Pohvalite se III

kad sam 89 dosla na pmf na predavanja iz mate, svi smo isli zajedno-svi smerovi, pa i deca iz bgd matematicke gimnazije, koji su te godine dobili neke silne medalje u moskvi na matematičkoj olimpijadi:))))
u poređenju sa njima, osecala sam se ko da nikad matematiku učila nisam..:)
nije to uporedivo, realno.

kad sam 89 dosla na pmf na predavanja iz mate, svi smo isli zajedno-svi smerovi, pa i deca iz bgd matematicke gimnazije, koji su te godine dobili neke silne medalje u moskvi na matematičkoj olimpijadi:))))
u poređenju sa njima, osecala sam se ko da nikad matematiku učila nisam..:)
nije to uporedivo, realno.
Nije bilo baš mnogo razloga, to se sve postigne Dobri ste. Zezam sam se ja za Bosnu, ide vama Mata...zakačio sam se bio za Mat.gimnazija :; )

nemam pojma ja sam skontala tu da to nije moja najjača karika, i presaltala se na ekonomiju gde sam ko riba u vodi.
kad dobijes sve desetke iz drutvenih predmeta, a sestice iz prirodnih, onda skontas das mozda promasio faks:)))))))

nemam pojma ja sam skontala tu da to nije moja najjača karika, i presaltala se na ekonomiju gde sam ko riba u vodi.
kad dobijes sve desetke iz drutvenih predmeta, a sestice iz prirodnih, onda skontas das mozda promasio faks:)))))))
to je, inaće, linija manjeg otpora.... lol....al dobro, nećete odmah da pokažete sve svoje kapacitete .

naš šta uće u londonskoj čkoli, eo 4 semestra samo roka sttistiku i matemariku...a na državnom....msm da od Drugog rata niisu menjai program, izbacili marxizam, ubcili malo informatikeii toeto,,,,

esi u Rimu sad...esi ponela šta sam rekao...a....

ja nirvana....proslavii moju i ženinu slavu...napali me sad nešto da radim do kraja nedelje,,,ah...a dobroeeee, sve u svemu....

Došla sam da se odjavim sa jednom velikom pohvalom.
Ćerka je juče zvanično proglašena za najboljeg studenta na svom modulu na svom fakultetu.
Ja sam naponosnija majka na svetu.
Želim vam svima dobro zdravlje, a ja vas pozdravljam ovoga puta i konačno i zvanično. Razlozi nisu bitni, ali je moje vreme da odem došlo.
Sve što sam mogla da sanjam da će me dete obradovati u životu, ona - jeste, hvala Bogu 💖
I treba da me se neko seća ovako, jer tako je uvek i bilo. Prst u oko, iskrena, to većini ljudi smeta. Pošto je ovo mesto laži i foliranja, zaista vas ostavljam da se družite u svemu tome. Ja to ne umem, a da budem iskrena i neću. Aferim.

Eto. Javite se kada vaša deca završe fakultet uopšte prvi u generaciji, budu najbolji studenti, a na fakultetu jeste na smeru. Fakultet proglašava najbolje po oblasti koju uče, za molekularnu jedan, biologiju drugi i ekologiju treći. Svi su jednako važni. Komentar samo pokazuje sve ono što sam pričala, da vi prvo nemate ništa a pljujete nešto što ne možete imati nikad.
Čekam da me tab obriše, stvarno mi nećete nedostajati ič. Jedva čekam da zaboravim da sam ovde ikad i bila.

Eto. Javite se kada vaša deca završe fakultet uopšte prvi u generaciji, budu najbolji studenti, a na fakultetu jeste na smeru. Fakultet proglašava najbolje po oblasti koju uče, za molekularnu jedan, biologiju drugi i ekologiju treći. Svi su jednako važni. Komentar samo pokazuje sve ono što sam pričala, da vi prvo nemate ništa a pljujete nešto što ne možete imati nikad.
Čekam da me tab obriše, stvarno mi nećete nedostajati ič. Jedva čekam da zaboravim da sam ovde ikad i bila.
Ja sam uglavnom video da te svi hvale kad postavis sliku, pa je bzvz da tako odes zbog par malicioznih ljudi,nisi od juce ovde kao i dive valjda se mirite s tim da nas ima svakakvih,na sta ce liciti ovo mesto ako se svi povucemo pred nepravdom

Iskreno ne želim. Ne smatram nikog vrednim da delim svoj život i razmišljanja ovde.
Neću da trpim više ponašanje pakosnih ljudi. To nije moje društvo, nikad ni bilo.
Iskreno, svi su o sebi sve rekli, i ja sam objasnila moderaciji celu situaciju i želim da odem i rešim se bede, zauvek. Muka vas je čitati. Pa moj život van foruma je čista pesma, forum mi ne treba ni za ***** realno.

Iskreno ne želim. Ne smatram nikog vrednim da delim svoj život i razmišljanja ovde.
Neću da trpim više ponašanje pakosnih ljudi. To nije moje društvo, nikad ni bilo.
Iskreno, svi su o sebi sve rekli, i ja sam objasnila moderaciji celu situaciju i želim da odem i rešim se bede, zauvek. Muka vas je čitati. Pa moj život van foruma je čista pesma, forum mi ne treba ni za ***** realno.
Ledi, dolaziš poslije mjesec dana i napadaš i vrijedjaš ničim izazvana. Nije lijepo i potpuno je nepotrebno.

Back