Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
bolje ledja chupavaSamo ne brkovi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje ledja chupavaSamo ne brkovi
ma meni to sve blesavo
ima pravo na misljenje, na avatar kakav oce...mada sjecam se kako je meni jednom sa samog vrha zabranjen animirani avatar jer koluta ocima ili tako nesto...a tek sto su pustili animirane avatare bili![]()
tu smo da sluzimo naroduVragi zbunjujes me hahahahha
Da ima za sta da se uhvati hahahabolje ledja chupava![]()
e to je vec ozbiljna prica o nasim medijimaPa kad pogledaš, i nije blesavo.
Otkad se ovde preti da će svaki post o kršenju prava LGBT populacije biti prosleđen Čomićkoj, i administracija neće da se zeza, pa da popije kaznu.
Danas su slobode iskazivanja kritičkog mišljenja ravne onim u srednjem veku.
I nauka je na udaru zbog budala.
Evo i Nina otvorila temu u tom smislu.
https://forum.krstarica.com/threads...-postoje-samo-dva-pola-muski-i-zenski.930275/
Čak i na ovom beznačajnom forumu, kako li je tek na višim nivoimae to je vec ozbiljna prica o nasim medijima
koji jesu sve osim slobodni
mada tako je i globalno
ako pises gluposti i trivijalnosti okej si
sve ostalo cenzura bato

pa istoČak i na ovom beznačajnom forumu, kako li je tek na višim nivoima
Ranije sam klikala na te njene „vesti“ i „primere“, koji bi svojom gluposcu ili ekstremom trebali potvrditi pravilo, a sad me nesto mrzi.nope
vec da postoji citava populacija strejt manijaka i ubica ili jos gore bar jedan
pa iz toga ne izvodimo zakljucak da su svi strejt rusi manijaci i serijske ubice
tehnicki, samo je objasnila logicku falinku

Ranije sam klikala na te njene „vesti“ i „primere“, koji bi svojom gluposcu ili ekstremom trebali potvrditi pravilo, a sad me nesto mrzi.![]()

A sto da se trosis na mantil kada je kacenje licnih erotskih fotografija na za to predvidjenoj temi skroz isto sa krivicnokaznjivim manijakalnim presretanjem zena po parkovima.Znaci sledeci stadijum je kupovina mantila haha.
Ok, pratite me i dalje, ako.okacim na odeci novi mantil.... jbg
ovaj avatar nema veze sa LGBT + to je avatar koji imam bezmalo 6-7 godina na forumu, sa prekidima ofcI žabica ima avatar u duginim bojama.
Neka se izjasni i ona.
ma gde ces sad, tek sam doslaE laku noc drugari
ma jebi seAj dobro, taman da pojedem cokolade.
Imam ujutru trening u pola 9.
I jutros sam
I bila sam i veceras u 7
Umorila sam se
Ali evo da se pohvalim
Vratih se u formu brzo
Pa u uputstvu za manijake pise, nabaviti mantil, otici u park
kad izgube argumente okrecu se prizemnim primedbama misleci da tako dobijaju poene u verbalnoj raspravi a u stvari samo sebe blamirajuPa za sve ove godine na forumu navikla sam na to, msm ja sam dete ljisa, i oduvek se kacim.
I nije prvi put kad se povede neka rasprava da neko napise nesto na konto toga, a ova se kaci ovakva, onakva, dupe, noge, majka bla bla bla.
Hhahahha
E laku noc drugari