pljujete nešto što ne možete imati nikad.
Čekam da me tab obriše, stvarno mi nećete nedostajati ič. Jedva čekam da zaboravim da sam ovde ikad i bila.

Ledi, dolaziš poslije mjesec dana i napadaš i vrijedjaš ničim izazvana. Nije lijepo i potpuno je nepotrebno.Iskreno ne želim. Ne smatram nikog vrednim da delim svoj život i razmišljanja ovde.
Neću da trpim više ponašanje pakosnih ljudi. To nije moje društvo, nikad ni bilo.
Iskreno, svi su o sebi sve rekli, i ja sam objasnila moderaciji celu situaciju i želim da odem i rešim se bede, zauvek. Muka vas je čitati. Pa moj život van foruma je čista pesma, forum mi ne treba ni za ***** realno.