Pohvalite se III

Prvih 15 dana januara.
inCollage_20220115_190730421_copy_1200x960.jpg

Ova 4 šnita sam poklonila za Božić onima koji su imali najviše porudžbina u prethodnoj godini. Šampion je jedna žena sa 15 naručenih torti. :lol:

Ja od kada nemam štitnu žlezdu imam problem sa termoregulacijom. Stalno mi je vrućina. Danju. A noću ne mogu da se ugrejem čim spoljna t ode u minus. Spavam u prostoriji koja se greje, pokrivam se vunenim jorganom, i bude mi hladno. Nije meni bitno da mi jorgan bude lagan, nego da me bolje ugreje od vunenog.
Dušan mi kupio ovo za novu godinu, i spasao me. Odlična je stvar, tako da mi perjani jorgan više i nije potreban.
Pogledajte prilog 1078345
ja bi se totalno usrala da se ne spojim kratko onako osabrljena od spavanja 😆

Imam dve necakinje,rodjene u Americi,u Nju Jorku. Brat mi je ozenjen,Amerikankom,i zive tamo,veoma su slatke devojcice.Imaju srpska prezimena,ali americka imena,i nazalost od brata nisu pokupili sprski jezik,vec pricaju engleski,bas sa americkim akcentima.Veoma brzo pricaju i silno sam ponosna na njih dve,postavljala bih i slike ali ipak ne bih.Slatke su veoma.

Zbog zatvaranja radnje zaova mi je na rasprodaji uzela dve suknje, dva sakoa i jednu košulju Luna, za posao, za 8.000 sve ukupno i to još na 4 rate. Prvu ratu sam joj poslala.
Mnogo su lepe stvari. Sve sam joj izmerila, obime i dužine i sve, pre nego što je uzela. Sutra mi šalje brzom poštom.
Opremila sam se i za zimu i za proleće sa gomilom novih stvari u poslednja dva meseca, šta smo sve kupili ihaj... A najviše sam ja :zaljubljena:

Što sam dobila od muža prelepu Zara crno belu dugu haljinu sa velikim crnim motivima i vezom, sa dugim rukavom. Izgleda svetski, ali je baš za leto. Kakva haljina! Totalni je fashion passion, pokazaću vam čim me neko slika. Kako sam se oduševila, reči nemam. 😊

Evo moje haljine, obećavam da će me neko slikati i da kad se obuče stoji kao bomba. Duga je i ima široke rukave, stoji mi mnogo lepo. Kad me budu slikali kačiću se na dvvd.
Skroz je duga i mnogo lepo stoji. Od debelog lana je i ima lep v izrez, dok se ne obuče ne vidi se kako to lepo stoji.

Prilozi

• IMG_20220406_220222.jpg
    IMG_20220406_220222.jpg
    92,7 KB · Pregleda: 81

Back