Pohvalite se III

Kraj godine.
Sutra imam poslednji novogodisnji crossfit trening u ovoj godini.
Svasta mi je lepo donela.
Evo da se pohvalim svojim radom, trudom 🙂
Za nepunih godinu dana, bice godina u februaru.
Od ravne ravne do imamo obline i misice 😊 i pomeramo svoje granice svaki dan....
20211228_150114.jpg
20211226_162110.jpg

Kraj godine.
Sutra imam poslednji novogodisnji crossfit trening u ovoj godini.
Svasta mi je lepo donela.
Evo da se pohvalim svojim radom, trudom 🙂
Za nepunih godinu dana, bice godina u februaru.
Od ravne ravne do imamo obline i misice 😊 i pomeramo svoje granice svaki dan....
Pogledajte prilog 1075074Pogledajte prilog 1075075
A počela si i odličan outfit da kombinujes, tačno znam kako to ide :lol: :heart:

И мени одећа широка. Ја увек у овом периоду године смршам али без намере. Није да не једем и то, не знам зашто орагнизам тако реагује. Мислим, није то нешто драстично, само је одећа комотнија.

Meni ništa nije široko, sve je veoma zategnuto i ističe mi moje majčinske obline, ali o tome ću misliti posle :lol:

Plus sam kupila juče 3! haljine, nek ide život
Нека си!
Ја сам послала другарици које три књиге желим, па једну од њих. И као, највише желим прву, али ако нема може и нека од ове две. И она сва срећна шаље слику, узел сам ти прву! -Па није то прва :( -Јаој, помешала сам, узећу ти обе.- Ту што си узела прву остави за рођендан, а сада ми узми и другу, али ми је дај прву:lol:

Mjesec ranisana počinje
Ranisan je povučen iz prodaje evo 2g kažu navodno je kancerogen.

Stojim na istoj kilaži sto i nije tako loše, vremenom će krenuti na niže, ne opterrćujem se više sa tim.
Ništa nisam kupovala ni spremala za ng, neću da se muvam po ti gužvama i rizikujem opet neki virus.
Ubaciću možda nešto u rernu i to je to, veče kao svako drugo, imam lepu pidžamu i super :)

Poslednja izmena od moderatora:
Na vagu cu stati posle Bozica.
Sad nema svrhe. :D
Nisam nekontrolisano jela, ali je bilo vise secera i ugljenih hidrata nego poslednjih meseci.
Sinoc smo bili kod mm brata i...2 proseka, sirevi, prsuta, masline, beli hleb itd, nakupi se tu kalorija, a vreme je takvo (kisa, kisa i kisa) da se ni ne krecem puno.
Nakon Bozica cu se vratiti na staro.

Na vagu cu stati posle Bozica.
Sad nema svrhe. :D
Nisam nekontrolisano jela, ali je bilo vise secera i ugljenih hidrata nego poslednjih meseci.
Sinoc smo bili kod mm brata i...2 proseka, sirevi, prsuta, masline, beli hleb itd, nakupi se tu kalorija, a vreme je takvo (kisa, kisa i kisa) da se ni ne krecem puno.
Nakon Bozica cu se vratiti na staro.
Ne izvlači se, danas je sunce. U šetnju!

da se povalim...dobih od simpatije za ng pokon...jorgan i jastuk od perja kosta u 3pm :lol:

poklon lep, al prateci vokal je bio..ne mogu da te gledam vise da go spavas i da se pokrivas samo sa onim zarinim..jeza me hvata kako si koscat i nije ti nikad zima...ja se jezim samo kad te gledam, kaze, sad ti nece biti zima a moze i neka da ti se uvuce pod jorgan planinu i 'nako napravi facu :flert: nasta ja ostado ladan ko spricer po sistemu o cemu bwe pricas :lol:

elem, prvu noc se pokrio, nista posebno..kad posle sat vremena osecam da sam ko da me neko stavio u amam i oko mene neke haremske zene samo me zapiraju i maze :rotf: probudi se u bunilu vim temp unutra imam neki za koronu sto ga uzo kaze 39 na jorganu :rotf: a van jorgana ima najvise 21...dozivim anafiliticki šok mozda od perja i trk nazad pod planinu i kazem sebi sacu ja samo jos malko pa ustajem...i bunilo se protegnu na skoro ceo dan..spavo kako nisam spavo ceo zivot, budim se, krmelji ko detu okamenjeni, udove ne prepoznajem, sve zivnulo od toplote :p

znaci ako primetite da u pisaniju po krsti zvucim kao retard, znajte da spavam po 12h a ne po 4h ko ranije i da je zbog toga :lol:

• Podržavam
Reactions: Em.

Back